- 2 Eylül 2008
- 4.777
- 37
- 158
İyiyyimmmm canım iyiyiimmm psikolojikmiş benimki kaydirigubbakcemile3
Sevgilimi görünce iyileştim kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile :asigim:
aman iyi o zaman merak ettim de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu adamı öldürücem ya Çok üzgünüm çoook oturmuş karşımda pizza yiyip kola içiyor :çok üzgünüm: bana da sen rejimi bırak böyle de güzelsin diyor mafoldumben tabi ilerde çocuğu kendisi doğurmayacak mafoldumben :1no2:![]()
Ben bu adamı öldürücem ya Çok üzgünüm çoook oturmuş karşımda pizza yiyip kola içiyor :çok üzgünüm: bana da sen rejimi bırak böyle de güzelsin diyor mafoldumben tabi ilerde çocuğu kendisi doğurmayacak mafoldumben :1no2:![]()
amanin valla benimde canim bugün bir bulgur pilavi cekti sormayin,,tv.de gördüm bulgurun üstü haslanmis kemikli et offff,,aseren bayanlar gibi hissettim kendimikaydirigubbakcemile3,..ya kizlar öyle haslama kemikli etle bulgur yesem cokmu kaloriinli?ya kızlar size bişi sölemek istiyorum :sinifsinif:
benim canım günlerdir bulgur pilavı ve ayran çekiyo ohh şöle sıcak sıcak taze taze yapıp yiyim diyorum ama öle 2 3 kaşık yemekle kendimi yetindiremem bu yüzden yapmıyorum valla burnuma geliyo kokusu sanki
sabah sabahh
töbe töbeee halüsinasyonlar görmeye başlıyorum açlıktan herhalde sempatiksalakcinni
evlilik nezaman canim??? nasil tanistiniz erkek arkadasinla cok özel degilse paylasirmisin bizlerle canim? valla benim öz güvenim hic yok bu kilodaan,karsi bir cinsin yüzüne dahi bakamiyorum...
Netde buldum bu tarifi işe yararmı sizce...:)
Vücut Sarkması İçin Doğal Yöntemlerle Kurtulmanın Yolu
Yaptığınız şok diyetler ile son zamanlarda yaklaşık 20 kilo verdiniz. Çok hızlı zayıfladığınız için doğacak olan vücut sarkmaları için zamanınızda yeterli olmadığı için spor yapamadınız ve cildiniz sarktı. Vücudunuzun sıkı bir görünüme ulaşması için etkili bir sıkılaştırma formülü ile vücudunuzu düzene sokabilirsiniz.
Öncelikle bir yemek kaşığı pirinci yarım litre suda iyice pişirin. Pirinçleri demlenmeye bırakın, sonra içine bir çorba kaşığı salatalık suyu ilave edin. Elde ettiğiniz bu karışımı sarkmaları yaşadığınız bölgelere güzelce sürün, bir saat kadar bekledikten sonra yıkayın. Bu karışımı haftada iki sefer olmak kaydıyla tekrarlayın göreceksiniz vücudunuzda oluşan sarkmalar kısa sürede kendini toparlayacak.
tam 44 gündür rejim yapacam spor yapacam diye her bir hücremden ter akıttım irademi sonuna kadar zorladım tatile diye geldim sabah beşlerde sahile indim spor yapmak için veee nooldu bu sabahın köründe iki dilim vienetta yedimklava: hayır çok da bayıldığım bişi değil üstelik normalde. kendime ne diyim bilemiyorum bugün yatana kadar cezalıyım sadece salata yiyip su iççem akşam beşte de kesicem yemeyi açlıktan uyuyamayacak olsam da yarın sabah normal rejime dönene kadar bööle. amma bööle iradeyi sarsa sarsa zor toplanmış bünyeyi, azmi, hırsı parçalaya parçalaya ne olur bu işin sonu bilmiyorum. ben kendime nasıl söz geçirecem bilmiyorum. sadece 44 günde hale bak!!
Netde buldum bu tarifi işe yararmı sizce...:)
Vücut Sarkması İçin Doğal Yöntemlerle Kurtulmanın Yolu
Yaptığınız şok diyetler ile son zamanlarda yaklaşık 20 kilo verdiniz. Çok hızlı zayıfladığınız için doğacak olan vücut sarkmaları için zamanınızda yeterli olmadığı için spor yapamadınız ve cildiniz sarktı. Vücudunuzun sıkı bir görünüme ulaşması için etkili bir sıkılaştırma formülü ile vücudunuzu düzene sokabilirsiniz.
Öncelikle bir yemek kaşığı pirinci yarım litre suda iyice pişirin. Pirinçleri demlenmeye bırakın, sonra içine bir çorba kaşığı salatalık suyu ilave edin. Elde ettiğiniz bu karışımı sarkmaları yaşadığınız bölgelere güzelce sürün, bir saat kadar bekledikten sonra yıkayın. Bu karışımı haftada iki sefer olmak kaydıyla tekrarlayın göreceksiniz vücudunuzda oluşan sarkmalar kısa sürede kendini toparlayacak.
üzülme bence..önemli olan suyun damlalrı..arada boşluklar olsada sonunca gidiş daha önemli..bende 96 kiloyum..175 te boy var... bir haftadır rejım spor derken ne oldum bılmıyorum...ama ben saat 10 da uaynıp hemen bir yeşil elma yıyorum sonrada bol su ve spor yapıyorum..12 gıbı k fleks sonrada 4-5 gıı yemek yıyorum...ama bırsey yaptım.dolabı boşalttım..boylece evde olmayan seylerı canımda istemıyor:))delikafadulden