Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huuuuu tursariiii gözün çıkmasın lemm bi saattir ne okuyon gel bi sohbet edek bi kaç sayfa eksik kalsın -tatlicadiarzu-
Allahım roket aklımdan çıkmıyo ya :roflol: :roflol: hafızama kazındı kahretsin:roflol:
Bizim burda da ödemiş patatesiyle ünlü laa hatta ben tek ödemişi biliyodum![]()
Allahım roket aklımdan çıkmıyo ya :roflol: :roflol: hafızama kazındı kahretsin:roflol:
anam sizin oraların patateside lays yapılıyo demii bak canım çekti hamile hamileeeolsada yisekk dermişimmmmmm
Ara kocişin getirsin akşama ne de olsa izinlisin sen yersin biz de bakarızakannehirkaydirigubbakcemile3
yok kız zaten olmuşum 92 kilo 100 le doğurayım diye uğraşıyom almamam yememem lazımm cısssssklava: sizinde yan gözlen bile bakmamanız lazımmm:mymeka:
ya kızlar birdenbire ne alaka diceksiniz ama :kedi: hiç eski ilişkisi 5 6 yıl sürmüş ve zamanında ona çok aşık olmuş bi erkek arkadaşı olan oldu mu?:uhm: bilmiyorumkismile
hıı olan varsa hala onu seviyo mudur? düşünüyo mudur? bilmem ne gibi paranoyaklıklardan kurtulabildi mi acaba? delikafadulden:uhm:
hep ismail yk facebook yüzünden çok duygulandım damara bağladım kaydirigubbakcemile3
valla ben lisede aşık oldum 8 yıl çıktık 7 yıldır evliyizz aşk desen yok bence bağlılık alışkalık varrrr evlenmeden önce vardı ttabe aşk elde edince aşkın bi espirisi kalmıyo benceeee
maşallah opuyorumnanaktan Allah hiç ayırmasın inşallah...a.s.
psikopata bağlıcam bu yüzden ya kafayı yicem düşün düşün eyvahedigeldismile :çok üzgünüm:
kafayı yemene gerek yok allah alnına yazdıysa olur zaten kendi hayatını yaşamana bak olacağı varsa olur bu günlerin bi daha gelmezzz
doğum canımısıkmıyo benim tain çıktı doğuya ben malsef haziran başı kaynanaya mecbur haziran 15 te eşya gidicekk çünkii doğumda eşim olamıcak malesefff 1 temmuzda gelicek 15 gün izin var sonra doğu yollarııı ev olsa bari bi dağ karakolunda toprak ev bile olabilir asker eşi olmanın zorlukları işte modern cingeneyizkaydirigubbakcemile2