• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu arada 110ları gördüm ben yaa ağlıycam sevincmden üç hnelilerden bi inersem bi daha dönmemek için her bişeyi yapıcam oyyy oyyy çok mutluyum iyiki varsınız yaf yoksa çoktan bozmuştum ben bu rejimikaydirigubbakcemile

çok sevindim canım in iki hanelere ve bidaha asla çıkma fıstıkkk

kızlar bu arada 104 e düşmüşüm bu sabah tartıldım çookkk mutluyum 80lere inmek istiyorum o fotograflarımı çok beğeniyorum:D

Bugün diyetimin 14. gününü bitirdim vee 91.2 dedi tartı delikafadulden hihoyyyt Hem öyle sıkı bir spor yapmamıştım,günde yarım saat-bir saat arası müzik açıp oynadım sadece :teytey: iki gündür ve bundan sonra her gün yapacağım inşallah leslie'yle yürüyüşü,walk walk walk walk walk walk :smiley-cool:

senin adina cok sevindim canim.....

kızlar bu arada 110ları gördüm ben yaa ağlıycam sevincmden üç hnelilerden bi inersem bi daha dönmemek için her bişeyi yapıcam oyyy oyyy çok mutluyum iyiki varsınız yaf yoksa çoktan bozmuştum ben bu rejimikaydirigubbakcemile

cok iyi canim ....devam böyle....bu arada boyun kac senin?

aç deilim zorlayamıyorum kendimi bişi yemek için mutluluk var içimde ve iştahımı kapattığını biliyorum ama düzenli yemem lazım bulaşıkları yıkadım bir tabak bardak er değiiştirmesi yapıp dolaşmaya gitcem yani 8den önce bişi yiyemem gerçi kahvaltıyı 12de kalktığım için yapıtm 2 dilim ekmekle soyulmuş domates peynir bu kadar bol su içiyorum mutlu olduğum için bir artım var çok enerjik oluyorum ve iştahsız oluyorum kilo kaybımda oluyor buda çok güzel birşey ben babamın bana yaptıkları yüzünden kilo aldım ve mutlu olunca veriyorum
benim gibi adak ada daha kolay oluyor anneme bana kardeşime birer dondurma alcam 7 rakamını görünce mesela dondurma için hırs yapıyorum

selam kızlar carnavile sevindim senin adına canım evet çok iyi yaptın diyetine ve spora başlamakla ben 12 sene boyunca bebek tedavisi gördüm çocuğum olmadığ için hiçbiri fayda etmedi tüp bebek bile ama ne zaman spora yazıldım diyete başladım 5. ayında hamile kaldım o yüzden herşeyin ilacı spor ve diyet

2 mile walk at home yaptım acayip terledim ama şu anda evde baklava pişiyor yarınki kızımın doğum günü için pasta siparişler verildi akşama mantı yapacağız ben yarın ne yapacağım bilmiyorum durdum durdum doğum gününe 2 gün kala diyete başladım ama pazar akşamı düğüe gittik oradaki incecik kızları kadınları görünce kendimden utandım neden ben onlar gibi değilim dedim neden o açık elbiseleri giyemiyorum dedim hemen zayıflayıp straplez bir elbise almak istiyorum tabiki bu yaz olmaz artık inşallah bir dahaki yaza ......

aç deilim zorlayamıyorum kendimi bişi yemek için mutluluk var içimde ve iştahımı kapattığını biliyorum ama düzenli yemem lazım bulaşıkları yıkadım bir tabak bardak er değiiştirmesi yapıp dolaşmaya gitcem yani 8den önce bişi yiyemem gerçi kahvaltıyı 12de kalktığım için yapıtm 2 dilim ekmekle soyulmuş domates peynir bu kadar bol su içiyorum mutlu olduğum için bir artım var çok enerjik oluyorum ve iştahsız oluyorum kilo kaybımda oluyor buda çok güzel birşey ben babamın bana yaptıkları yüzünden kilo aldım ve mutlu olunca veriyorum
benim gibi adak ada daha kolay oluyor anneme bana kardeşime birer dondurma alcam 7 rakamını görünce mesela dondurma için hırs yapıyorum

aynen benimde iştahım kapalı su içince kapanıo yemek yemekden 5 dk önce için farkı görceksiniz... canım çok sevindim böyle devam et gidicek kilolar opuyorumnanaktan
bende 80 e inice alışverişe gidicem :D:D zemuszemus

ayseher zalimi maralca derin yena çokkkk teşekkürler kızlaarrrrr inşallah hepimiz istediğimiz kiloları görürüz bir an önce.

maralca canım boyum 1.78 tatlım boy var ama kilo da var maşallah:(( neyse kurtulunca manken gibi olurum diye avunuyorum:))

dercincim Allah bağışlasın canım bebişini. inşallah ben de evlenirsem bir gün, sorunsuz şekilde çocuk dünyaya getirmek isterim. zayıflamadn hiçbişi mümkün değilmiş. geç anladım ama anladım sonunda:)))

ayseher zalimi maralca derin yena çokkkk teşekkürler kızlaarrrrr inşallah hepimiz istediğimiz kiloları görürüz bir an önce.

maralca canım boyum 1.78 tatlım boy var ama kilo da var maşallah:(( neyse kurtulunca manken gibi olurum diye avunuyorum:))

dercincim Allah bağışlasın canım bebişini. inşallah ben de evlenirsem bir gün, sorunsuz şekilde çocuk dünyaya getirmek isterim. zayıflamadn hiçbişi mümkün değilmiş. geç anladım ama anladım sonunda:)))
kesin manken gibi hatun olursun ...fistik gibi olucaksin bakda gör,sadece az daha sabir...

arkadaşlar slm
kızlar 2 gündür kilo veremiyorum.vardiya değiştireli.tam geceye geçtim.:( gece meyveler her zamanki gibi sabah kahvaltımı yapıyorum.eve gelince uyuyorum.kalkınca normal öğlen yemeği sora akşam 9 gibi akşam yemeği yiyorum.sonra işe gidiyorum.sabah 4-5 gibi kahvaltı yapıyorum.ama veremiyorum.neden oldu ki.ne önerirsiniz.

arkadaşlar slm
kızlar 2 gündür kilo veremiyorum.vardiya değiştireli.tam geceye geçtim.:( gece meyveler her zamanki gibi sabah kahvaltımı yapıyorum.eve gelince uyuyorum.kalkınca normal öğlen yemeği sora akşam 9 gibi akşam yemeği yiyorum.sonra işe gidiyorum.sabah 4-5 gibi kahvaltı yapıyorum.ama veremiyorum.neden oldu ki.ne önerirsiniz.

canım belki uykunu tam alamadığın için vücut savunmaya geçmiştir dile kolay uyku düzenin değişmiş o yüzden veremiyorsundur

Back
X