Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahaha entele bak lan.."şiir sever misin çitol?" ahaha erkek yavşaması gibi:))) laelaelaelaelaeCitol bebem geçen bende netten kitaplara bakıyodum gece evi serisi gözüme takıldı he kitapçıdada gördüm aklinialirimsmile eyice merak ettim...Ama şu an daha duygusal bir moddayım şiir dinliyorum sen severmisin şiir?
:)) ben de buranın eli tesbihlisi olucam hee bu gidişe40 lira köpeğin olsun...dilencii'nin lafı..:roflol:
Ne dinliyosun..??[/B]
Zambaklar en ıssız yerlerde yaşar
Ve vardır her vahşi çiçekte gurur.....
Sezai Karakoç- Mona Roza diye bilinen şiiri bugün sadece onu okuyup dinliyorum....
Sana hedayem olsun şu satırlar :))
Mona Roza seni görmemeliyim
Bir bakışın ölmem için yetecek
Anla Mona Roza, ben bir deliyim
Açma pencereni perdeleri çek...
önce entel falan dedim de bitirdiniz beni mona rozaya da bayılırım ahmed arif'E de. hemen açtım winaptan dinledim. ben de en çok nedense nazım'ın değil de eşinin yazdığı ve nazımın seslendirdiği "istanbuldan mektup" şiirini severim.Hımmmm çok güzelmiş...Araştırayım bu ismii..İlk defa duydum..
Antoloji.com diye bir şiir sitesi var..İlgini çekerse takip et..Edebiyatla ilgili..
Benimde hayatımın sözleri..Aşağıdaki dizeler,bu tip insanların sevgileride farklı olur diye düşünmüşümdür hep..
yitirmiş tılsımını ilk sevmelerin,
yitirmiş öpücükleri,
payı yok, apansız inen akşamlardan,
bir kadeh, bir cıgara, dalıp gidene,
seni anlatabilsem seni...
yokluğun, cehennemin öbür adıdır
üşüyorum, kapama gözlerini...
kıss düble karıyım bak alırım senin paçalı donun aşşşaaağııııı:mymeka:kaydirigubbakcemile3
nursenaaaa çatladım gülmekten ne tatlısın yaaa paçalı donunu alırım aşaa diye:) sonra taa patatesten lays'e bağlamışsın konuyu ay nası güldümmmkaydirigubbakcemile3anam sizin oraların patateside lays yapılıyo demii bak canım çekti hamile hamileeeolsada yisekk dermişimmmmmm
ya kızlar birdenbire ne alaka diceksiniz ama :kedi: hiç eski ilişkisi 5 6 yıl sürmüş ve zamanında ona çok aşık olmuş bi erkek arkadaşı olan oldu mu?:uhm: bilmiyorumkismile
hıı olan varsa hala onu seviyo mudur? düşünüyo mudur? bilmem ne gibi paranoyaklıklardan kurtulabildi mi acaba? delikafadulden:uhm:
hep ismail yk facebook yüzünden çok duygulandım damara bağladım kaydirigubbakcemile3
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenöhöm. şimdi şöyleki biz ayrılsak ne ben ne de sevgilim bu saatten sonra tamamen unutamaz. hani lisede falan değilde daha ileri yaşlarda uzun sürmüş ilişki unutulmaz. akla geldikçe özlenir. önemli olan şu arada gözleri daldığında sadece sevgiyle gülümseyere hatırlıyor ama sonra ruhen sana geçiyor mu yoksa o anılardan kopup tam anlamıyla senin sevgilin olmayı beceremiyor mu? senin gözlemlemen gereken bu? yoksa hiç hatırlamasın silsin demek olmaz.. istese de yapamaz. sadece zamanla daha az hatırlamaya başlar. eski yaşadıklarının yoğunluğu da önemli tabi. öyle bir huzur ver ki ona, eskisi aklına gelse bile üstü kapalı olarak sana ifade edebilsin sen de kıskançlık yapma o anda yoksa alamazsın geçmişten. a.s
-
:gitme:eski sevgili sevgi unuturmu konusuna benimde bir sözüm olucak ki
şöyle
ilk başlarda asla unutamassın gibi gelir
ondan başkası yokmuş gibi
ama unutursun
ama kimini bir tebessümle hatırlarsın
ama kimini hatırlarken hala için acıya bilir
slm kızlar nasısınızzz beni soracak olursanız yusyuvarlak olmakla birlikte 5. ayıma girdimm bile eşim asker oldunu biliyonuz zati tain çıktı doğuya 30 haziran doğum 1 temmuz ilişik kesiyozzz resmen komedi benüm hayatım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oyy anamm bu bende ki kilooo değil ( şiş şiş ) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şarkının içine etmiş gibi mi oldum ne :kedi:
valla duygusallığım şişmanlığımla ters orantılı mıdır nedir zayıfladıkça daha bi aşk kadını havalarına giriyorum ne ayaksam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o zaman kafiyeli bi gönderme mesajı yazayım bende şiir tadında...
polisler çalar düdük
haydi YENA görüşürük...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok romantik kızım yaa opuyorumnanaktan
kızın beşiğini sallarken bende uyumuşum sayfam açık kalmışkaydirigubbakcemile3 bütün işlerim duruyormafoldumben
![]()
Lokomotif gülşen
Cıtı pıtı birsen
Ah bir görsen
Cici bibi ebru
Esmer banu
Tanışabilsen
Güzeller güzel beğen
Ne istersen
Herkesin zevkine göre facebook�da
Yakışıklı erkan
Karizmatik serkan
Canlar yakan
Sempatik ercan
Cılgın ayhan
Yüzüne hayran :roflol::roflol:
ne tatlı uyunur ölee varyaa
balldan tatlı olurr
bayılırım gündüzleri şölee kıyıda köşede sefil uykuya :roflol:
yok nan su yok orda bide ulaşım zorr
yoksa düşünebilirdim laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
şimdi iç anadolunın şirinmi şirin bir ilçesindeyim
adına türküler yakışmış
şiirler yazılmışş
atasözlerii bile yapılmışş
kışlarıı soguk
yazları tatlı tatlı meltemlerin estigi rüzgarlı şirin bir anadoluu kasabasındayımm
bnimde bugun işler agır ilerliyor
dünden yemegin var
kabak ve çorba akannehir
ama mutfakk uçuşa geçtii
1ir iki saate de herif gelir mutfagı öle görürse beni rokete baglar ( yada reketi nereme s.. :roflol:)
uçururr artıkın
Ne büyük şansızlık..Kolay gelsin..
Ultra romantiksin valla..:roflol::roflol:
Ayy yazık ya,Çocuk büyütmek çok zor..
Aslında ben hala daha uykusuz kalıyorum..
Tanrııım,tanrııım..:bbo:
:roflol:
Acaba neresi neresi..
:roflol::roflol:
:roflol::roflol:
eski sevgili sevgi unuturmu konusuna benimde bir sözüm olucak ki
şöyle
ilk başlarda asla unutamassın gibi gelir
ondan başkası yokmuş gibi
ama unutursun
ama kimini bir tebessümle hatırlarsın
ama kimini hatırlarken hala için acıya bilir
kızlar cuma günü öglene kadar kilolarımızı bildirilerim
çünkü cuma günü çok güzel yogunluk oluyorr
ama tam ben listeyi yayınlıyagacım saatte kimse kalmıyor
işin heyecanıda kalmıyor
o yüzden
12 ye tüm kilolar bildirilsinki bende 0 saatlerde listeyi açıklaım
günaydın citolum.kıtırlar hepciginize gunaydun..simdı kahvaltı masamı hazırladım beklıyorum. mısafırım gelecek epeyce kalabalık.onlarda aynı bızım gıbı hafıf obez olurlar.sizden onlara bahsetmıstım.nekadar tatlı muhabbetler oldugunu anlattım.sanal buldular.özellıkle kızlar ayseye esraya ve aysele bırkac sözde sız yazın ben onlara okuyayım.okeymı.çok matraktırlar rahat rahat yazın.![]()