• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende darmadağın oldum seçil,bir türlü toparlanamıyorum yine..

Tam herşeyi yoluna sokuyorum,bir misafir yada herhangi bişeyde hoooop kaçamaklar başlıyor...
İki gündür malum dönemimdeyim şişliklerde cabası..:(

canım toparlanıcaz inşallah bende gecikltim bekliyom ne zaman gelicek malum olay :):)

Gerçekten maşallah seçil,çok güzel vermişsin kiloları :nazar: Spor derken neler yaptın mesela,yürüyüş koşu vb vb sadece yüzmeden bahsediyorsun yoksa??
1 haftadır yaptığımı söyliyim en az yarım saat stepperım var benim onu yapıyorum ve akşam 1,5 saate yakın yürüyüş yapıyorum yüzmeyi bu aralar bıraktım çünkü vücudum ondada alıştı sporları bile deiştirerek yapıyorum biraz önce akşam yemeğimi yedim taze fasulye yoğurt benim için gün bitti kınaya gidiom şimdi orda çerezden uzak kalabilirsem bol bol göbek atıcam :):)

ben secilin sadece kilo resmini gördüm,zayiflamis halini görmedim o resmi nerde,cok merak ettim.
baya resim ekledim olmazsa bana mail adresini atarsın sana yeni resimlerden yollarım cnmm
karnim acikti,,ben simdi cikayim da bir karnibahar ve patetes haslayip yogurtla yigeyim....annem kizarma istiyormus ,amanin oysa bende karnibaharin kizartmasina bayiliyorum ama haslamayla idare edcem artik...neyapayim...kaydirigubbakcemile3

karnıbahar yoğurt çok güzel ama patatesten uzak durmanı tavsiye ederim gereksiz yere vücuduna şeker ve nişasta alıcaksın hemde proteinle bunu karıştırıcaksın cnm

karnıbahar kızartmasına bende bayılırım yaa cokacimcoook

benim bugünki menüm

sabah:bir kase çorba (canım kahvaltı etmek istemedi)
öğle bir dilim kpk ekmeği ve 4 kaşık yoğurt
akşamada şimdi yiycem semizotu yemeği yaptım 2 kaşık yağla hihoyyyt
gece kociş nöbetten geç geleceği için 1 2 ye kadar ayaktayım bir dilim karpuz yiyebilirim

bugün su içmiyorum malum midem rahatsız
az önce lesli ablamla sporumuda yaptım 30 dk anca dayanabildim tabi :delphin:

karnıbahar kızartmasına bende bayılırım yaa cokacimcoook

benim bugünki menüm

sabah:bir kase çorba (canım kahvaltı etmek istemedi)
öğle bir dilim kpk ekmeği ve 4 kaşık yoğurt
akşamada şimdi yiycem semizotu yemeği yaptım 2 kaşık yağla hihoyyyt
gece kociş nöbetten geç geleceği için 1 2 ye kadar ayaktayım bir dilim karpuz yiyebilirim

bugün su içmiyorum malum midem rahatsız
az önce lesli ablamla sporumuda yaptım 30 dk anca dayanabildim tabi :delphin:

Seninkine binaen ben de yazayım bugün yediklerimi sempatiksalakcinni
SABAH normal kahvaltı -peynir,4zeytin,haşlanmış yumurta,domates,salatalık,bir dilim ekmek,şekersiz çay-
İKİ SAAT sonra bir fincan lebleb :jeyyar: bir lipton form şeftalili
ÖĞLEN piyaz - 3 kaşık fasülyeyle-
İKİ SAAt sonra bir portakal,5 kiraz delikafadulden
AKŞAM 150 gr kadar eti yağsız kavurdum,baharatladım.Domates,biber salatalık cokacimcoook

Domates salatalık biber olmazsa ne yapardım ben..sengözlerimebaksanab

Yarım saat kadar sonra bir bardak diyet sütümü içip,20de Leslie'yle yürüyeceğim inşallah kaydirigubbakcemile4
Şimdiye kadar 3 litre su içtim yatana kadar bir şişe daha içsem :uhm: Çok mu içiyorum acaba yyaa??

Seninkine binaen ben de yazayım bugün yediklerimi sempatiksalakcinni
SABAH normal kahvaltı -peynir,4zeytin,haşlanmış yumurta,domates,salatalık,bir dilim ekmek,şekersiz çay-
İKİ SAAT sonra bir fincan lebleb :jeyyar: bir lipton form şeftalili
ÖĞLEN piyaz - 3 kaşık fasülyeyle-
İKİ SAAt sonra bir portakal,5 kiraz delikafadulden
AKŞAM 150 gr kadar eti yağsız kavurdum,baharatladım.Domates,biber salatalık cokacimcoook

Domates salatalık biber olmazsa ne yapardım ben..sengözlerimebaksanab

Yarım saat kadar sonra bir bardak diyet sütümü içip,20de Leslie'yle yürüyeceğim inşallah kaydirigubbakcemile4
Şimdiye kadar 3 litre su içtim yatana kadar bir şişe daha içsem :uhm: Çok mu içiyorum acaba yyaa??

kaydirigubbakcemile5
bende aç karnına salatalık yiyemiyom özellikle sabahları midem bi tuhaf oluyo

valla canım bende 2 den fazla içiyodum suyu yengem diyetisyene gidiyodu o da çok içiyodu doktoru fazla su içmeninde mide sarkmasına yol açabileceğini günde 2 2,5 ğun normal olduğunu zaten yediklerimizden su aldığımızı sölemiş buyrunnnnnnnnn

bu arada ben 3 yaptım bugün lesli ablayla
spora başlayınca benim sırtıma bi ağrı giriyoki resmen bana inat alsanaalsanasmile ben azmedip devam edicem dedikçe ağrıyo
acaba neden oluyo yaa

kaydirigubbakcemile5
bende aç karnına salatalık yiyemiyom özellikle sabahları midem bi tuhaf oluyo

valla canım bende 2 den fazla içiyodum suyu yengem diyetisyene gidiyodu o da çok içiyodu doktoru fazla su içmeninde mide sarkmasına yol açabileceğini günde 2 2,5 ğun normal olduğunu zaten yediklerimizden su aldığımızı sölemiş buyrunnnnnnnnn

Aman aman benm midem nerelere sarktı kim bilir kafamçokkarıştı ama Taylan Kümeli de böbrek ve mide rahatsızlığınız yoksa istediğiniz kadar için demişti..Hatta her küçük tuvalette 35 kalori harcarız demişti :1:

bu arada ben 3 yaptım bugün lesli ablayla
spora başlayınca benim sırtıma bi ağrı giriyoki resmen bana inat alsanaalsanasmile ben azmedip devam edicem dedikçe ağrıyo
acaba neden oluyo yaa

Sırtında problem varsa daha dikkatli olmasın tabi cnm ama Leslie'nin hareketleri öyle sırt ağrıtan egzersizler değil 2 mil olanı falan indir daha yavaş o..

"Böbreklerin belirli bir oranda su atma kapasitesi vardır.

Böbreklerin su atma kapasitesinin üzerinde su alındığında, atılamayan su, kanda birikerek, kandaki elektrolitlerin, kan hücrelerinde değişikliklere neden olarak, kan sodyum düzeyinde düşmeye neden olur. Bunu da tıpta 'hiponatremi' olarak tanımlıyoruz. Kan sodyum düzeyindeki düşmeye bağlı gelişen beyin ödemi, bulantı, kusma, halsizlik, bilinç değişiklikleri, koma ve hatta ölüme neden olabilir."

ıç Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Akbaş, özellikle böbrek yetmezliği çeken hastalarının kamuoyunun yönlendirmeleri ile, "Üremiz düşsün, kanımız temizlensin" diyerek 3 litre, 5 litre su içtiklerini, bunun sonucunda da zehirlenme olaylarının yaşandığına dikkati çekerek, böbrek yetmezliği çeken hastaların aşırı su içiminden kaçınmalarını istedi.

Kızlar başım resmen çatlıyor inanmayacaksınız ama ekrana güneş gözlüğüyle bakıyorum migreniim falanda yok ama astigmatım var ve 1 senedir gözlüğümü hiç takmadım bulamıyorum çünkü :( başın ağırıyorsa ekrana bakma diyeceksiniz ama yaklaşık 3 saattir uyuyabilmek için yatakta kıvranıyorum ve kafayı çatlatmak üzereyim :(

carnivalemm bende 110 küsürlü kiloları bir görebilsem :(

Ayrıca ben sırf yarışma var diye kendimi zorluyorum yoksa rejim falan kalmaz Cuma günü yarışmalarımız bitmesin :(((

akşam kendime patates salatası yaptım ve günlük 3 lt suyumu bitirdim bugünlük yemek olayı bitti yarına Allah kerim.

Sıcaktan bunalanları kıskandırayım biraz balkondayım polar battaniyeme sarıldım yıldızları seyrediyorum söylemesi ayıptır çok serinnn serrriinnnn rüzgar esiyor utanmasam üşüyorum diyeceğim =)))

Sıcaktan bunalanları kıskandırayım biraz balkondayım polar battaniyeme sarıldım yıldızları seyrediyorum söylemesi ayıptır çok serinnn serrriinnnn rüzgar esiyor utanmasam üşüyorum diyeceğim =)))

Sıcaktan bunaldım zira 1 saat 30 dk. Leslie'yle yürüdük kaydirigubbakcemile2 yanıyorum.. :kedi: Bu sene ben normal şartlar altında hiç sıcaklamadım ki,hâlâ yorganımla yatıyorum temmuzun 2sinde delikafadulden acıktıysan su iç :içelim: Ben de içeyim hatta,3 litreyi çoktan geçtim ama susadım ben :bbo: içsem mi??

PPuuff çok yoruldumm,saat 11 olmadan uykum da geldi en güzeli uyumak.. mirmirmirmir Uyurken de ciddi kalori yakılıyormuş,gidip kalori yakayım sırnaşık şey Cümleten ii gecelerr!!

:a015:
PPuuff çok yoruldumm,saat 11 olmadan uykum da geldi en güzeli uyumak.. mirmirmirmir Uyurken de ciddi kalori yakılıyormuş,gidip kalori yakayım sırnaşık şey Cümleten ii gecelerr!!

sanada iyi geceler.
gercekten uyurken kalori yakiyormu bir insan?... ilk defa duydum...

arkadaslar bugun kizkardesim geldi almanyadan. 6 aydir gormuyor beni. zayifladigimi soyledi ve cok motive oldum. bugun yediklerime dikkat etmis. az ve sIk yedigimi gordu beni tebrik etti.
onu gordukce ozeniyorum. ailede kilolu olan sadece benim. annem 5 cocuk annesi olmasina ragmen 70 kilo....
herkeze iyi geceler......

aslı ya buraya ya 7.takıma yazdım 2 gündür neler yediklerimi nasıl ya sence bugün akşam tartılcam bakalım polen daha aldırdımı p.tesi 83,5 çıkmıştım çok merak ediyorum

ay gizemcim mesajı yazdıktan sonra buraya girmedim tekrar.ç şimdi okuyorum. neyse yarım kilo vermişsin maşallah. bende o da yok :(

iki farklı resim koymuştum neden aynı olduysa....
kızımın doğumgününü akşam terasımızda kutladık anneanne babaanne halalar dayılar önce yemeğimizi yedik sonrada pastamızı üfledik çok güzel geçti çok mutluyduk kızımız artık bir yaşına girmişti. ama tabiii ben hiç dokunmadım cicimamalara desem zaten inanmazsınız özellikle rus salatası pasta kuru pasta ve meşrubatla diyetimi bozdum tabikkiii bugünde dikkat edemedim dünden kalanlar yüzünden inşallah yarın daha iyi olur benim içinnnn

anam yerim ben senin kelebeğini. çok güzel olmuş maşallah. pastanız da ghüzel. tekrar kutlu olsun canım

Ben kurutup kaynatılıyor diye biliyorum valla sempatiksalakcinni

Kota babandan gidiyorsa sorun yok laelaelaelaelae Sen zaten 74 kilosun popon kolay kalkar daha hızlı hareketler yapabilirsin benimki yerinden zor kalkıyor kaydirigubbakcemile3

ahhhhhhh ahhhhhhhh. bi başlasam spora hem boğazımı tutarım hem popom kalkar da fırsat bulamıom ki. memleket bozdu yine beni valla.

Bugün alt komşumuzun düğünü vardı sabah düğün olur mu demeyin erzurumda oluyor sositososito topuklu ayakkabılar mahvettti beni eee tabi ayaklarda haklı 120 kiloyu nasıl taşısın :sinifsinif: Laz kızı olduğum için illaa horon tepeceksin dediler horon teptim birde bu ayakkabılarla :teytey: şimdi ayaklarım mahvolmuş durumda pasta meşrubat almam diyordum ama salon çok sıcaktı -tatlicadiarzu- kahvaltıyla çıkmıştım evden öğle yemeğim 3-4 tane kuru pasta, küçük bi avuç kuruyemiş ve 1 bardak fanta oldu fisfisfis eve gelince de 2-3 kaşık yoğurt yedim. yanıyorum resmen aklinialirimsmile :kedi:

Annemler memlekete gittiğinden beri adam akıllı alışveriş etmedim evde pişirecek hiçbirşey kalmadı pirinç makarna onları saymıyorum kaydirigubbakcemile3 birazdan çıkıp akşam yemek için ton balığı falan alıcam. Bu sabah leslie de yürüyemedim düğüne hazırlanmaktan neyse onu da akşam 8 gibi yaparım. yerimseniben

hahah avatarın çok sevimli :1:

Nasıl görümlar alacaksın fisfisfis 'Allahh bu bizim kız mı,maşallah ne kadar kilo vermişsin sen böyle,tütütütütü' :1:

herkes farketti kilo verdiğimi. umduğum kadar övgü yağdırmadılar ama pis kıskançlar. çekemiyolar nolcak şakkıdı

Back
X