• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1.Polen kansız insanlar için faydalıdır. A1yuvar sayısını %25-30, hemoglobini % 15 oranında yükseltir.
2. Polen içerdiği antibiyotiklerle en inatçı bağırsak iltihaplarını iyileştirir.
3. Polen vücudumuzu zinde tutar.
4. Sporda yüksek performans sağlar.
5. Aşırı yorgunluk ve stresten kaynaklanan cinsel isteksizliği giderir.
6. Kabızlık ve bağırsaktaki tıkanmaları ortadan kaldırır.
7. ınsanlardaki aşırı sinirliliği ortadan kaldırır. ınsanı rahatlatır.
8 ınatçı ishalleri tedavi eder.
9. Polen kabızlığı önleyerek hemoroidi iyileştirir, .
10. Görme üzerindeki etkisi büyüktür. Birçok olaylarda görme yeteneğini artırdığı saptanmıştır.
11.Polenin saç sayısını artırdığı ve saçın dökülmesini önlediği tespit edilmiştir.
12. Polen prostat hastalarında iyileştirici etki yapar.
13. Polen gelişmeyi ve büyümeyi hızlandırır.
14. Polen kılcal damarları etkileyerek fazla kanamaya engel olur. Kalp kasının çalışmasını güçlendirir.
15. Polen hücre yenileyicidir. Kanser tedavisinde destekleyicidir.
16. Yüksek tansiyon ve soğuk algınlığında etkilidir.
17. Son yıllarda hayvancılıkta yarış atlarının, balıkların, iyi ötmeyen kafes kuşlarının, civciv ve tavukların aktivitesinin, verimliliğinin, hızlı gelişmesinin ve sindirim kolaylığının sağlanmasında kullanılmaktadır.
18. Polen. düşünme yeteneğini artırır.
19. Kısa sürede kişileri enerji ve canlılığa kavuşturur.
20. Deri göz kapağı iltihaplarını önler.
21. Sinerjik etki ile vücut dayanıklılığını artırır ve enerji verir.
22. Hastalıktan kalkanları kısa sürede eski enerji ve canlılığa kavuşturur.
23. Acıktıkça polen yenilerek desteklenen diyetlerle çok rahat kilo verilebilir.
24. Yemekten yarım saat önce alınan polen, alınan gıdalardan tam faydalanmayı sağlar ve kilo aldırır.

1.Polen kansız insanlar için faydalıdır. A1yuvar sayısını %25-30, hemoglobini % 15 oranında yükseltir.
2. Polen içerdiği antibiyotiklerle en inatçı bağırsak iltihaplarını iyileştirir.
3. Polen vücudumuzu zinde tutar.
4. Sporda yüksek performans sağlar.
5. Aşırı yorgunluk ve stresten kaynaklanan cinsel isteksizliği giderir.
6. Kabızlık ve bağırsaktaki tıkanmaları ortadan kaldırır.
7. İnsanlardaki aşırı sinirliliği ortadan kaldırır. İnsanı rahatlatır.
8 İnatçı ishalleri tedavi eder.
9. Polen kabızlığı önleyerek hemoroidi iyileştirir, .
10. Görme üzerindeki etkisi büyüktür. Birçok olaylarda görme yeteneğini artırdığı saptanmıştır.
11.Polenin saç sayısını artırdığı ve saçın dökülmesini önlediği tespit edilmiştir.
12. Polen prostat hastalarında iyileştirici etki yapar.
13. Polen gelişmeyi ve büyümeyi hızlandırır.
14. Polen kılcal damarları etkileyerek fazla kanamaya engel olur. Kalp kasının çalışmasını güçlendirir.
15. Polen hücre yenileyicidir. Kanser tedavisinde destekleyicidir.
16. Yüksek tansiyon ve soğuk algınlığında etkilidir.
17. Son yıllarda hayvancılıkta yarış atlarının, balıkların, iyi ötmeyen kafes kuşlarının, civciv ve tavukların aktivitesinin, verimliliğinin, hızlı gelişmesinin ve sindirim kolaylığının sağlanmasında kullanılmaktadır.
18. Polen. düşünme yeteneğini artırır.
19. Kısa sürede kişileri enerji ve canlılığa kavuşturur.
20. Deri göz kapağı iltihaplarını önler.
21. Sinerjik etki ile vücut dayanıklılığını artırır ve enerji verir.
22. Hastalıktan kalkanları kısa sürede eski enerji ve canlılığa kavuşturur.
23. Acıktıkça polen yenilerek desteklenen diyetlerle çok rahat kilo verilebilir.
24. Yemekten yarım saat önce alınan polen, alınan gıdalardan tam faydalanmayı sağlar ve kilo aldırır.

Tatlım poleni nerden kaça aldın ? benim annemdede kansızlık var da öğrenebilirmiyim?

aktardan aldım açıkta da var 100gr 5-6 tl arası değişiyor kavanozlarda 100 gr 10 tl ben açıktan 2 tllik aldım 3 gündür içiyorum

Akşam yemeğimi 6da yedim.

Tavuk göğsünü boyuna ince ince dilimledim nane kırmızı biber ve çok az tuzla harmanlayıp tost makinasına attım :D cız bız olduuu süper oldu valla yanına 1 dilim karpuz ve light 1 dilim ekmek.

7de çöp poşetlerimi geçirdim leslie ablalarla yarım saat yürüdüm ardından sertapcımla 20 dakika kıvırdım su gibi terlemiştim hemen duşa daldım ve şimdiiii de 3. Lt suyumu bitirmeye çalışıyorum =)

Çöp poşetini nasıl,nerene sarıyorsun canm yyaa,ben streç film sarıyorum ama kayıyo :(( Ben de Leslie'yle 5 mili ve 3 mili yaptım yapmışken kaydirigubbakcemile2 Çok sevdim bu Leslie'yi ben opuyorumnanaktan

Akşam yemeğimi 6da yedim.

Tavuk göğsünü boyuna ince ince dilimledim nane kırmızı biber ve çok az tuzla harmanlayıp tost makinasına attım :D cız bız olduuu süper oldu valla yanına 1 dilim karpuz ve light 1 dilim ekmek.

7de çöp poşetlerimi geçirdim leslie ablalarla yarım saat yürüdüm ardından sertapcımla 20 dakika kıvırdım su gibi terlemiştim hemen duşa daldım ve şimdiiii de 3. Lt suyumu bitirmeye çalışıyorum =)

süpermiş maman afiyet olsun bende bezelye yedim leslie ilede 25 dk yaptım çok yoruldum bıraktım:(

Çöp poşetini nasıl,nerene sarıyorsun canm yyaa,ben streç film sarıyorum ama kayıyo :(( Ben de Leslie'yle 5 mili ve 3 mili yaptım yapmışken kaydirigubbakcemile2 Çok sevdim bu Leslie'yi ben opuyorumnanaktan

Canım benim bünyeye 2 çöp poşeti ancak yetti sempatiksalakcinni
Birinin kafasını ve kollarını kestim üst tarafıma geçirdim diğerini de etek gibi aşşağıdan giydim acayip terletiyor ya. ohaoldumsmile

Ben lesliede ilk 2 tanesini indirebildim diğerlerini açmıyor netbookum o da 27 dakika sürüyor onu yapıyorum.

Birinin kafasını ve kollarını kestim üst tarafıma geçirdim diğerini de etek gibi aşşağıdan giydim acayip terletiyor ya. ohaoldumsmile

Ben lesliede ilk 2 tanesini indirebildim diğerlerini açmıyor netbookum o da 27 dakika sürüyor onu yapıyorum.

Etek gibi giyiyorsun iyi güzel de nasıl hareket ediyorsun öyle..:uhm: Streç sardığım göbeğim çok terliyor benm de evet;ama malum benim her yerimde fazla kilolar olduğundan tümden sarsam ne âlâ :dance:
Çok yoruldum çünkü 11 km falan oluyor benm yürüdüğüm :teytey: Haftaya salı bir üç kilo daha gitse :smiley-cool: Ben şimdi yatıyorum,cümleten iyi gecelerr!! mirmirmirmir

arkadaşlar bu ara ton balıklı salata yiyorum.çok tok tutuyor.balığoın yagsını iyice alıyorum.konservedeki yagı.salataya çok az limon koyup yiyorum.ama kafama takıldı.ton balıgı kilo yapmaz dimi?

arkadaşlar bu ara ton balıklı salata yiyorum.çok tok tutuyor.balığoın yagsını iyice alıyorum.konservedeki yagı.salataya çok az limon koyup yiyorum.ama kafama takıldı.ton balıgı kilo yapmaz dimi?

Yok canım süzüyorsan yağını sorun yok balık yemek çok sağlıklı protein deposu bol bol tüket bence.

Etek gibi giyiyorsun iyi güzel de nasıl hareket ediyorsun öyle..:uhm: Streç sardığım göbeğim çok terliyor benm de evet;ama malum benim her yerimde fazla kilolar olduğundan tümden sarsam ne âlâ :dance:
Çok yoruldum çünkü 11 km falan oluyor benm yürüdüğüm :teytey: Haftaya salı bir üç kilo daha gitse :smiley-cool: Ben şimdi yatıyorum,cümleten iyi gecelerr!! mirmirmirmir

Basenlerim geniş olduğu için tam oturdu üstüme benim kaydirigubbakcemile3

Ama az önce erkek arkadaşıma anlattım da dedi ki çöp poşetiyle terlediğinde vucudundaki suyu atarsın ve su içince geri gelir ayrıca derin kırışır dedi ben bidaha takmıycam poşet :1no2:

kizlar ben bugün aksam yemegimi baya bir geciktirdim ,moralim bozuldu bu yüzden,gerci hafif yedim bir yarim tabak haslama karnibahar ve bir haslama patetes üzeri yogurtlu ama saat.22 de yedim:çok üzgünüm:

normalde diyet yapan biri günde kac kalori almasi gerekiyor,bunu net olarak bilen varmi aranizda ?kac kaloriden sonrasi fazla oluyor?

normalde diyet yapan biri günde kac kalori almasi gerekiyor,bunu net olarak bilen varmi aranizda ?kac kaloriden sonrasi fazla oluyor?

Herkesin kendi kilosuna ve günlük harcadığı enerji miktarına göre değişiyor o mesela ben 120 kg 2000 Kalori almam gerekiyor.

bende uyguluyorum bunu,misal bugün bir saat yürüyüsü ciktim disariya,cikmadan strec folyelerden sardim ,gögüs altindan basliyorum taa popuma kadar yani bel,kalcada sariliyor hic yirtmadan..asiri terletiyor ,terler akiyor asagaya dogru...vereliniortak

canlarim üc ay sonra allah nasip ederse sayet,tr.izine gidicem,,ozamana kadar kilo vermeliyim ,acaba kac kilo veririm ya?bu sisko halimle beni görsünler istmeiyorum...ha bide sunuda paylasayim sizlerle,aralik sonu ,ocak basi tekrar tr.gidicem nasipse( bir kismetim varmis yani tavsiye ettiler,ama cocuga 65 kilo oldugumu söylemisler)nede 65 simya,,:1:97 küsürüm,gerci onlarinda kabahati yok en son 66 kiloydummafoldumben,aceb ocagin basina kadar 68 olabilirmiyim ya,65 den vazgectim de keskem 68 olsam...

aman birde zayiflarsam,sarkmalar kesin olur,,ne yapacam ben ?off off hic dert bitmiyor,neden sanki bukadar kiloyu aldikki kizlar ha?

günaydın kızlar
bende dün akşam yemeğini çok kaçırdım yaaa :gitme: motivasyonum sıfıra düştü

neyse leslie ablayı dün indirdi eşim sağolsun bana bilmiyorum birine baktım 45 dk sürüyomuş gayet güzel her gün aksatmadna yapıcam bakalım kaydirigubbakcemile2 aslında sabah akşam yapsam daha ii olur değilmi kızlar olumunekankayizsmile

aysen sabah ve aksam yaparsan bikarsin canin istemez tadinda kalsin bence :) iyi kilo vermeler

ha kacamak yaptin diye birakmak yok oh canima degsin de iyiki yedim seni de :) sonra yine devam yoluna pismanlik duyma yediklerinden canim arasira metabolizmayi sasirtmak gerekmis belki iyide oldu

Back
X