• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sen bu kadar kiloyu nasıl verdin merak ettim sırrı nedirakannehir

bundan sekiz yil kadar evvel de 92 den 66 kiloya düsmüstüm canim ama cok sagliksiz bir sekilde,ac kalarak diyebilirim ve günde iki üc saat spor yaparak...simdi daha saglikli ve bilincli yapiyorum diyetimi ,en azindan yigiyorum ama az yigiyorum ...biliyormuusnuz ben bide cok ama cok zor kilo veren biriyimdir,bunun icin sükrediyorum bu verdigim kiloya,insallah 68 düserim ,kilolu olmak gercekten üzücü hatta feci birsey...

yaptım çizelgeyi ama yoksun benim profilimi aç çizelge var altta ona tıkla kopyala kendi profilindeki kilo çezelgesi böşümüne yapıştır

Bugün diyetimin 14. gününü bitirdim vee 91.2 dedi tartı delikafadulden hihoyyyt Hem öyle sıkı bir spor yapmamıştım,günde yarım saat-bir saat arası müzik açıp oynadım sadece :teytey: iki gündür ve bundan sonra her gün yapacağım inşallah leslie'yle yürüyüşü,walk walk walk walk walk walk :smiley-cool:

GÜNAYDIN buarada..Çizelgemi nerden ve nasıl değiştireceğimi bilmiyorum :uhm: biri yardım ederse sevinirim..

baharım tombulkelebekim olmuşsun yaff geçmişi okuyunca farkettim ben de kim bu diyordum ne şeker bi rumuz yaf yakışmış sana:))) iki kilo hedefimizi gerçekleştirmiş bulunuyorum kuşum sen ne alemdesin?:)))olumunekankayizsmile

yaa haftanın birincisi olmuşum ben çokkk mutluyummm da nerde alkışlar kızlar yaf:)))kaydirigubbakcemile5

kızlar yüzün yüzün yüzün diyorum fırsatınız varsa, bugün buradaki bir haftam doluyor yaklaşık olarak vee üç kilo vermiş bulunuyorum toplamda. ankaraya geliyim hemmen yüzmeye başliciiimmmmkaydirigubbakcemile2

sutemcim teşekkürler canımcım gönülden bağlıyım ben o avatara o kıs gibi olcama.s

bu arada kızlar kızkardeşim evleniyor seneye ve ben o zamana ALTMIŞ BEŞ kiloya inmiş olcam ya:)))) :roflol: elbise seçtim kendime muhteşem bişii inşallah hayırlı bi evlilik olur yaf çok mutluyum:))) yeni gelenler hoşgelmiş ben tatildeyim ya uzak kaldım topicimden:((

laelaelaelaelae
baharım tombulkelebekim olmuşsun yaff geçmişi okuyunca farkettim ben de kim bu diyordum ne şeker bi rumuz yaf yakışmış sana:))) iki kilo hedefimizi gerçekleştirmiş bulunuyorum kuşum sen ne alemdesin?:)))olumunekankayizsmile

yaa haftanın birincisi olmuşum ben çokkk mutluyummm da nerde alkışlar kızlar yaf:)))kaydirigubbakcemile5

kızlar yüzün yüzün yüzün diyorum fırsatınız varsa, bugün buradaki bir haftam doluyor yaklaşık olarak vee üç kilo vermiş bulunuyorum toplamda. ankaraya geliyim hemmen yüzmeye başliciiimmmmkaydirigubbakcemile2

sutemcim teşekkürler canımcım gönülden bağlıyım ben o avatara o kıs gibi olcama.s

bu arada kızlar kızkardeşim evleniyor seneye ve ben o zamana ALTMIŞ BEŞ kiloya inmiş olcam ya:)))) :roflol: elbise seçtim kendime muhteşem bişii inşallah hayırlı bi evlilik olur yaf çok mutluyum:))) yeni gelenler hoşgelmiş ben tatildeyim ya uzak kaldım topicimden:((

cok guzel kilo vermissin tebrik ederim. bu haftanin birinciside sen olursun sanirim....

ben dun kacamak yapmama ragmen 400 gr vermisim. 92 kilo oldum.
haftaya sali turkiyedeyim. saliya kadar 90 olsam. super olur................

laelaelaelaelae

cok guzel kilo vermissin tebrik ederim. bu haftanin birinciside sen olursun sanirim....

ben dun kacamak yapmama ragmen 400 gr vermisim. 92 kilo oldum.
haftaya sali turkiyedeyim. saliya kadar 90 olsam. super olur................

teşekkürler canımcım salı günü doksan olabilirsin bence bir hafta iyi bi zaman iki kilo için su iç egzersiz yap cnım ben de bu üçün üstüne almasam yeter ama insanoğlu işte gözü doymuyor belki sporla falan bir kilo daha verebilirim eheheyerimseniben inşallah zaten vermem de lazım düğünde geliin kardeşi olcam ben yaf:)))zemuszemus

kızlar bu arada 110ları gördüm ben yaa ağlıycam sevincmden üç hnelilerden bi inersem bi daha dönmemek için her bişeyi yapıcam oyyy oyyy çok mutluyum iyiki varsınız yaf yoksa çoktan bozmuştum ben bu rejimikaydirigubbakcemile

kızlar bu arada 110ları gördüm ben yaa ağlıycam sevincmden üç hnelilerden bi inersem bi daha dönmemek için her bişeyi yapıcam oyyy oyyy çok mutluyum iyiki varsınız yaf yoksa çoktan bozmuştum ben bu rejimikaydirigubbakcemile

Tebrikler canım,darısı diğer kiloların başına yerimseniben

Tebrikler canım,darısı diğer kiloların başına yerimseniben

amin canımcım hepimiz şunlardan bi kurtulalım ya off :)))

ilaçsız hormonsuz hiç bi ot kullanmadan regl oldum on üç yaşımdan beri ilk kez. bugün bu rejime başladığım için gerçekten çok mutluyum son bir buçuk aydır herşey daha iyiye gidiyordu gitmesine ama ben hormon ilaçlarını bırakmak doğru bir karar mıydı? bu kadar radikal bişi doğru muydu dye düşünüyodum ama bugün anladım ki her karar doğruymuş ve bu konuda yanılmadığım için gerçekten şükrediyorum...

Selam arkadaşlar,

carnivale tebrikler 110 ları görmüşsün,ne harika bir duygu hedefine yavaş yavaş varman...

Sadece şunu söyleyeyim çok acele etme yağalara veda kısmında,sabırlayı olmayı öğrenmeliyiz...

biliyorsunki çok çabuk dönüyor iğrenç yağlar...

Sporla desteklemen çok doğru bir yol...

İşinden nehaber,varmı gelişme..??

yenacım sağol canım evt artık pek giremiyorum bende girsemde kimse olmuyor birde bu sıra ipin ucunu kaçırdım ama bugün inşallah tekrar başladım .

leslie ile 3 milyapmaya başladım 2. milin yarısında kapatmak zorunda kaldım kızım hıçkırıklarla ağlıyor du beni gördükçe neden korktu o kadar anlayamadım ama yinede sırılsıklam olmuştum inşallah yarın o uyuduğu zaman yapacağım

Tatlım en iyisi kızı uyuttuktan sonra yapman...Çünkü çocuklar sevmiyor annelerini öyle hoplayıp zıplarken görmek,oğluşumdan biliyorum çünkü..

Bi kaç kez bende oğlum uyankken yaptım,önüme geçip anne kucak deyip duruyor..:))

size isveç diyeti diyorum,başka da bişey demiyorum...mucize mucize..:sm_cool:

Canım haklısında bizim 5-6 kilo fazlamız yokki,yolumuz uzun olduğu için,kısa diyetler yerine sağlıklı beslenmeye yönelmemiz lazım...

Selam arkadaşlar,

carnivale tebrikler 110 ları görmüşsün,ne harika bir duygu hedefine yavaş yavaş varman...

Sadece şunu söyleyeyim çok acele etme yağalara veda kısmında,sabırlayı olmayı öğrenmeliyiz...

biliyorsunki çok çabuk dönüyor iğrenç yağlar...

Sporla desteklemen çok doğru bir yol...

ışinden nehaber,varmı gelişme..??

sağol canımcım bence de sabır işi bu yani çelik gibi irade lazım açıkçası işim ittiğinde kendimle, 65 kilo vermiş olacağım yani ööle bi irade lazım sabır lazım spor açıkçası en büyük yardımcım oldu bu yolda. mayo falan giydim ilk gün, bi gerildim sorma ama alıştım artık. bi amacım var ona yürüyorum diyorum kendime:))kaydirigubbakcemile2 bi de dediğim gibi burası acaip motivasyon bana. iyiki varsn yena:))) kaydirigubbakcemile5 sen 18 kilo vermişsin maşallah yaf:)))

iş oldu biliyosun istanbuldaki ama özel üniversite orası. ağustosta sözleşme imzalamak istiyolar. ama ben devlet üniversitelerindeki kadroalrı bekliyorum. kendi üniversitem yıl sonuna kadar kadro açacakmış. eğer açarsa ona başvurcam. onlar da beni istiyo bakalım. şu kilolarla birlikte her bişi yenilensin istiyorum ben doktorayı hallediyim belki yurtdışı da olur ama erken bunları konuşmak için .tek bişi için dua ediyorum, hayırlısı neyse o olsun. amin...

sağol canımcım bence de sabır işi bu yani çelik gibi irade lazım açıkçası işim ittiğinde kendimle, 65 kilo vermiş olacağım yani ööle bi irade lazım sabır lazım spor açıkçası en büyük yardımcım oldu bu yolda. mayo falan giydim ilk gün, bi gerildim sorma ama alıştım artık. bi amacım var ona yürüyorum diyorum kendime:))kaydirigubbakcemile2 bi de dediğim gibi burası acaip motivasyon bana. iyiki varsn yena:))) kaydirigubbakcemile5 sen 18 kilo vermişsin maşallah yaf:)))

iş oldu biliyosun istanbuldaki ama özel üniversite orası. ağustosta sözleşme imzalamak istiyolar. ama ben devlet üniversitelerindeki kadroalrı bekliyorum. kendi üniversitem yıl sonuna kadar kadro açacakmış. eğer açarsa ona başvurcam. onlar da beni istiyo bakalım. şu kilolarla birlikte her bişi yenilensin istiyorum ben doktorayı hallediyim belki yurtdışı da olur ama erken bunları konuşmak için .tek bişi için dua ediyorum, hayırlısı neyse o olsun. amin...

Herşeyin hayırlısı canım..ınşallah gönlüne göre olur...

selam kızlar... ben de 80'lere inmenin sevinci içerisindeyim... sanırsınız 54 kiloyum ama bu bile insanı mutlu ediyor. bu mutlulukla kuaföre gittim... galiba bi şeyler değişebiliyo... :sm_cool:

1. POLEN VıTAMıNLER VE MıNERALLER DEPOSUDUR
  2. Polende tüm vitaminler ve diğer cevhelerin insan yaşamı için en ideal oranlarda bulunması başka üstün bir özelliktir.
  3. Başka pek çok besinde bulunabilen vitaminler az,üreme ,gelişme,düşünme,güç verme ve uzun ömür sağlaması gibi en önemli görevleri yerine getirmeyi sağlayan ve seçkin,az besinlerde bulunan vitamin ve diğerleri kat kat fazladır.
  4. A ve C vitaminleri az,B vitaminleri çok yüksek orandadır.
  5. B vitaminleri ,bilindiği gibi "uzun ömür vitaminleri" dir.
  6. Dış etkenlere karşı hücreyi,bağışıklık sistemini uyararak korur,sürekli hücre yeniler,hemoglobini çoğaltarak hücreye bol oksijen gelmesini sağlar.
  7. Polen araştırmanlarından bilim adamı Alain Callas'ın bir analizi şöyle:
  8. 100 gram karışık çiçek polenin de 500-900 mg. B1 ve 2760 mg. B5 vitaminleri vardır.
  9. Yani, günde alınacak 1 gram polen,insana yeterli B vitaminlerini sağlıyor demektir.
  10. Polenlerde ortalama olarak %20-30 protein %45 serbest amino asitler,%25-30 doğal şekerler ve selüloz bulunmaktadır.
  11. Hiç bir bitkide bulunmayan süt şekeri LAKTOZ,polende bulunmaktadır.
  12. Sindirim fermentleri olan nişasta ve fosforu ,büyümeyi sağlayan ve hızlandıran ,hücre bolizmasını uyaran yararlı hormonları,nükleik asitleri taşımaktadır.
  13. Tam 22 çeşit amino asit bulunan polene karşı bu çeşit ,temel besinimiz olan sütte 17'dir.
  14. Polendeki tüm vitaminler ,A,.B,1-2-3-4-5-6-7-8-9-12,C,D,E,H,P,PP'dir.
  15. Polende 22 çeşit amoni asit ,27 çeşit madensel tuz,doğal hormon, enzim, coenzim, pigment, karbonitrat ve fermentler vardır.
  16. Polendeki H vitaminin varlığı,Rus araştırıcı deviatrin ve Joirich tarfından açıklanmıştır.
  17. bu vitamin gelişmeyi kolaylaştırır.
  18. Deri ve göz iltihaplarını önler.
  19. Polende rutinde vardır.
  20. Ayrıca kara buğday ,sedef otu ve frenk üzümünde rutin tesbit edilmişti.
  21. Rutin ,kılcal damarları etkileyerek fazla kanamaya engel olur.
  22. Kalp kasının çalışmasını güçlendirir.
  23. Chauvin ve Lenormand'ın araştırmalarıyla polenin antibiotikler içerdiğide gün ışığına çıkarılmıştır.
  24. grecean ve Enciu'nun bu konuda yaptığı çalışmalar sonunda polenin ,Staphylocoscus,Salmonella,Ecoli ve Bacillus anthracis'e karşı etkili olduğu ve bunların üremelerinin engellediği tespit edilmiştir.
  25. Prof.Dr.M.Mihri Memoğlu ve Dr.Kadriye Sorkun'a göre polen ,Metbolizmamız için çok değerli temel maddeleri içerir.
  26. Organizmamız için çok değerli temel maddeleri içerir.
  27. Organizmamızı zinde tutmak ve dengeli beslenmek için vücudun ihtiyacı olan eksik maddeleri tamamlamak ve korumak açılarından yaşamsal önem taşımaktadır.
  28. Polende bulunan başlıca amino asitler Cystine,Histidin,Trytoptan ,Methionin ,Phenylalanin,Thereonin,Arginin,ızoleucin,Leuoin,L ysin,Valin,Glutamin'dir.
  29. Polende bulunan başlıca asitler ,Pantethenic ,Linoleik,Ascorbik ve Arachidonik'di .
  30. Demir, bakır, kalsiyum, sodyum,magnezyum ,silisyum ise polende varlığı tespit edilen elementlerden bazılarıdır.
  31. Polende bununan iz elementler,alimünyum,nikel,titanyum ve çinkodur.
  32. Uzun yaşam vitaminleri olan B'lere gelince:1 Gram (Dörtte bir çay kaşığı) polendeki 8 mg.B1 vitamini şu besinler sağlayabilir.
  33. 70 Gr.Bira mayası ,3 Kg. Karaciğer ,8 tam kepekli ekmek ,40 beyaz ekmek ,20 kg.Ema veya domates.
  34. 1 Gr.polendeki 5 Mg. B2 vitaminini şu besinler sağlayabilir.
  35. 50 Gr. Bira mayası,15 kepekli Ekmek,74 beyaz ekmek ,6 Kg. Portakal,12 Kg. Domates ,16 Kg.Elma
  36. 1 Gram polendeki 27 Mg.B5 vitamini (Pantotenik asit) şu besinler bulundurur.
  37. 35 Gram Bira mayası ,13 Kg. Sığır eti,25 Kg.kabuklu buğday ,95 Litre Süt
  38. bu polen ne kadar değerli bir besin kaynağıymışakannehir

Back
X