• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

DİKKAT ÖNEMLİ BİR UYARI

kızkardeşimin komşusu ve 3 arkadaşı yani aynı binadan 4 bayan halılarını yıkamaya veriyolar...halıların teslim tarihi geldiğinde...bir adam geliyor kapıya ve halıların kuruma esnasında çalındığını ve zararı karşılamak istediğini söylüyor....halı mağazası olduğunu söylüyor...gelin sizi mağazaya getireyim...halılarınız yerine halı beğenin diyor...bayanlar arabaya biniyor...3 ay olmuş kadınlardan hala haber yokmuş...

bende başka bir yöntem söyleyim yeni modaymış hemde kapının altından su döküyorlarmış nereden geliyor diye açıyormuşsun kapıyı şak bayıltıyorlarmış hırsızlar bu işi çok geliştirdi allah karşılaştırmasın

AMİNNNNN..
bak bunu duymamıştım..Allahım ne günlere kaldık...iyice kontrol etmeden kapıyı açmamak lazım...kapının gözetleme deliğinden bakıp öyle açmak lazım...

gerçi oda çare değil...kuzenimin evine giren hırsızlar karşı komşusunun kapı gözetleme deliğini bantlamışlar....ordan görünmesin diye...hangimizin aklına gelir...bilmiyorumkismile

az önce oğluşum aradı..çok mutlu oldum...sipariş vermek için aramış...:)))
sirkeli simit...çatal...ıspanaklı börek...kuru köfte...zyağlı sarma...patates köftesi...birde biz bazlamaç diyoruz bazı yerlerde katmer deniyor....topramm bilir....)) oyy oyy kızlar yürüyen lokanta gibi olcaz...
işin kötüsü bunca şeyi yapıpta yemeden nasıl durcammmm....

sirkeli simit...çatal...ıspanaklı börek...kuru köfte...zyağlı sarma...patates köftesi...birde biz bazlamaç diyoruz bazı yerlerde katmer deniyor....topramm bilir....)) oyy oyy kızlar yürüyen lokanta gibi olcaz...

kaydirigubbakcemile3 Allah kolaylık versin ablacım ben isimlerini okurken bile iştahım kabardı ağzım sulandı cokacimcoook valla oğlunda ağzının tadını biliyormuş listeye bak be askere gidesim geldi kaydirigubbakcemile3

benide alirmisiniz aranizaa
bende bir haftadir karbonhidrat diyetine basladim bu sefer çok azimliyim genc kizligimdan beri hiç zayif olmadim çok sey kaçirdim ama artik herseyi degistirmenin zamani geldi

26 yasindayim , 165 boy 96.8 kilo ile basladim ( 1 çocuk annesiyim )
bugun rejimin altinci gunu : 1.5 -2 kilo arasi verdim
kaldi 30kilo , hedefim 65 kilo

insallah bu sefer olur .. Allah'im sen bizlere yardimci ol bizlere irade gucu ver .. aaammiiinnnn

bende bir haftadir karbonhidrat diyetine basladim bu sefer çok azimliyim genc kizligimdan beri hiç zayif olmadim çok sey kaçirdim ama artik herseyi degistirmenin zamani geldi

insallah bu sefer olur .. Allah'im sen bizlere yardimci ol bizlere irade gucu ver .. aaammiiinnnn

Üzüldüm bak şimdi :gitme: ben de 26 yaşındayım hem çok şey kaçırdık deme genciz daha biz bebeğin olabilir ama henüz kaçırdığın birşey yok bence kaydirigubbakcemile2 hayat yeni başlıyor hem öyle verilmeyecek bi kilonda yok sıkma canını verirsin hepberaber veririz yani inşallah :Saruboceq:

Hoşgeldin aramıza a.s. ( ayseherle beni kapıya koydular bu topicin kapıcısı biziz geleni biz karşılıyoruz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 )

simdiye kadar hep gencim veririm diye motive ettim kendimi ama 30 yasindan sonra zayif olsam neye yarar diyorum bu yasim bidaha geri gelmeyecek kilom yuzunden ne denize ne yuzmeye gidebiliyorum ne esimle daha samimi olabiliyorum o yuzden artik hersey degismeli
hep birlikte insallah hedeflerimize ulasicaz :)
bu arada kolonya alayim madem karsilamayi siz yapiyorsunuz :)

kızlar 106yı gördüm bu sabah tartıda ve daha bir hafta bile olmadı 4.kiloma bay bay dedim çok mutluyummmm:nazar:

:gitme: yaaaa bende istiyorum. az önce farkettim 2 haftada sadece 1.5 kilo vermişim :gitme: spora başlamam lazzzımmmmmmmmmmm :olmaz:

Neyse gitsin de nasıl istiyorsa öyle gitsin ister yavaç ister hızlı :umursamaz:

:gitme: yaaaa bende istiyorum. az önce farkettim 2 haftada sadece 1.5 kilo vermişim :gitme: spora başlamam lazzzımmmmmmmmmmm :olmaz:

Neyse gitsin de nasıl istiyorsa öyle gitsin ister yavaç ister hızlı :umursamaz:

canım benim ilk haftam ondandır böyle hızlı gidiş sen yavaş yavaş kalıcı veriosun durmak yok yola devam

simdiye kadar hep gencim veririm diye motive ettim kendimi ama 30 yasindan sonra zayif olsam neye yarar diyorum bu yasim bidaha geri gelmeyecek kilom yuzunden ne denize ne yuzmeye gidebiliyorum ne esimle daha samimi olabiliyorum o yuzden artik hersey degismeli

aa ne demek aramıza yeni gelen birinden kolonya esirgemeyiz :1closedeyes:
verirsin ya 6 aylık işin var vallla senin... 6 ay sonra ideal kilona ulaşır ailenle mutlu olursun

ohaoldumsmile ayseher kolonyayı uzat kız kaydirigubbakcemile3 şeker çikolata ikramı yok burda su var :D günde 3 lt su aklinialirimsmile

Ayrıcana 30 yaşını neden sınır koydun ki kendine insan ömrü uzadı şekerim baksana ajda pekkana taşş taaaşşş 67 yıllık taş kaydirigubbakcemile3 Allah ömür versin herşeyi yine yaşarsın ben 50 yaşıma gelsem de yine böyle çatlak olurum herhalde naniknanik sende kendi psikolojini bozma 1 sene de fıstık olursun fıstttıkkkk şakkıdı

cnm bak biz nasıl verdik sende verirsin sıkma canını gide gide bir bakmışın bitmiş önemli olan ne yaptıysan olduğu gibi buraya yazmak ve eleştirilerle desteklerle kendini motive etmen ve çeki düzen vermen ben ne halden ne hale geldim haftaya eklicem foto şaşırırsın yani o derece 11 kilo verdim toplam

Son düzenleme:

Oyyy oyyyy nezaman geliyosun seni karşılıyayım ben...kaydirigubbakcemile3
Katmeri neli yapıcan,sademi.?? :1:

Nasıl zevkle hazırlarsın sen şimdi mamaları...

yağmurgözlü bizim elemanlar nerde yaaa..:hulya:

Yeni gelen şişmandaşlar hoş gelmişler..a.s.

Bu arada lütfen ikide bir yaş muhabbeti yapılmasın,:roflol:artık orta yaş bile 50 yaşında başlıyor..aklinialirimsmile

Son düzenleme:
Umutbahar yediklerin yüzünden asla pişman olma..
Örneğin zayıf kişiler yediklerinde pişman oluyorlarmı..Hayır...

bir lokma ısırsan bile, beyinde arzuladığın yiyyeceğin resmi belirleniyor ve sen her pişmanlığında o yiyeceği düşünerek vicdan azabı çektiğin için bilinç altı onu yemişsin gibi algılayıp kimyasal hormon yayıyormuş...
Diyor kitabın yazarı abla..Bence mantıklı...:)))

mucuksss,yine oyladım seni sayemizde bi yerlere gelicen.:1:.

Son düzenleme:
Back
X