• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy bu diyeti görünce kendim ne kadan çok yediğimi anladım sempatiksalakcinni akannehir

bende bu sabah etiform yedim bir brdk çayla 11 30 da iki kase çorba içtim bir dilim kepek ekmeğiyle
şu ana kadar 1,5 litrede su içtim
akşama ne yesem die düşünüyorum şöle kalorisiz sempatiksalakcinni

isveç diyetini kastediyosan bu insanı açlıktan bayıltır ya. ara öğün yok bişiy yok. ben hayatta yapmam.

Genelde Ziynet Sali 'zordur oğlum'u açtım tekrar,tekrar yürüttüm..Halay da çektim,horon da teptim,Gel ankara'ya ankara havası ne tür oyun varsa hobaa :teytey: İnşallah göriciiz devamını..Durmak yok,spor ve diyete devam!! ;))

süper ya çok eğlenceli olmalı. devam canım devam.

Tabi cnm ne demek.. yerimseniben
Canım googleye sendezayıfla leslie yaz
ilk çıkan siteye tıkla
orda bir çok seçenek var,hangi leslie egzersizini istiyorsan onun altındaki rapid linkine tıkla
Rapid free yazan kısımı tıkla kaydet de o başlar kaydetmeye
üyeliğin yoksa iki indirme işlemi arasında 15 dakika beklemen gerek
bu şekilde biraz zahmetli de olsa indir bütün partları
hepsi inince herhangi birisine sağ tıkla buraya çıkart de
işlem tamamdır.. :lepi:
İnşallah anlatabilmişimdir..

altta unser free yaaziyor tikladim orayi umarim ücretsizidrrrr..:bbo:

ya indirmeye başladım ama ********** yeter bu kadar beleşçilik dedi ve artık indirmiyo.

İki indirme işlemi arasında 15 dakika beklemen gerek pregant,üye kullanıcıyla beleş kullanıcı arasaındaki farkı farkmemimiz için böyle yapıyorlar sanırım :sinifsinif:

İki indirme işlemi arasında 15 dakika beklemen gerek pregant,üye kullanıcıyla beleş kullanıcı arasaındaki farkı farkmemimiz için böyle yapıyorlar sanırım :sinifsinif:

anladım canım. tamam beklerim. çok sağol

ben izine tr.gittigimde orada hic sisman bayan görmüyordum,hepsi zayifca,ama misal almanyada cok kilolular var,,ama anliyorum ki tr.de de varmis buraya girince anlamis bulunuyorum,,,iyide ben neden tr.de sisman bayan görmedim hic?a:uhm:

ben izine tr.gittigimde orada hic sisman bayan görmüyordum,hepsi zayifca,ama misal almanyada cok kilolular var,,ama anliyorum ki tr.de de varmis buraya girince anlamis bulunuyorum,,,iyide ben neden tr.de sisman bayan görmedim hic?a:uhm:

sana denk gelmemiştir. yoksa Türkiyede özellikle orta yaşın üzerindeki bayanlar çok şişman

Back
X