- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Günaydın kızlar
Dün facede beni bir adam eklemişti :sm_confused: şişman manifetso ortak arkadaş olarak göründüğü için bende rejimle alakalı olduğunu düşünerek kabul ettim iyiki de etmişim a.s saat 12 gibi başlayan sohbetimiz 2 de son buldu. bana ilk sorusu
- sende mi rejimdesin ? oldu evet dedim -sen ? ben 60 kilo verdim ama bir 20 kilo daha vereceğim boyu 1.87 şuanki kilosu 100 ve 30 yaşında bir adam 160 kilo olarak başlamış rejime ama çocukluktan gelen bir kilo problemi değil üniversite yıllarındayken 70 kilo olan bir adam. Çok şaşırdım :sm_confused: 13 ayda vermiş 60 kiloyu diyet ve yürüyüşle ve söylediği ilk şey herşeyi bırak sadece hedefe odaklan ve beyninde bitir herşeyi.
bana önerileri oldu bol bol protein almam gerektiğini yoksa kiloların kaslardan gideceğini söyledi protein kaynağı ürünler balık, yumurtanın beyaz kısmı, tavuk göğsü,lor peyniri bunlardan tüketmelisin dedi beyaz peynir yeme dedi mesela yağlı olduğu için protein değil yağ ihtiva ediyormuş. Birde nabız ölçen saat varmış en ucuzu 65 TL :bbo: nabızölçer saatle kalp ritmine uygun şekilde yürüdüğünde gerçekten yağ yakmaya başlanılıyormuş bunlardan bahsetti kendisinden başka ipuçları alırsam paylaşırım ... olumunekankayizsmile
Ohaaa falan oldum yani..:))
Büyük değil duble büyük başarı...Nasıl 70 kilo alabiliyor kafam ona takıldı,üniversitede kaç yıl okumuşki..??
Adamın bünye bayağı hızlı hem kilo almada hemide kilo vermede..
Demekki ayda 5 kg.falan vermiş.CADIARZU.
Son düzenleme: