kızlar bende yeni katılanlaranım...yaa bana yardımcı olun...ben öğretmenim. muşta çalışıyrum.. tabi burada çalışıyorum dıye kendımı baya ihmal etmişim...boyum 175 ve 96 kiloyum..vucudum çok oarantılı allahtan kimse 96 olduğuma ianamıyor 85 felansın dıyorlar...ama benım çooook sevdiğim biri var...kısa süre brliktelık yasamıştık...sonra ayrıldı benden ama askere gideceği için ayrıldı...arkamda kımseyı bırakmıcam mantığıyla..şimdi tam 8 ay sürem var...o askerden gelene kadar en az 75 kiloya inmek istıyorum...YARDIM YARDIM YARDIM
Bu arada bır haftadır sabahları kalkınca bir elma yiyorum..sonra kfleks yiyorum ..sonra bir dilim ekmekle evde ne vardsa az yağlı pişirip çok az yiyorum.(normal ekmek çünkü muşta kepekli vs bulmak sorun)...akşamda canım isterse k flaeks yiyorum istemezse meyve vs ile geçiştiriyorum...ayrıca sağuna osofman,şort ve kemer ismarladım..bugun onlarda elıme gececek...vucut çatlağı ve selülitler için kahve limon karışımına basladım...offf çoook işim var çokkkk
hoşgeldin canım aramıza kaydirigubbakcemile5
8 ay var 20 kilo vermek istediğin her ay 2 kilo vermiş olsna bile yetiyo ki sen eğer aslırısan daha çok verirsin hihoyyyt
biz leslie sansör diye bi yürüyüş programı var onu indirdik dışarı çıkıpta yürüyemeyenler için
sende onu indirip yapabilirsin sporunu
gitsin kilolar gelsin güzellik hihoyyyt