• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok teşekkür ederim benim için yazmışsın tekrar.süper bir başarı öyküsü .bende yapıcam bak şimdi kesinlikle karar verdim şu boğazımı tutucam .93 kg dan 70 kg ya inicem hedefim 70 .teşekkür ederim .

çok sevindim canım. faydalı olduysa ne mutlu bana. ben başarabildiysem herkes başarır aslında. kendim kadar pisboğaz bir insan tanımıyorum

Benim de boyum172,62 kilo olmam lazımsa vay beni beni kafamçokkarıştı 35 kilo vermem gerekir ppuuff.. Ama ben 67 olsam kâfi bana kaydirigubbakcemile2

aslında yağ ve kas ağırlığımı hesaba katmadan o sayıyı söyledi.

kızlar baskülde rakam 105 i gösterdi bir haftada 5 kilo bundan sonrada haftada 2.5 kilo versem eylülde 70leri görebilirim çokkk mutluyum herkese benden öpücükler opuyorumnanaktan

akannehir vay be maşallah. ne yedin ne içtin kurban o kadar?

merhaba herkese...ben yaklasik iki haftadir burayi takip ediyorum ,tesadüf sonucu buldum burayi ve cok ilgimi cekti ve üye oldum dün gece...Burada herkes kardes gibi ,samimi arkadas gibi birbirlerine destek veriyorlar bu mükemmel bir sey bence,,umarim bende bsaranlardan olurum sizlerinden destegiyle....ben bu arada 30 yasindayim,vemalesef 98 kilodayim bundan bes ay evvel perize basladim ve 117,5 dan bu rakama düstüm sükür,bundan 8 sene evvel 92 kilodan 66 düsmüstüm insallah gene basaririm ..buraya üye oldum ama paralimi bu üyelik?

bu arada bende 90 kilonun üzerinde olan grupa katilmak istiyorum ,dogrumu burasi?bide su kilo tabelesinden bende istiyorum ama nasil yapabilcegimi bilemiyorum,ya sorularima lütfen yanit verirmisiniz arkadaslar,yeni olduguma bilgim yetersiz!

merhaba herkese...ben yaklasik iki haftadir burayi takip ediyorum ,tesadüf sonucu buldum burayi ve cok ilgimi cekti ve üye oldum dün gece...Burada herkes kardes gibi ,samimi arkadas gibi birbirlerine destek veriyorlar bu mükemmel bir sey bence,,umarim bende bsaranlardan olurum sizlerinden destegiyle....ben bu arada 30 yasindayim,vemalesef 98 kilodayim bundan bes ay evvel perize basladim ve 117,5 dan bu rakama düstüm sükür,bundan 8 sene evvel 92 kilodan 66 düsmüstüm insallah gene basaririm ..buraya üye oldum ama paralimi bu üyelik?

hoşgeldin canım. sen deneyimlerini bizimle paylaşsana. nasıl verdin o kadar kiloyu, ve neden geri aldın?

bu arada bende 90 kilonun üzerinde olan grupa katilmak istiyorum ,dogrumu burasi?bide su kilo tabelesinden bende istiyorum ama nasil yapabilcegimi bilemiyorum,ya sorularima lütfen yanit verirmisiniz arkadaslar,yeni olduguma bilgim yetersiz!

tickerfactory.com
adresinden oluşturacaksın. oradaki eklentiyi kendi profil ayarlarına kaydediceksin.

Merhaba hoşgeldin aramıza a.s.

Üyelik ücretsiz canım 5 ayda 20 kilo civarı vermişsin tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile5 Umarım en kısa sürede sağlıkla istediğin kiloya ulaşabilirsin olumunekankayizsmile

Doğru gruptasın cnm,hoşgeldin!! vereliniortak Kilo çizelgeni bir üst başlıkta "kilo çizelgesi nasıl yapılır" diye bir konu var, ayrıntılı bir şekilde anlatılmış ordan yapabilirsin yerimseniben

5 ayda 20 kilo :nazar:

akannehir vay be maşallah. ne yedin ne içtin kurban o kadar?

bişi yemedim :D kepek ekmeği yiyom oda günde bir kaç dilim sık yiyorum ama tartı durdu fıstıgım bugünde 105ti:(
sporu bırakmıştım sıkılıp... resmen spor yapmayınca kilolarım az yesemde kalıyo tükiriyim metabolizmama senağlama

Ben de neler yediğimi yazayım cokacimcoook
SABAH -sabah yediklerim genelde değişmiyor-
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin - çok az peynir
domates-salatalık
çay -önceden zift karası çay içen ben oldukça açık içiyorum çayı-
ıki saat kadar sonra meyve -genelde kavun,karpuz oluyor bunlar çok severim de kaydirigubbakcemile3

Öğlen Semizotu yoğurt salatalık karabiber karıştırıp mmmmmm afiyetle yedimm..

Yine iki saat sonra falan portakal -c vitamini olsun bünyeye-

Akşam k-flakes bir su bardağı çerez niyetine sütsüz yedim -sütle pek sevmiyorum.-

Yıne kavun yedim bir saat sonra falan..

3 litre rahat içmişimdir suyu 1 litre de yatıncaya kadar içerim :içelim:
ıki bardak da lipton şeftalili form çayı içtim..

bişi yemedim :D kepek ekmeği yiyom oda günde bir kaç dilim sık yiyorum ama tartı durdu fıstıgım bugünde 105ti:(
sporu bırakmıştım sıkılıp... resmen spor yapmayınca kilolarım az yesemde kalıyo tükiriyim metabolizmama senağlama

Spor olarak ne yapıyorsun??Haftada 5 kilo süper süprizzzzz

Valla dost acı söyler canım olay sporla alakalı değil vucudundaki suyu attın şimdi yağlara sıra geldi yağlarda öyle günde 1 kg erimiyor malesef bir müddet kalırsın böyle 1-2 hafta kadar sonra yine başlarsın vermeye sıkma canını vereliniortak

Benim temennilerim de o yönde boshayallersmile 68 olayım başka bir grupta daha göreceksiniz beni Diyet Başarı Öyküleri ==> BAdem13ün 97den 68e Erime Öyküsü lülülülülülü

neden olmasın. başaranlar bizden ne kadar farklı ki?_

evet kesinlikle sporsuz olmuyor. bize şart

Back
X