• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekkürler tatlim....ya bu hafta hic kilo veremedimmmm,neyapicam?

ee ben sana dedim kilo veremezsin diye. o kadar az yersen veremezsin tabi kuzucuk. sen bak ben 3 gündür ne güzel besleniom. öle ye sen de. ve mutlaka suyunu iç. ben her öğünden önce 400ml su içiyorum.

sabah
1 kk peynir
birkaç ısırık omlet
1 zeytin
1 dilim ekmek
domates salatalık

ara
1 bardak süt
5 etiform

öğlen
4-5 kaşık kısır
salata

ara
4 kayısı
1 bardak süt

akşam
1 fırında levrek
salata

ara
meyve

bugün şehir stadyumuna gittim. 30 dakika yürüdüm 20 dakika koştum.
huu amanin kostunmu? ben asla kosmaya cesaret edemedim...

ben disarda yürüyorum canim genelde,,bugün 40 dakika yürüdüm misal...ama sana bravo kostugun icin...

sağol canım. yarın daha çok koşucam inşallah bugün burnum tıkanıktı o kadar koşabildim. ben de dün çıktım caddelerde, sokaklarda yürüdüm. valla insan her mekanı değerlendirmeli bence.

sağol canım. yarın daha çok koşucam inşallah bugün burnum tıkanıktı o kadar koşabildim. ben de dün çıktım caddelerde, sokaklarda yürüdüm. valla insan her mekanı değerlendirmeli bence.

istanbulda güzel ama canim ya yürülür...bende üc ay sonra ordayim insallah ,cok özledim memleketimi..

ben katılırım herşeye. ödülden kastın ne canım?

çok sevdiğiniz bir yemeği öğlen istediğiniz kadar yiyosunuz tabi kilo verirseniz tek şart akşamı çorba salata gibi hafif geçiriyoruz ben genelde bunu kebaptan yana kullanıyodum kebap uğrunada kilo veriyodum:):)

kiz sen yinemi kilo verdin ? 91 li kilolarda degilmiydin en son canim?

yarın diyette 3. haftam doluyor maralca,iki haftada 97den 91 düşmüştüm,cuma yarışması için cumartesi günü bir daha tartıldım 89.9 olmuşum yani evet yine kilo verdim kaydirigubbakcemile5 Darısı diğer kilolarımın başına delikafadulden

istanbulda güzel ama canim ya yürülür...bende üc ay sonra ordayim insallah ,cok özledim memleketimi..

şu an istanbulda değilim. memleketteyim. bu yüzden spor yapma konusunda sorun yaşıyordum ama sonunda şehir stadyumunu keşfettim. millet orda yürüyor koşuyor. sevdim. istanbulu da çook özledim ve seviyorum mafoldumben

çok sevdiğiniz bir yemeği öğlen istediğiniz kadar yiyosunuz tabi kilo verirseniz tek şart akşamı çorba salata gibi hafif geçiriyoruz ben genelde bunu kebaptan yana kullanıyodum kebap uğrunada kilo veriyodum:):)

tamam. beni listeye yaz canım. sana yardımcı da olurum istersen

yarın diyette 3. haftam doluyor maralca,iki haftada 97den 91 düşmüştüm,cuma yarışması için cumartesi günü bir daha tartıldım 89.9 olmuşum yani evet yine kilo verdim kaydirigubbakcemile5 Darısı diğer kilolarımın başına delikafadulden

süperrrr canim süperrr insallah devam böyle hepberaber zayiflarizz..sanada :nazar:degmesin canim...

evet canım bunlardan bahsediyorum bu akşam gün boyu yediklerimizi ve yaptıklarıkmızı yazmaya başlıyalım die düşünüyorum bide vücut ölçülerimizi yazalım göbek göğüs kalça basen mide 1 ay sonra gene ölçtüğümüzde kaç cm inceldiğimizi görelim

SABAH haşlanmış yumurta,zeytin,azcık peynir,domates,salatalık,biber,bir dilim kadar ekmek..

İKİ SAAT sonra lipton form çayı,bir fincan lebleb,- çok sevdim bu ikiliyi -aklinialirimsmile

ÖĞLEN yağsız,tuzsu -ama çok lezzetli- semizotu yemeği ve küçük bir kase cacık

İKİ SAAT sonra iki parmak kalınlığında karpuz

19da bir su bardağı kadar k fakes ve üstüne bir bardak yağsız süt -ikisini karıştırıp yemeği sevmiyorum cokacimcoook

Yemek faslını böyle kapattım bu gün..Toplamda 4 litre falan su içmişimdir ki gece bile su içtiğim için 5e yaklaşır bu miktar :içelim:

Egzersiz kısmına gelince kaydirigubbakcemile2
Saat 3te 2 mil Leslie,20de yeğenciğim,kuzucuğumla parka gittik o sallandı ben 20-25 dk kadar kondisyon aletlerinde çalıştım.eve geldim o hızla 5 ve 2 mil Leslie yaptım yine. :sm_cool:

süperrrr canim süperrr insallah devam böyle hepberaber zayiflarizz..sanada :nazar:degmesin canim...

amin amin,cümlemizin gitsin kiloları inşallah :Saruboceq: Böyle kilo vermeye devam edeyim diye neler neler yaptığımı yazdım.. Bünyemi takdir ettim bu konuda zaten,neler yapabilirmiş de ben yatarak heba etmişim günlerimi :mymeka: Çok kızıyorum kendime çok ve üzülüyorum :sinifsinif:

SABAH haşlanmış yumurta,zeytin,azcık peynir,domates,salatalık,biber,bir dilim kadar ekmek..

İKİ SAAT sonra lipton form çayı,bir fincan lebleb,- çok sevdim bu ikiliyi -aklinialirimsmile

ÖĞLEN yağsız,tuzsu -ama çok lezzetli- semizotu yemeği ve küçük bir kase cacık

İKİ SAAT sonra iki parmak kalınlığında karpuz

19da bir su bardağı kadar k fakes ve üstüne bir bardak yağsız süt -ikisini karıştırıp yemeği sevmiyorum cokacimcoook

Yemek faslını böyle kapattım bu gün..Toplamda 4 litre falan su içmişimdir ki gece bile su içtiğim için 5e yaklaşır bu miktar :içelim:

Egzersiz kısmına gelince kaydirigubbakcemile2
Saat 3te 2 mil Leslie,20de yeğenciğim,kuzucuğumla parka gittik o sallandı ben 20-25 dk kadar kondisyon aletlerinde çalıştım.eve geldim o hızla 5 ve 2 mil Leslie yaptım yine. :sm_cool:

alkisalkisalkis

size iyi geceler ahali kaydirigubbakcemile4 Banyoyu da yaptıktan sonra anlamadığım (!) bir yorgunluk çöktü üztüme kaydirigubbakcemile3 Yarın görüşmek üzere,esen kalınişen kalınn!! hihoyyyt

Back
X