• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacigim,sen nasil kilo aldin?

Çocukluğum şişmandı hep dalga geçerdi çocuklar...:(
13-14 yaşından sonra zayıflamaya başladım,zayıf bir genç kızlık dönemim oldu...

20 yaşından sonra tekrar kilo almaya başladım...hareketsiz iş yaşamı,hamilelikler,zaten uygun olan bünyem hemen yeniden şişmeye başladı...

Son 10 yıldır hep bu kilolarda dolanıyorum...

Maralca ve badem iyi geceler yoksa iyi sabahlarmı demeliyim..:))

ben bu kalori tabelesi olan yeri buldum ama ingilizce yaziyor,nasil doldurcam bosluklari?soruyu anlamiyorum ki,kim bana yardimci olucak ya?

hosbuldum,tesekkür ederim...burasi gercekten mükemmel bir yer,insanlar cok samimi,herkes birbiri icin capaliyor edeta manevi bir sekilde..Ben ilk zayifladigim dönemde yani sekiz sene evvel cok sagliksiz bir sekilde zayifladim ,tamamiyle ac kaliyordum diyebilirim ,ve hergün iki saat spor yapiyordum ama bu sekilde 92 den 66 kiloya ulasmistim,tabii hemen kilolari geri aldim malesef,jojo olayi..ve yaklsik 7 senedirde kiloluyum,117,5 ciktim düsüne biliyormusunuz.inanin kizlar aynalara bakamiyordum bile,hep utaniyordum herkesten,yaninizdaki en cirkin bayan bile senden güzel oluyordu fizigi düzgün ise...bu cok aci bir durum sizlerde bilirsiniz bu duyguyu .Bundan 5 ay evvel 10 yasindaki yigenim yanimiza tatile geldi ve beni ilk gördügünde söyle dedi"hala sen dünyanin en güzelisin benim icin,ama seni gören arkadasim senin halan cok sisko ve bu yüzden de cirkin dedi ve inanin arkadaslar bunu söylerken hüngür hüngür agliyordu yigenim,cok kötü oldum,oan ölebilirdim .ve kendi kendime dedim ki neden baslamiyorsun tekrar,neden yigenini üzüyorsun ,neden hep güvensiz geziyorsun ortaliklarda?ve basladim arkadasla,hemde benim metepolismam cok yavasdir gercekten cok zor kilo veren bir bünyem var ama basladim ,baslamaliydim,lakin bu kez daha bilincli diyet yaptim ,ac kalarak kisa süre zayif kalabiliniyor,simdi yigiyorum 3-4 ögün ama ben kalorisine bakiyorum yediklerimin ve not aliyorum deftere,günde 500 ile 800 kalori yemek yigiyorum .ve hemen hemen hergün bir saat yürüyorum acik havada bide strec bantla sariyorum kendimi kizlar acayip terlletiyor bu,deneyim muhakkak.iste böyle simdi 98 kiloyum .hedefim 66-70.

hayatım günde 500-800 kalori yemek çok ama çok sağlıksız. boşu boşuna metaboolizmanı yavaşlatıyorsun. senin şu an en az 1600 kalori alman lazım belki daha fazla. ben 95 kiloyken diyetisyen bana 1600 kalorilik diyet veriyordu. korkarım bu şekilde yine eskisi gibi kilo versen de geri alırsın. bence artır. bi de yazsana buraya hergün ne yediğini.

evet canim biraz az aldigim kalori miktari ama neyapayim ,ben yoksa hic kilo veremem inanin okadar zor kilo veriyorum ki...ama en azindan 3.4 ögün yigiyorum..biliyormuusnuz beynimde hep bu kilo olayi var,kilo..kilo..kilo of ,vallahi arkadaslar zayiflamadan bu dünyadan göcersem gözüm kesin acik gider...ne giydigin yakisir,ne adam akilli toplum arasinda yemek yigebilirsin,herzaman beyninde acabalar olur,acaba kilomu elestiriyorlarmi diye?söyle gerile gerile su yaz aylarinda dondurma bile yigemiyorum herkes bana bakicak diye...yena ve badem siz kac kiloydunuz nekadar kilo verdiniz,ve nekadar zamanda?yeni geldigim icin tam olarak takip edemedim,bu kalori tabelesinden anlamadim pek...

bak güzelim ben 6 ayda 22 kilo verdim. ve hiç mi hiç aç kalmadan. boşuna kendine işkence etme. istersen sana örnek bir diyet listesi yazayım. bana diyetisyenin ilk başlarda yazdığı türden. kiloyu yavaş veriyosun çünkü çok az yiyerek metabolizmanı aşırı yavaşlatmışsın.

ben bu kalori tabelesi olan yeri buldum ama ingilizce yaziyor,nasil doldurcam bosluklari?soruyu anlamiyorum ki,kim bana yardimci olucak ya?

ticker factory kullanıyosan sırasıyla,
public data
weight sçiceksin

weight unit: kilograms işaretle
target weight: hedef kilon
your starting weight: başlangıç kilon. diyetin başındaki kilon.
yourt current weight: şu anki kilon. eğer diyete yeni başlıyorsan başlangıç kilonla şimdiki kilon aynı olabilir.

aşağıda tarih var ama girmene gerek yok. bi de en altta BMI var. vücut kitle endeksi. orada da metrics yazanı seçip boyunu girersin metre ve cm olarak

gerisi arkadaşların verdiği linkte anlatılmıştır zaten

tombulkelebekim,nıckın hayırlı olsun...umutbahar daha güzeldi sanki..

Umut eski erkek arkadaşım hayatımdan çıkalı çok oldu ve beni çok üzerek gitti geçen seneden kalma bir rumuzdu o ve her yazışımda o aklıma geliyordu bende değiştirdim buna da alışırsın inşallah =)

Hem ben tombul bir kelebekim opuyorumnanaktan

Valla dost acı söyler canım olay sporla alakalı değil vucudundaki suyu attın şimdi yağlara sıra geldi yağlarda öyle günde 1 kg erimiyor malesef bir müddet kalırsın böyle 1-2 hafta kadar sonra yine başlarsın vermeye sıkma canını vereliniortak

gitmeyen yağlarımı hiç sevmiyorum mmafoldumben
neyse ben beklerim onların gidişini:a015:

Canım ben o kadar istikrarsız bir yarışmacıyımki..
yaklaşık 14 aydır sürekli kilo alıp veriyorum..İlk başlarda sürekli verdim tabiii ondan sonrası kötü...:kedi:

Sıkı yaptığım zamanlarda bile çok sıkı yapmadım ben..evde olan herşeyden ölçülü yedim belli saatden sonra yemedim,birde düzenli yürüdüm..

107den 89 da gayet güzel..Sadece 18den sonra yemeyerek bile zayıflanıyor;ama tabi bizde biraz fazla olduğundan kilolar :CüvCüv: Bir kaç destek gerekiyor bize..

107den 89 da gayet güzel..Sadece 18den sonra yemeyerek bile zayıflanıyor;ama tabi bizde biraz fazla olduğundan kilolar :CüvCüv: Bir kaç destek gerekiyor bize..

Evet canım haklısın sadece düzenli yemek yiyerek ve akşam yemeyerek kilo veriliyor aburcubur yemeği hayatımızdan çıkarmamız lazım daha doğal şeyleri çiğ tüketerek istediğimiz kiloya ulaşırız zaten onun için insanın beslenme alışkanlığını değiştirmesi lazım. Ben ona çabalıyorum ama canım hep dondurma çikolata bisküvi istiyor yemek yemeyi özlemiyorum çünkü normalde yemezdim sempatiksalakcinni hayatım marketleri bakkalları zengin ederek geçti kaydirigubbakcemile3

Kızlar tavuk göğsü haşlıyorum ama öyle tatsız tuzsuz yemek istemiyorum tavuk göğsüyle yapabileceğim diyetime uygun bir yemek çeşidi var mı ?

Kızlar tavuk göğsü haşlıyorum ama öyle tatsız tuzsuz yemek istemiyorum tavuk göğsüyle yapabileceğim diyetime uygun bir yemek çeşidi var mı ?

Merhaba canım,nasılsın.?

Ben tavuk göğsünü minik minik doğrayıp baharatlayıp yağsız teflonda soteliyorum çok daha lezzetli oluyor..
Yanında ayranla nefis..
Eğer haşladıysan yine baharatlarla tatlandır lezzetli olması açısından..
Afiyet olsun..

Evet canım haklısın sadece düzenli yemek yiyerek ve akşam yemeyerek kilo veriliyor aburcubur yemeği hayatımızdan çıkarmamız lazım daha doğal şeyleri çiğ tüketerek istediğimiz kiloya ulaşırız zaten onun için insanın beslenme alışkanlığını değiştirmesi lazım. Ben ona çabalıyorum ama canım hep dondurma çikolata bisküvi istiyor yemek yemeyi özlemiyorum çünkü normalde yemezdim sempatiksalakcinni hayatım marketleri bakkalları zengin ederek geçti kaydirigubbakcemile3

Ben her şeyi çok yiyorum,yemek abur cubur mutfak faresi diyor annem,ekliyor "ya televizyonu mutfağa götür ya buzdolabını televizyonun yanına getir böyle git gel zor oluyor sana" diye dalga geçiyor :kedi:
Ama ama şimdi ne diyor maşallah ne azmettin incelmeye de başladın,diyorum ne sandın sen kızını sırnaşık şey

Merhaba canım,nasılsın.?

Ben tavuk göğsünü minik minik doğrayıp baharatlayıp yağsız teflonda soteliyorum çok daha lezzetli oluyor..
Yanında ayranla nefis..
Eğer haşladıysan yine baharatlarla tatlandır lezzetli olması açısından..
Afiyet olsun..

Çok teşekkür ederim çok iyiyim sende iyisindir inşallah :Saruboceq:

Evet bende genelde o şekilde yapıyorum ama ben içine salça yada domateste koyuyordum onu yapmak gelmemişti aklıma bugünde öyle yapayım cokacimcoook Teşekkür ederim fikir için olumunekankayizsmile bol bol protein tüketmem gerekiyor ki yağlar yansın sositososito haftaya cumaya 118i görmeyi umudediyorum :Saruboceq: hihoyyyt Allahım utandırmasın :Saruboceq:

Kalsiyum ve c vitaminide yağları yakmada yardımcı biliyorsunuzdur ama yine söyleyeyim dedim..:)

Back
X