ışin için çok sevindim umarım devlet tarafından istediğin şekilde olur :Saruboceq:
Ben inanıyorum zayıflayacağıma ama egzersizi ve yürüyüşü arttırmam lazım hatta haftaya bir haftalık kısa bi tatil yapacağım ardından erzuruma döndüğümde bir spor salonuna yazılmayıda düşünüyorum.
Kpss den atanabilirim umarım ama açıkçası şuanda önemsediğim tek şey zayıflamak iş güç umrumda değil ben psikolojik olarak iyi olmadan hiçbirşey beni mutlu etmeyecek ... :gitme:
canımcım o kadar haklısın ki... ben sana ööle inanıyorum ki Allah'ın izniyle hepsi birden düzene gircek inşallah :Saruboceq: yalnız makarna mı yağlı mııııı

iş için de dua ediyorum vallahi. inşallah her şeyin hayırlısı olur da bir an önce yolumuz belli olur:Saruboceq:
resimlerini eklediğin arkadaşa tek bir şey diyorum işte irade budur azim budur insanoğlu çok güçlü yaa yeterki bu gücü ortaya çıkarmayı bilsin zararın neresinden dönülse kardır dediğim bu işte. bu adamın hayatı nasıl değişti bi sor anlatsın. bizimkinde daha neler olcak neler Allah'ın izniyle:Saruboceq:
yasafat küscem bak artık nerdesin yaffff bıraktıysan da rejimi gel toparlarız vazgeçme pes etme :mymeka: özledimmmmmm:teselli:
Son düzenleme: