• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben her şeyi çok yiyorum,yemek abur cubur mutfak faresi diyor annem,ekliyor "ya televizyonu mutfağa götür ya buzdolabını televizyonun yanına getir böyle git gel zor oluyor sana" diye dalga geçiyor :kedi:
Ama ama şimdi ne diyor maşallah ne azmettin incelmeye de başladın,diyorum ne sandın sen kızını sırnaşık şey

Tabiiki sakın bırakma canım benim senin yaşın daha çok küçük 1 sene de güzelce zayıfla genç kızlık dönemini ince ve zarif bir hatun olarak geçir bak bana ömrümün en güzel yıllarını heba ettim yaş oldu 26 bu yaştan sonra zayıf olsamda kimse bana çıtır demez Çok üzgünüm çoook sen çıtırlığın tadını çıkar opuyorumnanaktan

Kalsiyum ve c vitaminide yağları yakmada yardımcı biliyorsunuzdur ama yine söyleyeyim dedim..:)

evet onu da duymuştum onun için süt ve yoğurdu çok bol tüketiyorum. Sizde biliyorsunuzdur yeşil sivri biberde narenciyeden çok daha fazla C vitamini varmış a.s

evet onu da duymuştum onun için süt ve yoğurdu çok bol tüketiyorum. Sizde biliyorsunuzdur yeşil sivri biberde narenciyeden çok daha fazla C vitamini varmış a.s

Evet canım hatta kansızlığada iyi geldiği söylenir..Çok severim ben yeşil biberi kahvaltıda yemeklerin yanında hele hafifte acılıysa..:)) Oyyyy oyyyy

Çıkayım bi kahve içeyim,içen olursa buyrun bekliyorum..:))

Tabiiki sakın bırakma canım benim senin yaşın daha çok küçük 1 sene de güzelce zayıfla genç kızlık dönemini ince ve zarif bir hatun olarak geçir bak bana ömrümün en güzel yıllarını heba ettim yaş oldu 26 bu yaştan sonra zayıf olsamda kimse bana çıtır demez Çok üzgünüm çoook sen çıtırlığın tadını çıkar opuyorumnanaktan
1 sene çok değil mi eyvahedigeldismile Ben en geç yılbaşında 67-68 olmak istiyorum,öyle 38 beden olayım gibi bir derdim yok :Saruboceq: Allah'ım inşallah bırakmam..

Bademcim bugün kaçta uyandın.?
:))

9da uyandım canım,hem de "facebook facebook hergün aradım durdum" şarkısıyla :sm_confused: Ne oluyor diyemeden cıngırdak başladı roman oynayarak kalktım yataktan :teytey: komşumuzun düğünü vardı da..

kızlarr bugün öğlen annem resmen döktürmüştü tavuklu pilav közde patlıcan salatası közde biber vs
tam sofraya oturdum öğlen yemeği ne olcakki diye düşünürken karnım ağrımaya başladı akannehir
ancak dört yemek kaşığı pilav yiyebildim bunada şükürrr kaydirigubbakcemile2
karnım ağrımasaydı vuracaktım dibine dibine tabakların:kedi::kedi:
resmen ilahi bir işaretti karın ağrım beni durdurdu zemuszemus

1 sene çok değil mi eyvahedigeldismile Ben en geç yılbaşında 67-68 olmak istiyorum,öyle 38 beden olayım gibi bir derdim yok :Saruboceq: Allah'ım inşallah bırakmam..

Yılbaşına kadar istediğin kiloya ulaşırsın zaten canım benim ama doktorlar vucudun indiğiniz kiloda sabit kalabilmesi için en az 6 ay kadar yine rejim yapılması gerektiğini söylüyor onun için söyledim =) yoksa yılbaşına daha 6 ay var rahat rahat verirsin kilolarını yerimseniben

Ben geçen yaz da 13 temmuzda 93 kilo olarak diyete başladım;ama ne diyet :bbo:
Resmen hiçbir şey istemiyordu canım..O meyveler,abur cuburlar,çikolatalar gözümü çevirip bakmıyordum lülülülülülü Ekmek çok çok az yarım dilm kadar yiyordum..Süper hareket ediyordum..Akşam üzeri yeğenimi parka götürüyordum yeğen salıncakta ben kondisyon aletlerinde bir saat hareket halindeydik.. şu nivea body dinamik sabahları her akşam yapıyordum usanmadan bıkmadan üstelik o bitince müziği kpatmadan yarım saat daha hoplayıp zıplıyordum delikafadulden günde yaklaşık 2 buçuk saat hareket halineydim yani.. su içmede sıkıntım yok zaten 3/4 litre içerim hiç zorlanmadan,çay kahve şekersiz içerim,kola mola hiç aram yok laelaelaelaelae ağustos 1de 82 kiloydum süprizzzzz 17 günde 11 kilo vermiştim şaka gibi;ama yapmıştım..Sonra ne diyet ne hareket kilolara berekett mafoldumben sonra okullar açıldı,obur oda arkadaşım gecenin 12sinde 1inde mutfağa sürükledi beni pis boğazım işte sürekli ye,iç yat 97 oldum :olmaz: Geçen sene zayıfladım bu sene de zayıflayacağım hem de geri almadan,güzel güzel..

Öğle yemeğimi hazırladımmmmm =)
Tavuk suyuna çorba 1 kepçe
Tavuk sote yağsız domatesli baharatlı yarım tabak
Küçük bir kase cacık
1 dilim light ekmek

Bunların hepsini yersem çatlarım diye düşünüyorum ve müsadenizle yemeğe uçuyorum :3:

bak güzelim ben 6 ayda 22 kilo verdim. ve hiç mi hiç aç kalmadan. boşuna kendine işkence etme. istersen sana örnek bir diyet listesi yazayım. bana diyetisyenin ilk başlarda yazdığı türden. kiloyu yavaş veriyosun çünkü çok az yiyerek metabolizmanı aşırı yavaşlatmışsın.

evet canim bana örnek olarak yazarsan ne yediklerini iyi olur...1600 kalori almak normal yani öylemi?hm ben bunun cok fazla olabilcegini düsünmüstüm kendimce...valla öyle bir oldum ki yemege korkuyorum ya. mesela bu sabah kahvaltimda sunlar vardi-bir haslanmis yumurta,bir sivri biber,3 zeytin,az birsey peynir,üc dilim salatalik ve bir dilim siyah ekmek üzerinde ince dilimli kasar peynirli,birde bir bardak cay..nasil sizce?

kızlarr bugün öğlen annem resmen döktürmüştü tavuklu pilav közde patlıcan salatası közde biber vs
tam sofraya oturdum öğlen yemeği ne olcakki diye düşünürken karnım ağrımaya başladı akannehir
ancak dört yemek kaşığı pilav yiyebildim bunada şükürrr kaydirigubbakcemile2
karnım ağrımasaydı vuracaktım dibine dibine tabakların:kedi::kedi:
resmen ilahi bir işaretti karın ağrım beni durdurdu zemuszemus

Közde patlıcan.biber vs mmmmmm Akşam yemeğimde bunları yapayım kendime... cokacimcoook Pilav yiyeceğine bunları yesene :lepi:

Yılbaşına kadar istediğin kiloya ulaşırsın zaten canım benim ama doktorlar vucudun indiğiniz kiloda sabit kalabilmesi için en az 6 ay kadar yine rejim yapılması gerektiğini söylüyor onun için söyledim =) yoksa yılbaşına daha 6 ay var rahat rahat verirsin kilolarını yerimseniben

Ben ağzımı azcık kapalı tutsam veriyorum;ama işte :kedi: 68i göreyim o rahatlığı mutluluğu yaşayayım daha yemem öyle aç kurtlar gibi boshayallersmile

Öğle yemeğimi hazırladımmmmm =)
Tavuk suyuna çorba 1 kepçe
Tavuk sote yağsız domatesli baharatlı yarım tabak
Küçük bir kase cacık
1 dilim light ekmek

Bunların hepsini yersem çatlarım diye düşünüyorum ve müsadenizle yemeğe uçuyorum :3:

Afiyet olsun canım..He bir de geçen gün hastaneye gitmiştim sabah7de kahvaltımı yapıp..Bir baktım saat 9:45 şunu dedim kendime "hemen bir süt alayım kendime,diyetteyim aç kalmamam lazım" kaydirigubbakcemile3 Ne güldüm kendime;ama aferin bana öğreniyorum uzmanların dediğini..

evet canim bana örnek olarak yazarsan ne yediklerini iyi olur...1600 kalori almak normal yani öylemi?hm ben bunun cok fazla olabilcegini düsünmüstüm kendimce...valla öyle bir oldum ki yemege korkuyorum ya. mesela bu sabah kahvaltimda sunlar vardi-bir haslanmis yumurta,bir sivri biber,3 zeytin,az birsey peynir,üc dilim salatalik ve bir dilim siyah ekmek üzerinde ince dilimli kasar peynirli,birde bir bardak cay..nasil sizce?

Sabah: Çay veya kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)

Kuşluk: 4 adet diyet bisküvi

Öğle: 100 gr. tavuk(haşlama veya ızgara), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 gr.), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

İkindi: 8 adet diyet bisküvi

Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pilav veya makarna

Gece: 2 porsiyon meyve

Bu 1600 kalorilik bir menü mesela maralca,internette falan 1600 kalorilik diyet yazarsan bulursun pek çok seçenek.. :kahve:

ideal bir kahvaltı bence salatalık domates arttırabilirsin bence boshayallersmile

Ben kahvaltı yapmıyorum 2 haftadır k-flex yiyorum tok tutuyor ve protein barındırıyor elimden geldiğince protein tüketmeye çalışıyorum zaten a.s regliden kurtulayım herşey daha güzel olacak opuyorumnanaktan

Yedim yimeğimi yaparken 1 saat uğraştım ahan 10 dakikada bitti kaydirigubbakcemile3
Kendim yaptım diye demiyorum Allahım ne kadan mikkkemmeelll yemekler yapabiliyorum beni alan yaşadı :hulya: kaydirigubbakcemile3 (mod : ukala ) laelaelaelaelae

yediklerim mideme insin kaydirigubbakcemile3 dansedelim kızlar =) ben oryantele bağlıyorum hihoyyyt :sm_cool:

ya kizlar su kalori tabelesini akadasimiz bana tarif etmis sagolsun ,dediklerini yaptim yani kilomu ,kac kiloya düsmek istedigimi felan hep yazdim ,orda tabeleyide gördüm ama bunu simdi nasil buraya akarcam???

Yedim yimeğimi yaparken 1 saat uğraştım ahan 10 dakikada bitti kaydirigubbakcemile3
Kendim yaptım diye demiyorum Allahım ne kadan mikkkemmeelll yemekler yapabiliyorum beni alan yaşadı :hulya: kaydirigubbakcemile3 (mod : ukala ) laelaelaelaelae

yediklerim mideme insin kaydirigubbakcemile3 dansedelim kızlar =) ben oryantele bağlıyorum hihoyyyt :sm_cool:

menüne bayılldım bahar afiyet olsun oryantele bende varımkaydirigubbakcemile2

ya kizlar su kalori tabelesini akadasimiz bana tarif etmis sagolsun ,dediklerini yaptim yani kilomu ,kac kiloya düsmek istedigimi felan hep yazdim ,orda tabeleyide gördüm ama bunu simdi nasil buraya akarcam???

Canım orda altta http yle başlayıp png yle biten linki getirip çizelegene yapıştıracaksın.Çizelgene de sağ üst tarafta nickini görüyorsun ya oraya tıkla çizelge yazar oraya yapıştır yerimseniben

Back
X