• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ee ben ne yapayim ,ben bukadar kilo verdim ve nasil olduysa annem dün "aa kizim biraz kilo verdigin belli gibi demezmi"yirmi küsür kilodan sonraohaoldumsmile,abiyme dediki bak kardesin kilo vermis dimi biraz,oda ne dese begenirsiniz,,bilmem hic dikkat etmedim ..ee abiycik bakda dikkat etmis olursun dimi ama ayy nasil sinir oldum bir bilseniz....bu arada avanta resmindeki o filmi ben seyrettim mütisti,sende izledinmi?

ay evet izledim ya çok manyak bi film. hala etkisindeyim o kızın. (esther)

pregant haklisin canim ama inan cok korkuyorum yemeye,,sanki kilo alicakmisim gibi ama gene önceye ragmen biraza fazlalastirdim kiz....sözünü dikkate aliyorum canim benim....

aslında sen diyetisyene neden gitmiyorsun? bir uzman gözetiminde olursan o ne verirsen korkmadan yersin, daha çok kilo verirsin.

sabah
1 dilim ekmek
1 lokma çilek reçeli
3-4 kaşık melemen

ara
4 kayısı

öğlen
4 parmak karpuz
1 kk peynir
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara
1 bardak süt
4 etiform
1 salatalık

akşam
12 kaşık kuru fasülle
1 dilim ekmek
bol salata

ara
meyve

bugün 45 dakika tempolu yürüdüm. sokak sokak gezdim. 15 dakika kalça, mekik yaptım

kızlar ben dondurmaya asla hayır diyemem. en sevdiğim şeydir ama perşembeye kadar kendime ceza verdim. tek bir lokma aburcubur yemicem. 1 kilodan fazla verirsem perşembe günü kendimi ödüllendiricem.

kızlar ben dondurmaya asla hayır diyemem. en sevdiğim şeydir ama perşembeye kadar kendime ceza verdim. tek bir lokma aburcubur yemicem. 1 kilodan fazla verirsem perşembe günü kendimi ödüllendiricem.

dondurmaya bende bayiliyorum ama yemedim magnum bugün....suanda balkonda oturmus iki tane kreker ekmek türü birsey var b onu yigiyorum yaninda kk peynir ve üc zeytin ve kahve...neyapyim ya kizlar cok aciktimda ,ama bunlar hafif...

ay evet izledim ya çok manyak bi film. hala etkisindeyim o kızın. (esther)

bu kizi ben kime benzetiyorum biliyormusun,hani yaprak dökmündeki bir ferhunde varya sanki onun kücüklügüzemuszemus..ya canim nebileyim buranindoktorlorunu begenmiyorum ben pek bu nedenlede gitmiyorum...ben biraz sporu fazlalastirmaliyim bunun farkindayim ama üseniyorum sanirim..bir saat yürümekten baska birsey yapmiyordum ,ilk kilo verdigim dönem bundan sekiz sene evvel spor salonunda spor yapiyordum deli gibi günde iki saat ama yaslandim heralde simdi ,,canim istemiyor pek....

sabah
1 dilim ekmek
1 lokma çilek reçeli
3-4 kaşık melemen

ara
4 kayısı

öğlen
4 parmak karpuz
1 kk peynir
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara
1 bardak süt
4 etiform
1 salatalık

akşam
12 kaşık kuru fasülle
1 dilim ekmek
bol salata

ara
meyve

bugün 45 dakika tempolu yürüdüm. sokak sokak gezdim. 15 dakika kalça, mekik yaptım

listeni cok tuttum canim ,,hem az hem SIK süper,bende böyle yapmaliyim sanirim..ya sen misal hafta da kac kilo veriyorsun ??

haa birde canlarim sunu söyleyin,,,ben yarin haslama kemikli etle bulgur yapmak istiyorum ,,aranizda bana bilgi verebilcek olan varmi,nekadar kaloridir bu yemek?kac gündür aseriyorumda yani hamile olsam öyle derdimkaydirigubbakcemile3

bu kizi ben kime benzetiyorum biliyormusun,hani yaprak dökmündeki bir ferhunde varya sanki onun kücüklügüzemuszemus..ya canim nebileyim buranindoktorlorunu begenmiyorum ben pek bu nedenlede gitmiyorum...ben biraz sporu fazlalastirmaliyim bunun farkindayim ama üseniyorum sanirim..bir saat yürümekten baska birsey yapmiyordum ,ilk kilo verdigim dönem bundan sekiz sene evvel spor salonunda spor yapiyordum deli gibi günde iki saat ama yaslandim heralde simdi ,,canim istemiyor pek....

inanmıycaksın ama ben de filmi izlerken kızı ferhundeye benzetmiştim. hem tipi benziyor, hem de laf dinlemeleri. ay boşver git bence doktora. bilinçsizce beslenmekten iyidir. senin şu an çok hızlı kilo vermen gerek güzelim yazık etme kendine

dondurmaya bende bayiliyorum ama yemedim magnum bugün....suanda balkonda oturmus iki tane kreker ekmek türü birsey var b onu yigiyorum yaninda kk peynir ve üc zeytin ve kahve...neyapyim ya kizlar cok aciktimda ,ama bunlar hafif...

ye ye bişiy olmas

listeni cok tuttum canim ,,hem az hem SIK süper,bende böyle yapmaliyim sanirim..ya sen misal hafta da kac kilo veriyorsun ??

ilk başlarda 1,5- 2 kilo veriyordum. haftada 3-4 gün de sporla tabi. şimdilerde 1 kilo veriyorum listeye bağlı kalınca. hem aç kalmıyorum hem de metabolizmam hızlanıyoır.her öğün arası 2,5 saat bekliyorum. dakkası dakkasına uyuyorum bakalım bu hafta kilo verebilecek miyim.

haa birde canlarim sunu söyleyin,,,ben yarin haslama kemikli etle bulgur yapmak istiyorum ,,aranizda bana bilgi verebilcek olan varmi,nekadar kaloridir bu yemek?kac gündür aseriyorumda yani hamile olsam öyle derdimkaydirigubbakcemile3

ye de sen de kurtul biz de... buraya yazıyosun hergün benim de canım çekiyor. :roflol: naniknanik

pilavı abartmazsan haşlama etin zararı olmaz. tabi çok aşırı yağlı değilse.

selam kızlar!!aranıza pek yeni katıldıgım söylenemez.önceki hesabım nası olduysa kapanmıs.yarın rejimime karar verdikten sonra salı maratona baslıorum.desteginizi ve sevginzi bekliorumm :)) :1hug:

Hoşgeldin..

ya yaptigim pek birsey yok aslinda ttalim,sadece cok az yigiyorum(benim bünyem öyle cabuk kilo almaya meyilliki) birde bir saat disarda yürüyorum haftanin dört günüfelan...bes ayda verdim bu kiloyu...ilk ay sekiz kilo verdim hemde sporsuz,nasil olmustu anlamadim valla ama oldu iste az yemekle...simdi kilo vermem durakladi biraz....

Maralca bişey diicem diyelimki hedef kilona geldin..Ömür boyu bu şekilmi beslenicen salatayla falan.??

Pregantcım dondurma yediğin gün bir bardak süt veya bir kase yoğurdunu eksilittinmi dengelemiş oluyomuşsun...
Benimde bu yıl nedense hiiç dondurma yiyesim yok..:))

Maralca lütfen ye artık şu bulguru..:)))
Bulgur çok ama çok faydalı..

Pregant avatarın çok ürkütücü yaw..:))
Önceki çok şekerdi,seninle özdeşleşmişti artık..:)

Pregantcım dondurma yediğin gün bir bardak süt veya bir kase yoğurdunu eksilittinmi dengelemiş oluyomuşsun...
Benimde bu yıl nedense hiiç dondurma yiyesim yok..:))

ama içinde fazlaca yağ ve şeker var onu napıcaz? meyve mi yemicem?_

Pregant avatarın çok ürkütücü yaw..:))
Önceki çok şekerdi,seninle özdeşleşmişti artık..:)

hadi ya :) valla bi değişiklik yapim dedim canım. bu resimdeki filmi izledin mi? kız göründüğü gibi tam bi pişkopat.

dilencii eğer arada okuyorsan mesajları bi ses et...
Kızılırmak'ın İlkayıyla ilgili soru sorucam sana..

ama içinde fazlaca yağ ve şeker var onu napıcaz? meyve mi yemicem?_

Zaten hergün dondurma yemiyosunki..
Sen artık beslenmeni dengelemeyi öğrenmişsin..Pişmanlık duyma demek istiyorum..

Pregant sen yoğurdu kendinmi mayalıyorsun.?Ben artık hazır alıyorum çünkü uygun süt bulamadığım için...

Bir ara kendim yaptığımda sütü kaynatıp kaymağını alıyordum üzerinden hem oğlan yiyodu,kızım sevmiyor ev yapımını hem bende kaşıklıyordum,yemesi daha güzel aslında ev yapımının...

Back
X