• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

leslie ile yürüyüşün faydasını gördünüz mü kızlar. ben de başlasam mı acaba ya...bilmiyorumkismile

Canım ben dün akşam indirdim dün akşam 30 dakika bugün sabah uyanınca 20 dakika yaptım eğlenceli ve kopamıyorsun bacaklarındaki kasların çalıştığını hissediyorsun bence çok yararlı olacak düzenli olduğunda ve ben her sabah akşam mutlaka yapacağım 1er saat. Bence sende başla en azından bir dene birşey kaybetmezsin yerimseniben olumunekankayizsmile

GERÇEK Mİ BUNLAR YARABBİM;
:1shok:

O kadar abartılacak birşeyleri yokki tatlım bizden yani daha doğrusu benim eski halimden 20-30 kilo fazla insanlar yadırganmaması gerekiyor yani şişman olarak bizler yadırgarsak onları zayıflar nasıl karşılar bilemiyorum.

bademcim gercek bence :)

sanki fotoshop gibi geldi bana,özellikle bazı resimler..

O kadar abartılacak birşeyleri yokki tatlım bizden yani daha doğrusu benim eski halimden 20-30 kilo fazla insanlar yadırganmaması gerekiyor yani şişman olarak bizler yadırgarsak onları zayıflar nasıl karşılar bilemiyorum.
Yadırgamak değil de,şaşırdım biraz ve özellikle bazı resimlerle oynanmış sanki bilmiyorumkismile

lesli ile yürümenin eğlenceli olması güzel. ben de indireyim bakalım

Ben az önce bitirdim leslie'yle yürüyüşümü kaydirigubbakcemile3 14te başlamıştım,5 mil olanı ve walk and kick ikisini yaptım 1sa 40 dk kaydirigubbakcemile2 3 mil olan pek zorlamamıştı bunlar iyi geldi hareket ettiğimi anladım..lülülülülülü

Bugün aburcubura doydum =)))

Bugün yediklerim :D ( Kimse benden örnek almasın lütfen :D :D :D Ben kendimi cezalandıracağım :D )

Güzel sağlıklı kahvaltımın ardından saat 3 gibi iki dilim light ekmeğin arasına incecik koyulmuş beyaz peynir saat 5 gibi arkadaşımın pizzasından 1 dilim ardından ülker golf bravo ardından vişneli browni ardından 1 paket eti yulaflı 1 fincan portakallı yeşil çayla birlikte artı 2 LT su yatana kadar 3 lt olacak :D

Yediklerimden pişman değilim günlük 2000 kaloriyi geçmedim zaten :D :D ( bu da avuntum :P)

Son düzenleme:

Bugün yediklerim :D ( Kimse benden örnek almasın lütfen :D :D :D Ben kendimi cezalandıracağım :D )

Güzel sağlıklı kahvaltımın ardından saat 3 gibi iki dilim light ekmeğin arasına incecik koyulmuş beyaz peynir saat 5 gibi arkadaşımın pizzasından 1 dilim ardından ülker golf bravo ardından vişneli browni ardından 1 paket eti yulaflı 1 fincan portakallı yeşil çayla birlikte artı 2 LT su yatana kadar 3 lt olacak :D

Yediklerimden pişman değilim günlük 2000 kaloriyi geçmedim zaten :D :D ( bu da avuntum :P)

bende bugun yediklerimi hic dikkat etmedim. yarindan itibaren yine dikkat.

yenacım sağol canım evt artık pek giremiyorum bende girsemde kimse olmuyor birde bu sıra ipin ucunu kaçırdım ama bugün inşallah tekrar başladım .

leslie ile 3 milyapmaya başladım 2. milin yarısında kapatmak zorunda kaldım kızım hıçkırıklarla ağlıyor du beni gördükçe neden korktu o kadar anlayamadım ama yinede sırılsıklam olmuştum inşallah yarın o uyuduğu zaman yapacağım

umut baharcigim cok sagolasin ya ugrasmissin okadar gercekten canim tesekkürler ama olmuuuyooor.bende dogru yapiyorum eminim ama bir sorun mevcüt,mesaj grliyor ve bu alandaki cizelge yaziliminiz öngörülen formatta degildir yaziyor,,nemdemekse artik....

ben bu sabah-- bir dilim siyah ekmek,bir yumura,iki zeytin,az peynir,bir kac dilim salatalik ve sivribiber yedim....öglen- bir kahve.....aksam--bir pisi itiraf edeyim burda ,cok terettüt ettim yesemmi yemesemmi diye ama yedim vallazemuszemus,yaninda iki zeytin ,domates,salatalik,sivri biber..bir saat sonra ,meyve ,muz,elma ,armut,kaysi...bugünlk bukadar yeme yeterli,40 dakikada disarda yürüdüm kizlar...

yediklerini okuyunca simdi,,valla aciktimmmm!cokacimcoook,ne yapacam simdi?en iyisimi ben bir kahve yapayim acligimi giderir belki...

of ya tmm biraz dikkat etmedim ama kilo alacak kadar değil ama 83.5 gösteriyor tartım şaşırdım yani belki birazcık cozutmuş olabilirim ama ilaçlarım kilo yapıyor iştah açıyor aşırı gaz ölcem zannediyom ve hiç birşey sökmüyor gazı ilacı bıraktım en sonunda polene başladım ve sabah içtim bulgur yimeme rağmen rahatım şişliğim geçmeye başladı umarım cumaya kadar verebilirim cnm sıkıldı 1.2 kilo almışım polen de aldırırsa ne yapacağımı bilmiyorum kendimi toparlayamayacak şekilde kansızlık belirtileri oluyor doktora da dedim hem b12den verdiğin kiloların hepsini verememek veya çok zor vermek üzere alacaksın aldırabilirde aldırmayabilirde dedi 3 aktarla konuştum iştah açıyor boğazını tutarsam vitamin depolamış olacaksın sadece dedi neyse ya umarım almam kayısı tadı var kayısı ağacından çok toplamışlar o arılar dedi annanem ay bide adam bana balla karışık öneriyor yemesi kolaymış suyla yutuveriyon anlamıyon bile bizde ırsi zaten annem ve teyzemin 6 kanı annanemin 7 benim 10 pek düşük değil onlara göre 12ydi 6 ay önce yavaş yavaş düşüyor çok yazdım sanırım ama iyi gelip gelmiceni 16 ağustosta vereceğim kan tahlilinde ortaya çıkacak ama zaten bir aylık polen 1 ünite kan üretiyormuş o derece yani

ya arkadaslar lütfen yardim edin bana su kilo tabelesi neden olmuyor? herseyi dogru yapiyorum yapistiriyorum da ama mesaj geliyor...lütfennnn acilennn yardimmmm ...cildirmamak elde degil ya...

of ya tmm biraz dikkat etmedim ama kilo alacak kadar değil ama 83.5 gösteriyor tartım şaşırdım yani belki birazcık cozutmuş olabilirim ama ilaçlarım kilo yapıyor iştah açıyor aşırı gaz ölcem zannediyom ve hiç birşey sökmüyor gazı ilacı bıraktım en sonunda polene başladım ve sabah içtim bulgur yimeme rağmen rahatım şişliğim geçmeye başladı umarım cumaya kadar verebilirim cnm sıkıldı 1.2 kilo almışım polen de aldırırsa ne yapacağımı bilmiyorum kendimi toparlayamayacak şekilde kansızlık belirtileri oluyor doktora da dedim hem b12den verdiğin kiloların hepsini verememek veya çok zor vermek üzere alacaksın aldırabilirde aldırmayabilirde dedi 3 aktarla konuştum iştah açıyor boğazını tutarsam vitamin depolamış olacaksın sadece dedi neyse ya umarım almam kayısı tadı var kayısı ağacından çok toplamışlar o arılar dedi annanem ay bide adam bana balla karışık öneriyor yemesi kolaymış suyla yutuveriyon anlamıyon bile bizde ırsi zaten annem ve teyzemin 6 kanı annanemin 7 benim 10 pek düşük değil onlara göre 12ydi 6 ay önce yavaş yavaş düşüyor çok yazdım sanırım ama iyi gelip gelmiceni 16 ağustosta vereceğim kan tahlilinde ortaya çıkacak ama zaten bir aylık polen 1 ünite kan üretiyormuş o derece yani
skma kendini canim ya,benini yorarsan olmaz,rahat ol bence...

başlangıç kilon hedef kilon şimdiki kilon ve boyunu yaz yapıvereyim

canim ya olmuyor ki,bir arkadasda yapmis ama olmuyor,,mesaj geliyor bu alandaki cizelge yaziliminiz öngörülen formatta degildir diye..denedim yapistirdim hersey yolunda aslinda ama böyle yazili bir mesaj geliyor ya...offff

basardiiimmm kizlarr,,vay be iki üc günden beri bunla ugrasiyorum ama sonunda basardim ,of bende bittim ama..yardimci olmak istiyen canlarima tesekkürlerrr..

Back
X