• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba herkese...ben yaklasik iki haftadir burayi takip ediyorum ,tesadüf sonucu buldum burayi ve cok ilgimi cekti ve üye oldum dün gece...Burada herkes kardes gibi ,samimi arkadas gibi birbirlerine destek veriyorlar bu mükemmel bir sey bence,,umarim bende bsaranlardan olurum sizlerinden destegiyle....ben bu arada 30 yasindayim,vemalesef 98 kilodayim bundan bes ay evvel perize basladim ve 117,5 dan bu rakama düstüm sükür,bundan 8 sene evvel 92 kilodan 66 düsmüstüm insallah gene basaririm ..buraya üye oldum ama paralimi bu üyelik?

Hoşgeldin aramıza..ne güzel referansın iyiymiş..:))
daha önce başarmışsın..:)

Benim temennilerim de o yönde boshayallersmile 68 olayım başka bir grupta daha göreceksiniz beni Diyet Başarı Öyküleri ==> BAdem13ün 97den 68e Erime Öyküsü lülülülülülü

İnşallah hepimiz başarı öykülerimizi yazarız.:Saruboceq:.

tombulkelebekim,nıckın hayırlı olsun...umutbahar daha güzeldi sanki..

Ben dilencii ve beyzusu çok özledim ama ya....:(

tsk.ederim yenacigim....su kilo tabelasini nasil yapiyorsunuz arkadaslar? ya bide burasi yani üyeligi parali degil dimi kizlar?

Badem13 sende uyuyamamışsın..:)

Evt uyumadım :D karnım da cıktı ama 19da yedim akşam yemeğimi,daha da yemem naniknanik Karbonhidrat diyetini okuyordum ben de,domateste karbonhidrat baya bol çıktı yyaa,salatalıkta Çok üzgünüm çoook Neyesem diye düşünüyordum.. -tatlicadiarzu-

tsk.ederim yenacigim....su kilo tabelasini nasil yapiyorsunuz arkadaslar? ya bide burasi yani üyeligi parali degil dimi kizlar?

Hayır canım paralı değil,kilo çizelgesi nasıl yapılır diye bölüm var oradan nasıl hazırlıyacağın anlatılıyor..

Evt uyumadım :D karnım da cıktı ama 19da yedim akşam yemeğimi,daha da yemem naniknanik Karbonhidrat diyetini okuyordum ben de,domateste karbonhidrat baya bol çıktı yyaa,salatalıkta Çok üzgünüm çoook Neyesem diye düşünüyordum.. -tatlicadiarzu-

Diyetisyenler sınırsız tüketebilirsiniz diyor...
Aslında her kafadan bir ses çıkıyor...Gıcık bir durum...

Paralı değil canım,her konuda paylaşım,bilgi alış-verişi yapabikleceğin çok faydalı ücretsiz bir site :enbuyukkk: Link vermek için 100 mesaj gerekiyormuş bende de o kadr yok :kedi: o yüzden doğrudan link veremiyorum;ama bir üst başlıkta -Diyet Grupları- kilo çizelgesi nasıl yapılır diye bir başlıkta detaylı anlatım var ordan yapabilirsin..kaydirigubbakcemile5

Diyetisyenler sınırsız tüketebilirsiniz diyor...
Aslında her kafadan bir ses çıkıyor...Gıcık bir durum...

Değil mi ama moralim bozuldu,acıktıkca yiyordum domates-salatalık ben hem domates yazın güneş için de oldukça yararlı.. :tomato: ne yapsam ne etsem bilemedim mfisfisfis

hosbuldum,tesekkür ederim...burasi gercekten mükemmel bir yer,insanlar cok samimi,herkes birbiri icin capaliyor edeta manevi bir sekilde..Ben ilk zayifladigim dönemde yani sekiz sene evvel cok sagliksiz bir sekilde zayifladim ,tamamiyle ac kaliyordum diyebilirim ,ve hergün iki saat spor yapiyordum ama bu sekilde 92 den 66 kiloya ulasmistim,tabii hemen kilolari geri aldim malesef,jojo olayi..ve yaklsik 7 senedirde kiloluyum,117,5 ciktim düsüne biliyormusunuz.inanin kizlar aynalara bakamiyordum bile,hep utaniyordum herkesten,yaninizdaki en cirkin bayan bile senden güzel oluyordu fizigi düzgün ise...bu cok aci bir durum sizlerde bilirsiniz bu duyguyu .Bundan 5 ay evvel 10 yasindaki yigenim yanimiza tatile geldi ve beni ilk gördügünde söyle dedi"hala sen dünyanin en güzelisin benim icin,ama seni gören arkadasim senin halan cok sisko ve bu yüzden de cirkin dedi ve inanin arkadaslar bunu söylerken hüngür hüngür agliyordu yigenim,cok kötü oldum,oan ölebilirdim .ve kendi kendime dedim ki neden baslamiyorsun tekrar,neden yigenini üzüyorsun ,neden hep güvensiz geziyorsun ortaliklarda?ve basladim arkadasla,hemde benim metepolismam cok yavasdir gercekten cok zor kilo veren bir bünyem var ama basladim ,baslamaliydim,lakin bu kez daha bilincli diyet yaptim ,ac kalarak kisa süre zayif kalabiliniyor,simdi yigiyorum 3-4 ögün ama ben kalorisine bakiyorum yediklerimin ve not aliyorum deftere,günde 500 ile 800 kalori yemek yigiyorum .ve hemen hemen hergün bir saat yürüyorum acik havada bide strec bantla sariyorum kendimi kizlar acayip terlletiyor bu,deneyim muhakkak.iste böyle simdi 98 kiloyum .hedefim 66-70.

Elma 16,portakal 17,domates 6,salatalık 4,süt 6, ekmek 12 kh değeri var bilmiyorumkismile 50 khdeğeri yapıyor,bir de k-flakes var tabii 30 gr 25 kh değeriymiş üşenmedim baktım paketinden 75 :((

hosbuldum,tesekkür ederim...burasi gercekten mükemmel bir yer,insanlar cok samimi,herkes birbiri icin capaliyor edeta manevi bir sekilde..Ben ilk zayifladigim dönemde yani sekiz sene evvel cok sagliksiz bir sekilde zayifladim ,tamamiyle ac kaliyordum diyebilirim ,ve hergün iki saat spor yapiyordum ama bu sekilde 92 den 66 kiloya ulasmistim,tabii hemen kilolari geri aldim malesef,jojo olayi..ve yaklsik 7 senedirde kiloluyum,117,5 ciktim düsüne biliyormusunuz.inanin kizlar aynalara bakamiyordum bile,hep utaniyordum herkesten,yaninizdaki en cirkin bayan bile senden güzel oluyordu fizigi düzgün ise...bu cok aci bir durum sizlerde bilirsiniz bu duyguyu .Bundan 5 ay evvel 10 yasindaki yigenim yanimiza tatile geldi ve beni ilk gördügünde söyle dedi"hala sen dünyanin en güzelisin benim icin,ama seni gören arkadasim senin halan cok sisko ve bu yüzden de cirkin dedi ve inanin arkadaslar bunu söylerken hüngür hüngür agliyordu yigenim,cok kötü oldum,oan ölebilirdim .ve kendi kendime dedim ki neden baslamiyorsun tekrar,neden yigenini üzüyorsun ,neden hep güvensiz geziyorsun ortaliklarda?ve basladim arkadasla,hemde benim metepolismam cok yavasdir gercekten cok zor kilo veren bir bünyem var ama basladim ,baslamaliydim,lakin bu kez daha bilincli diyet yaptim ,ac kalarak kisa süre zayif kalabiliniyor,simdi yigiyorum 3-4 ögün ama ben kalorisine bakiyorum yediklerimin ve not aliyorum deftere,günde 500 ile 800 kalori yemek yigiyorum .ve hemen hemen hergün bir saat yürüyorum acik havada bide strec bantla sariyorum kendimi kizlar acayip terlletiyor bu,deneyim muhakkak.iste böyle simdi 98 kiloyum .hedefim 66-70.

500-800 kcal çok az,1200ün altına düşmemen daha iyi olur..
normal düzene geçtiğin an tekrar alırsın ve metabolizmanı iyice tembelleştirirsin...

senağlama Ah bu kilolar yyaa,yeni bir şey alırsın kimse ne yakışmış gülegüle giy demez,ne güzel gömlek gülegüle giy.. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırımm..Onun için de birlik olup vereceğiz kiloları..Kalori hesabıymış karbonhidrat hesabıymış yol ne olursa olsun sonuç ideal kilo olacak :1hug:

senağlama Ah bu kilolar yyaa,yeni bir şey alırsın kimse ne yakışmış gülegüle giy demez,ne güzel gömlek gülegüle giy.. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırımm..Onun için de birlik olup vereceğiz kiloları..Kalori hesabıymış karbonhidrat hesabıymış yol ne olursa olsun sonuç ideal kilo olacak :1hug:

kaydirigubbakcemile5

evet canim biraz az aldigim kalori miktari ama neyapayim ,ben yoksa hic kilo veremem inanin okadar zor kilo veriyorum ki...ama en azindan 3.4 ögün yigiyorum..biliyormuusnuz beynimde hep bu kilo olayi var,kilo..kilo..kilo of ,vallahi arkadaslar zayiflamadan bu dünyadan göcersem gözüm kesin acik gider...ne giydigin yakisir,ne adam akilli toplum arasinda yemek yigebilirsin,herzaman beyninde acabalar olur,acaba kilomu elestiriyorlarmi diye?söyle gerile gerile su yaz aylarinda dondurma bile yigemiyorum herkes bana bakicak diye...yena ve badem siz kac kiloydunuz nekadar kilo verdiniz,ve nekadar zamanda?yeni geldigim icin tam olarak takip edemedim,bu kalori tabelesinden anlamadim pek...

Sen ne kadar zamanda verdin YENA bu 18 kiloyu??

Canım ben o kadar istikrarsız bir yarışmacıyımki..
yaklaşık 14 aydır sürekli kilo alıp veriyorum..İlk başlarda sürekli verdim tabiii ondan sonrası kötü...:kedi:

Sıkı yaptığım zamanlarda bile çok sıkı yapmadım ben..evde olan herşeyden ölçülü yedim belli saatden sonra yemedim,birde düzenli yürüdüm..

Back
X