Ablam geldi az önce kapıyı açar açmaz gözlerimle gözlerinin içine bakıyorum aaa bahar süzülmüşsün yada zayıflamışsın desin diye hatta bugün ablamın bir tşortünü giydim 44 beden bunda daha zayıf göründüğüm için tamam ablamın gittiği daha 9 gün olmuştu ama ne bileyim insan bir motivasyon kaynağı arıyor demedi :sinifsinif: zayıflamışsınnnn demediiiii :gitme: sonra ona yemek hazırlarken sordum abla yaaa hiç zayıflamamışmıyımmm diye zayıflamışsın dedi yoksa o benim tşortume nasıl girebilirdin :umursamaz: eeee dedim ben sormadan söyleyemiyormusun yani dedim alsanaalsanasmile yokkk söylemiyorum çünkü daha çoooookkk zayıflaman lazım dedilmaz: memleketteydi ablam herkes beni sormuş ne yapıyor diye ablamda bahar 1 aydır rejim yapıyor demiş kaydirigubbakcemile5 herkeste o yine bırakırr zayıflayamaz demişler :gitme: ablamda yok bu sefer gerçekten çok istiyor zayıflayacak demiş onun için bana sakın bırakma dedi zayıfla herkesin çenesini kapat dedi :1no2: bende acayip gaz aldım 4 gibi çok az yağsız makarna yedim ton balıklı sempatiksalakcinni
hain kardeşşş..... seninki yine 44 bedenmiş benimki 36 beden kendimi kassam giremiom kıyafetlerinin içine :2: seninde rejim yapman lazım dede kafasıkötükedihüso bozulsunkaydirigubbakcemile3
kelebekk verirsin sen kilo ya kim tutar seniolumunekankayizsmile aynen ya insanlar niye takıyorlarsa kilolarımıza onlara ne iseee kilo verincede hep eskiden nasıldın ama derler nalettler zayıflıyım asla onlar gibi olmıcam:)kaydirigubbakcemile5