• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam güzeller benide aranıza alırmısınız
bende diyet kervanındayım..83 84 kiloydum şimdi 81 82 geliyorum 2 hafta oldu
burdaki muhabbetiniz çok hoş o yüzden buraya yazmak istiyorum tabi kabul görülürsem :kedi:

kizlar yediklerimi yazayim ben,,sabah3 kaysi..öglen-bir tane evvel günden kalan pisi,iki zeytin,az peynir..cayla ama sekersiz..aksam-iki dilim karpuz,ve iki dilim kavun az peynirle..gecede bir cay yesil....iyimi sizce?? ya kizlar ben birde habere tartiliyorum takinti haline geldi bu bende,,siz hafta da birmi tartiliyorsunuz?

Bende her sabah tartılıyorum canım o kilo vermek isteyen herkesin takıntısı zaten :sinifsinif:

Bence sen dengeli beslenmiyorsun hani senin proteinin vitaminin mineralin yemeğe dair hiçbirşey yok 2 tane zeytinle ömürmü geçer bu şekilde kas kaybın olur yağ kaybın değil günde en az 1 öğün tencere yemeği ye sebze yemeği olursa çok daha iyi olur. Sabah kahvaltını et güzelce öğlecin sebze yemeği ve yoğurt tüket mutlaka akşam yemiycem diyosan yine meyve yersin ama bu programını sevmedim sana zararlı canım boshayallersmile

selam güzeller benide aranıza alırmısınız
bende diyet kervanındayım..83 84 kiloydum şimdi 81 82 geliyorum 2 hafta oldu
burdaki muhabbetiniz çok hoş o yüzden buraya yazmak istiyorum tabi kabul görülürsem :kedi:

Tabikidene canım olumunekankayizsmile sen bizi uygun görmüş bu topice gelmişsin biz seni aramıza almazmıyız hiç aklinialirimsmile

Kendini tanıt istersen boyunu,kilonu, yaşını yaz tanıyalım seni de :hulya:

Hoşgeldinnnn umarım sağlıklı şekilde en kısa sürede dilediğin kiloya ulaşırsın kaydirigubbakcemile5

Tabikidene canım olumunekankayizsmile sen bizi uygun görmüş bu topice gelmişsin biz seni aramıza almazmıyız hiç aklinialirimsmile

Kendini tanıt istersen boyunu,kilonu, yaşını yaz tanıyalım seni de :hulya:

Hoşgeldinnnn umarım sağlıklı şekilde en kısa sürede dilediğin kiloya ulaşırsın kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk tatlım opuyorumnanaktan
hemen kendimi tanıtıyorum buyrunnnnnnnnn 25 yaşındayım 170 boyundayım 82 kiloyum
iki senelik evliyim evlenmeden önce 60 kilo olan ben işte bu vahim durumdayım
hipotiroidim var tsh yavaş çalışıyo ve kilo aldırıyo alınan kiloyuda çok zor verdiriyo alsanaalsanasmile

inşlhh canım hedefim 58 ama 60 olmayada razıyım
sağlıklı bir şekilde ve çabuk olmasını istiyorum bebek için tedavi görüyorum hormon ilaçlarıda cabası tabiki :gitme:

arkadaslar bende aranıza yenı katıldım.. bende baslıcam bakalım hayırlısı.. sanırım rekor bende.. 3-4 ay ıcınde kımse 25 kılo almamıstır.. daha oncede bı kac kere verdım ama bu kez nasıl olcak bılmıyorum..ama hıc boylede kılo almamıstım.. ıse ılk olarak dogum kontrol haplarını bırakmakla basladım ve o zamandan bu yana kılo almam durdu.. ınsallah baslayınca gelısmelerıde sızınle paylasıcam:teselli:

Yavrum nerdesin sen yaaa delikafadulden tatile gittin unuttun bizi :sinifsinif:
Senin adına çok seviniyorum çok güzel kilo vermişsin yüzebilmek en güzel olanı zaten ben bu hafta regl olayından dolayı kilo verememiştim zaten bu hafta perşembe bitiyor cuma inşallah 3 kilo eksik uyanacağım :Saruboceq: inşaaaalllllllaaaaaah çok moralim bozuk kilo vermem durdu 2 haftadır yerimde sayıyorum :sinifsinif: perşembe günü rejimdeki ilk 1 ayım doluyyor ben 1 aydan sonra kilo veren bir yapıya sahibim inşallahhh bundan sonra haftada 2 kilo olayına yetişebilirim :Saruboceq:

Ne çok tatil yaptın yeter gel artık :1no2:

baharım gelcem kuzum gelcem ankaradakiler de çıldırmış durumda:))))) bebeğim sen bi aydan sonra haftada ikiyi bırak üç dört bile vercen ben inanıyorum sana bu arada tatil matil taam da aslaaaaaa unutmam ben sizi nayır nolamaz ve dahi mimkin değil:))))

Arkadaşlar ben her zaman giremiyorum ama bu gün mutlaka bunu paylaşmak istedim 2 haftadır yediklerime çok dikkat ediyorum bu gün sabah tardıldım 93 kiloya düşmüşüm nihayet inşallah geri kalan kilolarımıda bu şekilde verebilirim

Günaydın canlarımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan eski yeni herkesi iğrenç bi şekilde sulu sulu öpüyorum sempatiksalakcinni

Evlilik yıldönümü bugün bonusun...geçen sene hatırlar bilen arkadaşlarım önümü göremiyodum...Gemi su alıyodu...Şimdilik batmaktan kurtardık inş böyle devam eder.

Aylardır beklediğim citole kızıp aynı şekilde fanatik olduğum serinin 3. filmi vizyona girdi :))

13:30 seansına yer ayırttım ve cideyrum kısmetse ( inş bi aksilik çıkmaz ) citollll bebeem tutulma zamanıı hayde sempatiksalakcinni

kizlar yediklerimi yazayim ben,,sabah3 kaysi..öglen-bir tane evvel günden kalan pisi,iki zeytin,az peynir..cayla ama sekersiz..aksam-iki dilim karpuz,ve iki dilim kavun az peynirle..gecede bir cay yesil....iyimi sizce?? ya kizlar ben birde habere tartiliyorum takinti haline geldi bu bende,,siz hafta da birmi tartiliyorsunuz?

maralca bu ne,senin ana öğünleri geçiştirdiğin şeyler ara öğünlerin olması lazım..Uyanınca bir-iki kayısı tamam;ama kahvaltı niyetine değil :olmaz: peynir zeytin yumurta bir-iki dilim ekmek güzel bir kahvalti yap ki metabolizma şaşmasın dengesini sempatiksalakcinni akşam yemeyebilirsin meyve falan geçiştirip ama öğlen de az yağlı yemek ye bence bağırsakların için,değilse kabızlık sorunun olur..Ara öğünlerle de destekle ana öğünlerini,hem vücudun açlığa direnç oluşturmaz hem de diyetin daha sağlıklı olur.. Sonra gitsin kilolar,gitsin kilolar!!:lepi:

arkadaslar bende aranıza yenı katıldım.. bende baslıcam bakalım hayırlısı.. sanırım rekor bende.. 3-4 ay ıcınde kımse 25 kılo almamıstır.. daha oncede bı kac kere verdım ama bu kez nasıl olcak bılmıyorum..ama hıc boylede kılo almamıstım.. ıse ılk olarak dogum kontrol haplarını bırakmakla basladım ve o zamandan bu yana kılo almam durdu.. ınsallah baslayınca gelısmelerıde sızınle paylasıcam:teselli:

hoşgeldin rebekaa!! Senin kiloların daha yeni olduğundan vermen daha kolay olacaktır,şanslısın yerimseniben

hemen kendimi tanıtıyorum buyrunnnnnnnnn 25 yaşındayım 170 boyundayım 82 kiloyum
hipotiroidim var tsh yavaş çalışıyo ve kilo aldırıyo alınan kiloyuda çok zor verdiriyo alsanaalsanasmile

sağlıklı bir şekilde ve çabuk olmasını istiyorum bebek için tedavi görüyorum hormon ilaçlarıda cabası tabiki :gitme:

Slm aysen..Hoşgeldin vereliniortak Spor ve uygun diyetle verirsin kilolarını canım,azmin elinden tiroid,tsh mi kurtulacak :umursamaz:

Günaydın canlarımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan eski yeni herkesi iğrenç bi şekilde sulu sulu öpüyorum sempatiksalakcinni

Evlilik yıldönümü bugün bonusun...geçen sene hatırlar bilen arkadaşlarım önümü göremiyodum...Gemi su alıyodu...Şimdilik batmaktan kurtardık inş böyle devam eder.

Aylardır beklediğim citole kızıp aynı şekilde fanatik olduğum serinin 3. filmi vizyona girdi :))

13:30 seansına yer ayırttım ve cideyrum kısmetse ( inş bi aksilik çıkmaz ) citollll bebeem tutulma zamanıı hayde sempatiksalakcinni

Günaydın!!Allah nice yıldönümleri göstersin inşallah güzel güzel hihoyyyt

Arkadaşlar ben her zaman giremiyorum ama bu gün mutlaka bunu paylaşmak istedim 2 haftadır yediklerime çok dikkat ediyorum bu gün sabah tardıldım 93 kiloya düşmüşüm nihayet inşallah geri kalan kilolarımıda bu şekilde verebilirim

Diyetini sporla desteklersen daha güzel kilo verirsin dermenabla kaydirigubbakcemile2
Giden kilolarun hayırlı uğrlu olsun alkisalkisalkis Darısı diğer fazlalıkların başına lülülülülülü

hosbulduk canım... ıse ılk eve yuruyus bandı almakla basladım.. botum 180 kılom 93 yazarken bıle tuhaf gelıyor.. sankı baskasında bahsedıyormusum gıbı :) ama yapıcam bole olmıcak.. ıs yerınde aklınca benı ezmeye calısan sureklı laf sokusturan bı kac kısıyee ınatt yapmam lazım..........

hosbulduk canım... ıse ılk eve yuruyus bandı almakla basladım.. botum 180 kılom 93 yazarken bıle tuhaf gelıyor.. sankı baskasında bahsedıyormusum gıbı :) ama yapıcam bole olmıcak.. ıs yerınde aklınca benı ezmeye calısan sureklı laf sokusturan bı kac kısıyee ınatt yapmam lazım..........

Maşallah boyun gayet güzel,kilolar gidince manken gibi dediklerin olacaksın kanımca opuyorumnanaktan Önce kendin için yapman lazım,tabi sonra onları çatlatmak için bayanssulusmile KK arkamızda kilo mı dayanır yyaaw bize lülülülülülü

canım benimde hipotiroidim var eutrox kullanıyorum hızlı bir şekilde aldım bende kilo... nalet hastalık....bu ikinci haftam diyette ve bende keşfediyorum yavaşlatıyo kilo verilmesini ne kaadar az yesemde spor yapmadan gitmiyor kilolar her gün en az yarım saat yap etkisini görürsün canım hoş geldin aramıza

günaydın kızlar... 3 günlük kiraz detoksum bitti, ama ben de bittim. bugün normal diyetime geri döndüm 89.9 ile başladığım kiraz detoksu dönemini 88.4 ile bitirdim. kesinlikle ödem attırdığı doğru, ama bir daha yapar mısın derseniz o işte biraz zor.

geçmiş olsun canım. miden bulandı mı? doyuruyor mu kiraz[/F ONT]

Back
X