Xenical yemekle alınan yağın bir kısmı dışkı yoluyla tahliye edilmesi...zaten prospektüsünde yazıyordur..doktorda söylemiştir...
Banada vermişti doktor bir hafta kullandım bir kaç yıl önce,sonra onuda bıraktım...Çünkü çok rahatsız edici birşey..
Emin ol ilaçla olucak bir şey değil..Tamamen biz istemeliyiz zayıflamayı...
Sende gayet iyi kilo vermişsin hemen telaşlanma...
iyi gidiyordu evet ama durması canımı sktı.bir de biber hapı çok destek oluyordu.aç gözlülüğüm tamamen bitmişti.artı spor yapıyordum.enerjiktim.çok dinç hissediyordum kendimi.112 kilo olarak başladım biber hapına.2,5 kiloya yakın evrdim 1 haftada.diyetimi kolaylaştırdı.aşırı spor yapıyordum.süperdi.ama şimdi kendimi yine eskisi gibi uyuşuk aç gözlü hissediyorum.kalkıp spor yapasım bile gelmiyor.1 ay bu ilacı kullanıcam.diyetle tabii.ama istediğim gibi kilo veremezsem bırakıp biber hapı alcam yine.birden bırakırsam tüm kiloları geri alırım biliyorum biber hapında.ama ben birden bırakmıycam.aktar kilo sabitlemesi yap dedi.istediğin kiloya ulaşınca 1 kutuyu al 2 ay kullan dedi.aralıklarla.ne kadar doğru bilmiyorum ama sadece hapa bağlı yaşamıyorum.sadece destek amaclı kullanıyorum:sm_confused:.bu arada böyle ilaçları açık açık yazmam ne kadar doğru bilmiyorum.