- 2 Eylül 2008
- 4.777
- 37
- 158
Ya şu bunaltıcı sıcak havada tam 1 saat kargo şubesi aradım başıma güneş geçmemiştir inşallah :Saruboceq: şimdilik iyiyim -tatlicadiarzu- bu arada öğle yemeğim sırasında dışarıdaydım ve bugünki öğle yemeğim 1 adet magnum hemi de gold olanından manyaq güzel bir çikolatası var ya yerken resmennnn delirdimmm aklinialirimsmile Bence dondurma hakkı olan herkes bundan yesin delikafadulden benim de öyle bir hakkım yoktu fekat sırff öğün atlamamak için yoksa kimse sokamazdı ağzıma o magnumu :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3 4 te ara öğün yaparım akşama da tavuk yapcam yakında da yumurtlamaya başlıycam zaten sempatiksalakcinni 1 saatlik yürüyüş hakkımı sıcakta kargo şubesi arayarak yaptım akşama da leslie ablalar müsaitse onlarla 20 dakika 30 dakika arası birşeyler yaparız hihoyyyt
:roflol: ben de çok severim tavuku. sus kıs ne reklam yapıon. ben de bayılırım maknum golda. ama kendime ceza verdim bu perşembe kilo verene kadar zıkkımlanmak yok. ayrıca bu leslie pek bana göre çıkmadı. 45 dakka yürüdüm ama alt kata ses gidicek diye terledim yoksa hareketler yavaş geldi bana.