Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allahımmm kar yağıyo yaaa :))))) Hem sevindirik oldum hem ağlamaklı....

Bonusum tavan yaptı duyguların seni cam kenarında seyir paklar....:asigim::asigim:......

hani yaa koştum balkona ama burda bişey yok yağmur var bonuscum kıs sen istanbulun neresindensinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

K.çekmece :) Biraz yağdı sonra yağmura döndü hızlı bi yağmur var şu an...

bonus canem bende k.çekmecedeyim kurcalarsak belki komsu çıkabiliriz olumunekankayizsmile

kıraç da çalısıyorum ve kar hızlandı gibi gelio sabaha göre hafif den hızlanmalar oluyo ara ara hadi bakalım tu tcakmı ne

bonus canem bende k.çekmecedeyim kurcalarsak belki komsu çıkabiliriz olumunekankayizsmile

kıraç da çalısıyorum ve kar hızlandı gibi gelio sabaha göre hafif den hızlanmalar oluyo ara ara hadi bakalım tu tcakmı ne

oh ooooh sız sımde yakında bırbırınıze kahvaltıyada gıder bızede beraber yazarsınız...kıskanmadım canım....:gitme:

ay canım ne güzel motive ettiysem. 99 dedim ama o da yine bir kaç günlük diyetlerden sonra yani. yoksa ben 103leri görmüştüm gene. 2010a girerken masa takvimini bi inceledim mesela temmuz 102.7, bi hafta sonraya hedef koymuşum 101, sonra 100 olunca beklediğimden fazla vermişim diye yanına gülücük koymuşum:)) ama şimdi ohaa o kilolarda kendime neden müdahale etmemişim, nasıl sevinmişim çocuk gibi 100 olunca diyorum. hani şimdi 500gr bir kilo verdikmi beğenmiyoz ya o günlere dönüyorum damlaya damlaya birikiyor. 83 olmak çok zor dayanamam diyordum bak 3 ay geçti bile. inşallah daha da motive etmişimdir. sen de eski yazılarına bakıp vay bee ne yollardan geçmişim diyeceksin inşallah..

çitooollll kaptansın diye fırça atmıyorum ama kızacam artık heee! çorba içecektin hani sen! niye sağlıksız şeylere harcadınız da ödülü mundar ettiniz bakiim:umursamaz: o kocana bir kız "tamam sen bayılıyon benim gibi tombul hatuna ama ben 80 li kilolarda sağlıklı bir hatun olursam da ele gelirim canını sıkma" de. ve de ki bana dışardan bi aburcubur bir döner neyim yaptırırsan ümüğünü sıkarım de!!! anladım çok seviyosunuz birbirinizi o seni beğenince sen de hiç bir zaman iyi adapte olamıyosun diyete ama böyle giderse çocuklarına dinç bi anne olamıycaksın kilolar yapışçak! kendimden biliyorum benim sevgilim de böyle iyisin aman da göbeğini sevsinler falan ee noldu kendi 65 kilo ben 105 geziyodum yanında. yoksa ben de önceden başlardım. neyse uzattım ama olmaz böle bak vereliniortak

azcık hava atmıycaksak boşa verdik ay hehehe:)) yok ben onu şakasına dedim aslında kendimi kandırmaya başladım ama gerçekten de her geçen gün daha fazla spor yapmam gerekiyo ve öyle müthiş rakamlarla veremiyorum bi 10 kilo verdikten sonra adamı yavaştan inletiyo sanki tartı.

adam toplarım nedir yani kahvehanee köpeğin olsun:lepi:
ne güzel demişsin nan :D
aynen öle de
yok yok
kendimi topladım
3 günde oslun klio almadan atlatıcam bu haftayı
Hamınıza günaydınnn -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

Oyy balalarım benimm :)))) İstanbul ne soğuk yav Allah yardım etsin dışarda olup çalışmak zorunda olanlara :teselli:

Bu saate kadar daha kahvaltı yapmadım :mymeka: naptın derseniz yatakta kitap okudum -tatlicadiarzu-

Ece Vahapoğlu- Öteki kitabını almak gibi bir hata yaptım ve okuyorum ....tam olarak yorum yapabilmek içinde devam ediyorum ama her sayfada aynı sıradanlığı okuyorum...

Neyse :))) Bu güzel yağmurulu havayı beyle bir kadınla bozmiyim ...çok önyargılı gördüm kendimi canım....-tatlicadiarzu-
amann bende aksiyonlu kitap seviyorum heyecan olacak
bazen tırsacam
bazen duygu seline kapılıcamm
ki keza son okudugm kitap gece evi serisii
aynen ölee
günaydın çıtır olmaya aday hatunlar a.s

benim çok moralim bozuk motivasyonumda düştü:oklava:hakettim bunu artık
kızım çok üzüyor beni moral filan kalmadı uykuya dalma problemi yaşıyor 15 gündür sürüyor ama 2 3 gündür dahada azıttı işi çığlık çığlığa ağlıyor dün ilk defa bağırdım sonrada kızdım kendime 6 aylık bebek ne anşlar diye beşiğe koyuyoıruz çığlık çığlığa ayakta sallıyoruz aynı battaniyede sallıyoruz aynbı sanki kesiyoruz onu uyku saati geldiğinde 2 saat ağlıyor dün o ağladı ben ağladım inşallah geçecek ama bende çok üzülüyorum onu o şekilde görünce
ay yawrum siz bu sıpayı bi doktora götürseniz
onun şimdi
mamalanıp uyuması lazım
sürekli uyu uyan ye tarzı
hayatı olacak

K.çekmece :) Biraz yağdı sonra yağmura döndü hızlı bi yağmur var şu an...

dakka dakka istanbuldan hava raporlarıı boshayallersmile
burasıda soguk rüzgar yeryer ve bazen cişeleyen yagmur

sabah yumurta ve zeytinle kahvaltı yaptım sonra 30 dakka yürüdüm
yeni geldim ewe
alışveriş ettim
ew işlerim durur muckslarım hepinizi

citol aynen oda öle yapıyor uyuyor uyanıyor yiyor bir iki yerde oyuncakları ile oyalanıyoır sobnra 2 saat geçti geçmedi uyuyacağım diye ağlamaya başlıyor uykun varsa uyu ne bağırıyorsun 2 saat değilmi ama
çok mşükür uyudu aryık işlerimi yapabilirim daha akşam üzeri uykusu var gece var bakalım sanki bu öğlen birazdaha kolay uyudu gibi geldi

sabahki menüm
2 dilim üzeri peynirli kızarmış ekmek
domates salatalık taze lor üzeri 1 tatlıkaşığı vişne reçeli ile
1 patates haşlanmış
çay
kayınvalideye indimmi biraz kaçıyor kahvaltı evde yalnız yapsam daha iyi oluyor

öğle azma haşlayıplimonlu yiyeceğim yanında birdilim kepek ekmeği ile

ayyyy negüzel buraya hiç kar yağmıyor özledim kar seyretmeyi çocukken kar ın içinde büyüdüm ozaman düzcede oturuyorduk ne güzeldi dizlerimize kadar karın içinde okula giderdik

Citol bebem geçen bende netten kitaplara bakıyodum gece evi serisi gözüme takıldı he kitapçıdada gördüm aklinialirimsmile eyice merak ettim...Ama şu an daha duygusal bir moddayım şiir dinliyorum sen severmisin şiir?

kızlar ya bugün çok moralim bozuk çok sıkılıyorum burda türkiyeyi istemeye başladım özledim valla memleketimin kokusunu toprağınıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Moralin bozulmasın ya hiç gelemiycek gibi :çok üzgünüm:

canımın sıkılması birazda arkadaşlardan çevremde dost bildiğim insanların olduğunu sanıyodum hepsi nankörmüş buna çok moralim bozuluyo arkadaşsız zaman geçmiyo sahte yüzlerlede burası çekilmemeye başladı o nedenle memleketimi veya türkiyenin herhangi bir şehrini istiyorum arkadaşım

istanbul yeşilyurttan hava durumunu bildiriyorum kar başladıııboshayallersmileboshayallersmiletabi bu sevinçle eve nasıl gideceğimi hiçççç düşünmüyorum:jeyyar:

istanbul yeşilyurttan hava durumunu bildiriyorum kar başladıııboshayallersmileboshayallersmiletabi bu sevinçle eve nasıl gideceğimi hiçççç düşünmüyorum:jeyyar:

Çok şekersin yağmurum gözüm aklinialirimsmile
iyiki sizler varsınız yoksa evde delirecem

opuyorumnanaktan Burdaki muhabbete her ne kadar çoğu insan sanal ve samimiyetsiz baksada ben iddia ediyorumki özelliklede bizim gibi topicler diğerlerinin hepsinden daha iyi niyetli ve daha çıkarsızlar...

kızlar bursadada karyagıyor hadı gelın uludaga gıdelım kayarızalkisalkisalkis

Ben bursayı çok severim ya :)) bi kere yazdı dağa çıktığımızda donmuştum şimdi naparım bilmem kaydirigubbakcemile3

Helede çınar yokmu kocamann bayılmıştım ona ağacın gövdesini incelemekten çayımı soğutmuştum.boshayallersmile

Çok şekersin yağmurum gözüm aklinialirimsmile

opuyorumnanaktan Burdaki muhabbete her ne kadar çoğu insan sanal ve samimiyetsiz baksada ben iddia ediyorumki özelliklede bizim gibi topicler diğerlerinin hepsinden daha iyi niyetli ve daha çıkarsızlar...

bencede bu lafına katılıyorum eğer katılmasaydım burda olmazdım inanın vaktimin çoğunu burda geçiriyorum bana moral oluyo:1hug::1hug::1hug:

Back
X