canım toparlanıcaz inşallah bende gecikltim bekliyom ne zaman gelicek malum olay :):)
Bende darmadağın oldum seçil,bir türlü toparlanamıyorum yine..
Tam herşeyi yoluna sokuyorum,bir misafir yada herhangi bişeyde hoooop kaçamaklar başlıyor...
İki gündür malum dönemimdeyim şişliklerde cabası..
1 haftadır yaptığımı söyliyim en az yarım saat stepperım var benim onu yapıyorum ve akşam 1,5 saate yakın yürüyüş yapıyorum yüzmeyi bu aralar bıraktım çünkü vücudum ondada alıştı sporları bile deiştirerek yapıyorum biraz önce akşam yemeğimi yedim taze fasulye yoğurt benim için gün bitti kınaya gidiom şimdi orda çerezden uzak kalabilirsem bol bol göbek atıcam :):)Gerçekten maşallah seçil,çok güzel vermişsin kilolarıSpor derken neler yaptın mesela,yürüyüş koşu vb vb sadece yüzmeden bahsediyorsun yoksa??
baya resim ekledim olmazsa bana mail adresini atarsın sana yeni resimlerden yollarım cnmmben secilin sadece kilo resmini gördüm,zayiflamis halini görmedim o resmi nerde,cok merak ettim.
karnim acikti,,ben simdi cikayim da bir karnibahar ve patetes haslayip yogurtla yigeyim....annem kizarma istiyormus ,amanin oysa bende karnibaharin kizartmasina bayiliyorum ama haslamayla idare edcem artik...neyapayim...kaydirigubbakcemile3
karnıbahar yoğurt çok güzel ama patatesten uzak durmanı tavsiye ederim gereksiz yere vücuduna şeker ve nişasta alıcaksın hemde proteinle bunu karıştırıcaksın cnm