• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Seçilcim çıkıyorum ben,oğlum uyandı..
Görüşürüz canım..

Selam arkadaşlar..

Citol haklı,kilo bildirimi çok az yapışlmış..Burası sadece geyik topiği değil arkadaşlar,bildirimde bulunalımki bir anlamı olsun lütfen...

Veya izinli olduğunuzu belirtin...

Selam YENA..Ben burda da cuma günleri kilo bildirimi yapıldığını bilmiyordum bilmiyorumkismile Değilse aksatmaz söylerdim :olmaz: Haftaya cuma gönderirim artık a.s.

ya kızlar bişi sorcam bu leslie ablanın hangi programı daha yavaş oana göre indiricem diğerlerini
4 mil baya hızlı geliyo bilmiyorumkismile

O sitede zaten söylüyordu aysen,hangisi yavaş hangisi hızlı,yeni başlayanlara akşam sporu falan diyen..Sen sana uygun hangisiyse ordan kendin seçeceksin..

hepinize tşk ederim bayanlar gaza getirebildiysem sizi çok mutlu olurum boyum 1,65 vücudumda sarkma olmadı çünkü spor çok yaptım sadece kollarımda deforme vardı onunla kurtulduğuma dua ediyorum 5 ay yüzdüm epey toplandı

Gerçekten maşallah seçil,çok güzel vermişsin kiloları :nazar: Spor derken neler yaptın mesela,yürüyüş koşu vb vb sadece yüzmeden bahsediyorsun yoksa??

selam kızlar... 2 gündür yazamıyorum. diş belası var başımda. 2 gündür çektiriyo bana. dişime kanal tedavisi yaptırdım, fakat diş kökündeki iltihap yüzünden çok zor günler geçirdim. tabi beslenme düzenim alt üst oldu. bu hafta spor falan hak getire. hiç bi şey yapamadım. ama tabi bu arada hiç bi şey yiyemedim de. umarım haftaya spora asılcam.

Geçmiş olsun canım a.s.,bünyene bir hafta izin verdin diyelim şimdi bomba gibi bir hafta geçirir telafi edersin inşallah.. hihoyyyt

ya canlarim bide bu arada aklima birsey takiliyor benim,söyle ki,burda tanidiklar var baya bir kilolularda 120 kilo mide kelepcesi taktirdi ve 50 kiloya düstü kiz hemde bir kac ayda...normalde midemizi ac birakmamamiz gerekiyor metobolizma hizlansin diye,hatta günde 6 ögün yenilsin deniliyor,,peki bu kelepce tsktiranlar hemen hemen hic birsey yigemiyorlar,ama kilo veriyorlar nasil oluyor?

hazalim, bademim, baharım ve diğer herkes çok teşekkür ederim. tebrik etmişsiniz birinciliği inşallah bu verilen kiloları kalıcı şekilde vermişizdir bir daha yüz yirmileri görmek istemiyom ben:(((:olmaz:

hazalim dediğim gibi inşallah kalıcı olur vermelerimiz valla ben zayıflayım diye resmen savaşa girdim spor yapıyorum ot kaynatıyorum üç litre su içiyorum ama önemli olan hızlı değil klaıcı vermek kiloları... inşallah istediğinden de hızlı kilo verirsin tatlım...:Saruboceq:

arkadaşlar kilo bildirimi yapılmayacaksa lütfen bi bilgi verin buraya ok citolüm de boş yere yorulmasın:)) bence en önemli şeylerden biri bu kilo bildirimi topikte. zira sırf cumaya daha çok vermiş olayım diye perşembe akşamları nerdeyse aç yatıyorum ben:roflol: mesele elbette birbirimizin önüne geçmek değil ama her hafta başarılı olmak, motive olmak için ben bu listenin önemli olduğuna inanıyorum. olumunekankayizsmileyine de elbette herkes kendisi karar verir katılıp katılmamaya... herkese kolaylıklar diliyorum iyi zayıflamalar...

bu arada seçilcim maşallah çok güzel zayıflamışsın tebrikler canım...::)))zemuszemus

hazalim, bademim, baharım ve diğer herkes çok teşekkür ederim. tebrik etmişsiniz birinciliği inşallah bu verilen kiloları kalıcı şekilde vermişizdir bir daha yüz yirmileri görmek istemiyom ben:(((:olmaz:

hazalim dediğim gibi inşallah kalıcı olur vermelerimiz valla ben zayıflayım diye resmen savaşa girdim spor yapıyorum ot kaynatıyorum üç litre su içiyorum ama önemli olan hızlı değil klaıcı vermek kiloları... inşallah istediğinden de hızlı kilo verirsin tatlım...:Saruboceq:

arkadaşlar kilo bildirimi yapılmayacaksa lütfen bi bilgi verin buraya ok citolüm de boş yere yorulmasın:)) bence en önemli şeylerden biri bu kilo bildirimi topikte. zira sırf cumaya daha çok vermiş olayım diye perşembe akşamları nerdeyse aç yatıyorum ben:roflol: mesele elbette birbirimizin önüne geçmek değil ama her hafta başarılı olmak, motive olmak için ben bu listenin önemli olduğuna inanıyorum. olumunekankayizsmileyine de elbette herkes kendisi karar verir katılıp katılmamaya... herkese kolaylıklar diliyorum iyi zayıflamalar...

bu arada seçilcim maşallah çok güzel zayıflamışsın tebrikler canım...::)))zemuszemus
bende katilmak istiyorum bu cuma yarisina ....ya bu arada nekadar zamanda verdin bu kiloyu canim?

karnim acikti,,ben simdi cikayim da bir karnibahar ve patetes haslayip yogurtla yigeyim....annem kizarma istiyormus ,amanin oysa bende karnibaharin kizartmasina bayiliyorum ama haslamayla idare edcem artik...neyapayim...kaydirigubbakcemile3

karnim acikti,,ben simdi cikayim da bir karnibahar ve patetes haslayip yogurtla yigeyim....annem kizarma istiyormus ,amanin oysa bende karnibaharin kizartmasina bayiliyorum ama haslamayla idare edcem artik...neyapayim...kaydirigubbakcemile3

Hep karnıbahar,patates haşlaması mı yiyorsun sen maralca,menünü genişlet biraz canım böyle bıkarsın hemen :olmaz:

Back
X