• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aylardır beklediğim citole kızıp aynı şekilde fanatik olduğum serinin 3. filmi vizyona girdi :))

13:30 seansına yer ayırttım ve cideyrum kısmetse ( inş bi aksilik çıkmaz ) citollll bebeem tutulma zamanıı hayde sempatiksalakcinni

Aynen tutulma zamanı geldi sonunda. Bende 16:15 seansına yer arıyorum sositososito jacoooopppp aklinialirimsmile keşke azıcık daha büyük olsaydın aklinialirimsmile umarım seriyi bozmadan güzel şekilde devam ederler opuyorumnanaktan

Bugün diyetimin 14. gününü bitirdim vee 91.2 dedi tartı delikafadulden hihoyyyt Hem öyle sıkı bir spor yapmamıştım,günde yarım saat-bir saat arası müzik açıp oynadım sadece :teytey: iki gündür ve bundan sonra her gün yapacağım inşallah leslie'yle yürüyüşü,walk walk walk walk walk walk :smiley-cool:

oh oh maşallah. yandan.. :dance: devamını da görürsün inşallah. nasıl oynadın?

baharım tombulkelebekim olmuşsun yaff geçmişi okuyunca farkettim ben de kim bu diyordum ne şeker bi rumuz yaf yakışmış sana:))) iki kilo hedefimizi gerçekleştirmiş bulunuyorum kuşum sen ne alemdesin?:)))olumunekankayizsmile

yaa haftanın birincisi olmuşum ben çokkk mutluyummm da nerde alkışlar kızlar yaf:)))kaydirigubbakcemile5

kızlar yüzün yüzün yüzün diyorum fırsatınız varsa, bugün buradaki bir haftam doluyor yaklaşık olarak vee üç kilo vermiş bulunuyorum toplamda. ankaraya geliyim hemmen yüzmeye başliciiimmmmkaydirigubbakcemile2

sutemcim teşekkürler canımcım gönülden bağlıyım ben o avatara o kıs gibi olcama.s

bu arada kızlar kızkardeşim evleniyor seneye ve ben o zamana ALTMIŞ BEŞ kiloya inmiş olcam ya:)))) :roflol: elbise seçtim kendime muhteşem bişii inşallah hayırlı bi evlilik olur yaf çok mutluyum:))) yeni gelenler hoşgelmiş ben tatildeyim ya uzak kaldım topicimden:((

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

oh oh afiyet olsun. çok ayıp :oklava: ( ben de dün senin gibi yedim ama çaktırma)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kahkaha krizine girdim kaydirigubbakcemile3 Allahta seni güldürsün sempatiksalakcinni

Canım googleye sende zayıfla leslie yazınca ilk siteye gir ordan Walk At Home - Walk Slim Fast Start 3 Fast Miles onu indir.

Bende her sabah tartılıyorum canım o kilo vermek isteyen herkesin takıntısı zaten :sinifsinif:

Bence sen dengeli beslenmiyorsun hani senin proteinin vitaminin mineralin yemeğe dair hiçbirşey yok 2 tane zeytinle ömürmü geçer bu şekilde kas kaybın olur yağ kaybın değil günde en az 1 öğün tencere yemeği ye sebze yemeği olursa çok daha iyi olur. Sabah kahvaltını et güzelce öğlecin sebze yemeği ve yoğurt tüket mutlaka akşam yemiycem diyosan yine meyve yersin ama bu programını sevmedim sana zararlı canım boshayallersmile
öglen sadece yogur yesem icinde salatalik misal cacik seklinde..yada bir meyveli yogurt yesem olurmu acep?yemek yemek canim istemiyor o saat de..

size isveç diyeti diyorum,başka da bişey demiyorum...mucize mucize..:sm_cool:

İsveç Diyeti

Artık Türkiye'de İsveç deyince muhtemelen birçok kişinin aklına İsveç diyeti geliyor. Avrupa'da çılgınca uygulanan İsveç Diyeti Türkiye'de ilk defa Aylin Livaneli'nin Milliyet Gazetesi'ndeki köşesinde duyuruldu. Böylelikle Türk halkı geniş kitleleri ardında sürükleyecek yeni ve etkili bir diyetle tanıştı. Diyeti uygulayan herkes iki haftada 7 ile 20 kilo arasında verebildiğini belirtti. Dahası diyetin en büyük özelliği metabolizmayı tamamen değiştirdiği için 2 yıl boyunca hiç kilo alınmamasını sağlaması. Ancak kişisel olarak edindiğim izlenim, benim bünyemde diyetin hiçbir işe yaramadığı oldu. Diyet süresince bütün kurallara uymama rağmen sadece 2 kilo olan kilo fazlalığımı 8. günün sonunda hiç veremediğimi görünce diyeti bıraktım. Yine de yakın tanıdıklarımda diyete ilişkin olumlu sonuçları bizzat gözlerimle gördüm. Şimdi karar sizin. Ancak unutmayın diyetin en önemli tarafı aşağıdaki kurallara uymak.

Kurallar
1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
2. Günde 2 litre su içilmeli.
3. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli.
4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
5. 3 aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
6. Aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.

Tavsiyeler
1. Brokoli bulamazsanız karnıbahar yiyebilirsiniz.
2. Kolesterolü yüksek olanlar yumurtanın akını yiyebilir.
3. Ölçü ve miktar belirtilmeyen yiyecekleri abartmamak koşuluyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
4. Diyet ağır gelirse 6. günde kesip 3 ay sonra 6 gün daha uygulamak mümkün.

1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

öglen sadece yogur yesem icinde salatalik misal cacik seklinde..yada bir meyveli yogurt yesem olurmu acep?yemek yemek canim istemiyor o saat de..

Canım o ara öğün gibi olur. Canının yemek istememesi güzel birşey ama sen bu şekilde kas kaybedersin zayıflarsan da geri alırsın tavuk balık yumurtanın beyazını tüketmen lazım arada bir kırmızı et tüketmen lazım.

selam kızlar... ben de 80'lere inmenin sevinci içerisindeyim... sanırsınız 54 kiloyum ama bu bile insanı mutlu ediyor. bu mutlulukla kuaföre gittim... galiba bi şeyler değişebiliyo... :sm_cool:

sevincin daim olsun canım. tebrik ederim.

selam kızlar carnavile sevindim senin adına canım evet çok iyi yaptın diyetine ve spora başlamakla ben 12 sene boyunca bebek tedavisi gördüm çocuğum olmadığ için hiçbiri fayda etmedi tüp bebek bile ama ne zaman spora yazıldım diyete başladım 5. ayında hamile kaldım o yüzden herşeyin ilacı spor ve diyet

bu bir mucize canım. kimbilir ne kadar sevinmişsindir. allah uzun ömür versin hepinize.

78098057.jpg

maralca your ile başlayan yerdeki bilgileri yanlış yerlere yazıyorsun böyle olacak

:roflol: eline sağlık

ayyy bu diyeti görünce kendim ne kadan çok yediğimi anladım sempatiksalakcinni akannehir

bende bu sabah etiform yedim bir brdk çayla 11 30 da iki kase çorba içtim bir dilim kepek ekmeğiyle
şu ana kadar 1,5 litrede su içtim
akşama ne yesem die düşünüyorum şöle kalorisiz sempatiksalakcinni

Bu sabah 8de uyandım baskülde 121.4 Gördüm üzüldüm reglim bugün bitiyor önümüzdeki 2 gün içinde şişkinliğim ve ödemim atılır diye düşünüyorum kiraz sapı suyu yapıp içeceğim bugün.

Sabah 8 de kalktım 30 dakika leslie yaptım gözlerim kapanıyordu uykusuzluktan ama erkek arkadaşım hergün aynı saatlerde yaparsam daha etkili olacağını söyledi. Ardından kahvaltım kk peynir bi domates bi salatalık 1 dilim light ekmek 4 tane eti yulaflı ve portakallı yeşil çay. Ardından açtım müziğin sesini sonuna kadar sertapcım başladı koparılan çiçekleri söylemeye bütün evi süpürdüm sonra sildim sonra toz aldım sonra bulaşık ve çamaşır makinasını doldurdum WC mutfak yıkadım topladım temizledim sonra geldim benim 3. dünya harbinden çıkmış odama makyaj malzemelerimden işe yaramayanları atmaya karar verdim bir çöp poşeti doldu fazlalık gereksiz eşyalarla bir yandan müzikle dans ettim bir yandan temizlik çok zevkli oluyor. Saat 2ye kadar ayaktaydım şimdi oturdum öğle yemeğimi yedim taze fasulye ben yaptım diye demiyorum süper olmuş =) 2-3 kaşık yoğurt ve 1 dilim light ekmek. henüz 1.5 Lt su içtim akşama kadar 4 olur herhalde. Akşam 8 de de 45 dakika leslie yapmayı düşünüyorum. Çok yorucu bacaklarımı hissetmiyorum bu da işe yaradığını gösteriyor zaten =) herkes indirsin herkes yürüsün bence =)

bana bunu daha ayrıntılı anlatabilirmisin canımcım bilmiyorumkismile

Tabi cnm ne demek.. yerimseniben
Canım googleye sendezayıfla leslie yaz
ilk çıkan siteye tıkla
orda bir çok seçenek var,hangi leslie egzersizini istiyorsan onun altındaki rapid linkine tıkla
Rapid free yazan kısımı tıkla kaydet de o başlar kaydetmeye
üyeliğin yoksa iki indirme işlemi arasında 15 dakika beklemen gerek
bu şekilde biraz zahmetli de olsa indir bütün partları
hepsi inince herhangi birisine sağ tıkla buraya çıkart de
işlem tamamdır.. :lepi:
İnşallah anlatabilmişimdir..

oh oh maşallah. yandan.. :dance: devamını da görürsün inşallah. nasıl oynadın?

Genelde Ziynet Sali 'zordur oğlum'u açtım tekrar,tekrar yürüttüm..Halay da çektim,horon da teptim,Gel ankara'ya ankara havası ne tür oyun varsa hobaa :teytey: ınşallah göriciiz devamını..Durmak yok,spor ve diyete devam!! ;))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kahkaha krizine girdim kaydirigubbakcemile3 Allahta seni güldürsün sempatiksalakcinni

Canım googleye sende zayıfla leslie yazınca ilk siteye gir ordan Walk At Home - Walk Slim Fast Start 3 Fast Miles onu indir.

ya indirmeye başladım ama ********** yeter bu kadar beleşçilik dedi ve artık indirmiyo.

walk at home -walk slim-fast start 3-fast miles burda ama altinda dört tane yer var hangisine basicaz canim? ve sonra bir sayfa daha cikiyor ordan hangisine basicazz?

Tabi cnm ne demek.. yerimseniben
Canım googleye sendezayıfla leslie yaz
ilk çıkan siteye tıkla
orda bir çok seçenek var,hangi leslie egzersizini istiyorsan onun altındaki rapid linkine tıkla
Rapid free yazan kısımı tıkla kaydet de o başlar kaydetmeye
üyeliğin yoksa iki indirme işlemi arasında 15 dakika beklemen gerek
bu şekilde biraz zahmetli de olsa indir bütün partları
hepsi inince herhangi birisine sağ tıkla buraya çıkart de
işlem tamamdır.. :lepi:
İnşallah anlatabilmişimdir..

sağol tatlım indiriyor bakalım kaydirigubbakcemile4

Back
X