• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu gün sabah tartıldım ve 92.2 kg olduğumu gördüm 800 gr vermişim ama bu bile beni mutlu etmeye yetti yukarı doğru gitmektense aşağı doğru gitmek çok güzel allahım inşallah hep böyle devam edebilirim bu hızda devam edersem istediğim kiloya 3-4 ayda ulaşırım

Hayırlı olsun giden kiloların,verirsin canım azmini kaybetme hepsi gider gram gram :jeyyar:

selam kızlar bizim tatilde 2 hafta ertelendi bakalım
bugğn kocişle dışarda gezdik tabi aacyip sıcak şu ana kadar 2 suyu içmiş bulunuyorum :içelim: en az 1 5 daha içerim yanıyoruz resmen gamyoncuiremsu

bugünki menümüde yazayım hemen
sabah 2 dlm kepk ekmeği 3 zeytin iki çatal peynir

1 saat öncede yarım simit ve bir brdk ayran içtim

arada bir şeftali yiycem

akşamada taze fasulye ve salata var ekmeksiz
(regl döneminde olduğum için hiç iştahım yok hep bu dönemdemi olsam nedir sempatiksalakcinni )

e leslicimle bugün 3 mil gideriz herhalde çok yoruldum:bbo:

selam kızlar bizim tatilde 2 hafta ertelendi bakalım
bugğn kocişle dışarda gezdik tabi aacyip sıcak şu ana kadar 2 suyu içmiş bulunuyorum :içelim: en az 1 5 daha içerim yanıyoruz resmen gamyoncuiremsu

bugünki menümüde yazayım hemen
sabah 2 dlm kepk ekmeği 3 zeytin iki çatal peynir

1 saat öncede yarım simit ve bir brdk ayran içtim

arada bir şeftali yiycem

akşamada taze fasulye ve salata var ekmeksiz
(regl döneminde olduğum için hiç iştahım yok hep bu dönemdemi olsam nedir sempatiksalakcinni )

e leslicimle bugün 3 mil gideriz herhalde çok yoruldum:bbo:

Diyetteyken regl olmak istemez insanlar genelde;ama sen istisna oldun sanırım bu konuda yerimseniben Ben şimdi 2 mil yürüyeceğim yavaş yavaş kaydirigubbakcemile2

Diyetteyken regl olmak istemez insanlar genelde;ama sen istisna oldun sanırım bu konuda yerimseniben Ben şimdi 2 mil yürüyeceğim yavaş yavaş kaydirigubbakcemile2

bilmem ki canımcım ben oldum olası böyleiym sadece kırmızı kartı görmedne önce canım acayip tatlı çeker sonrasında iştahım kesilir sositososito
ay valla ben 4 mile bile çıkamadım yaaa sen dün yazmışsın kaç mil yapmışsın öle maşallahın var canım :nazar:

ewet ya bi topik daha olsun :=)
sen bilirsin inş gider ödemler... ödem atmada sirke su bal öneririm sabahları aç karına...
leslie güzel canım ya az önce 2 mile yürüttü beni resmen sıkılaştığını hissediyorsun
ay yemin ederim ayak bilegime kadar ödem var o kadar yani.sabah ac karnına sirke-su-bal karısımını iciorum bi de şu çok methedilen elma çayını yaptım bugün onu da içiorum.şu lesliyi ben de yapim ya herkes cok memnun a.s

ay yemin ederim ayak bilegime kadar ödem var o kadar yani.sabah ac karnına sirke-su-bal karısımını iciorum bi de şu çok methedilen elma çayını yaptım bugün onu da içiorum.şu lesliyi ben de yapim ya herkes cok memnun a.s

hoşgeldin canım aramıza kaydirigubbakcemile5
inşlhh ödemlerini atarsın bir an önce gitsin kilolar hihoyyyt

bilmem ki canımcım ben oldum olası böyleiym sadece kırmızı kartı görmedne önce canım acayip tatlı çeker sonrasında iştahım kesilir sositososito
ay valla ben 4 mile bile çıkamadım yaaa sen dün yazmışsın kaç mil yapmışsın öle maşallahın var canım :nazar:

Dün kendimi aştım bugün de aynı seviyeye gelmek için uğraşıyorum kaydirigubbakcemile2 Dün yazmayı unutmuşum,şimdi geldi aklıma,iki bardak KARANFİLLİ ÇAY içmiştim dün..İbrahim saraçoğlu demişti sanırım zinde olmak içinmiş..Dün aklıma geldi,evde karanfil olmayınca gittim ablamın gelin karafillerinden yürüttüm naniknanik 8 karanfili çok açık çayın içinde 5-6 dk beklettim içtim..

valla cnaım aşmışsın kendini kaydirigubbakcemile3 karanfil acı olmuyomu ya bilmiyorumkismile
ya bende çay içme alışkanlığı hiç yoktur sevmem sadece sabah kahvaltısında bir brdk içerim
yeşil çay aldım bende onu içiyorum günde bi brdk birde regl dönemleirmde adaçayı içerim tabi zorla içiyorum o ayrı :bbo:

valla cnaım aşmışsın kendini kaydirigubbakcemile3 karanfil acı olmuyomu ya bilmiyorumkismile
ya bende çay içme alışkanlığı hiç yoktur sevmem sadece sabah kahvaltısında bir brdk içerim
yeşil çay aldım bende onu içiyorum günde bi brdk birde regl dönemleirmde adaçayı içerim tabi zorla içiyorum o ayrı :bbo:

Ben tam bir çaykoliktim üç hafta öncesine kadar hem de zift karası içerdim çayı :kahve: Artık o kadar içmiyorum günde 3 kupa falan o da çok açık ve artık bir bardağı karanfilli..Hiç acı olmuyor yyaa ben çok severim karanfil kokusunu zaten severek içiyorum..Aslında benim de yeşil çay içmem lazım;ama almaya bile korkuyorum tadı çok beter :çok üzgünüm:

az önce yemeğin ucunu kaçırdım ya resmen:(
mantarlı tavuk yaptım herkeze öneririm güzel bir diyet yemeği tabi az yenirse:=)
bir tabak ondan yedim ama yaparkende saglam baktım tadına bol salata ve yogurtda cabası 1 dilim ekmeği hiç söylemiyorum:D:D neyse akşam yemeğiyle öğleyi birleştirmiş gibi oldum akşamda diyet bisküvi yiyip kapatırım inş bugun
bugün lesliede 4 mile yapmaya kararlıyım öğlen 2 mile yürüdüm akşam bisküviden öncede 2 mile yürürsem tam süper olucakkaydirigubbakcemile2

az önce yemeğin ucunu kaçırdım ya resmen:(
mantarlı tavuk yaptım herkeze öneririm güzel bir diyet yemeği tabi az yenirse:=)
bir tabak ondan yedim ama yaparkende saglam baktım tadına bol salata ve yogurtda cabası 1 dilim ekmeği hiç söylemiyorum:D:D neyse akşam yemeğiyle öğleyi birleştirmiş gibi oldum akşamda diyet bisküvi yiyip kapatırım inş bugun
bugün lesliede 4 mile yapmaya kararlıyım öğlen 2 mile yürüdüm akşam bisküviden öncede 2 mile yürürsem tam süper olucakkaydirigubbakcemile2

Afiyet olsun,bünyene hız olsun ;)) Ekmeği çıkardım gibi bir şey ben hayatımdan,sadece kahvaltıda bir dilim ve çok canım isterse iki lokma aklinialirimsmile Ben de 2 mil yürüdüm Leslie'yle şimdi ara öğünümü yiyorum bir fincan kadar lebleb ve lipton form çayı..

of benim karnım cok acıktı saat 5te meyvem var onu bekliorum ama midem kazındıı ilk gün cok zor gecio yemeklere saldırmamak icin kendimi zor tutuorum of:utangac:

Hayırlı olsun kelebekim!! neden öğle öğünü atlıyorsun ki anlamadım..Öğün atlamamak lazım biliyorsun,DİYETTEYİZ,aç kalmamamız lazım olumunekankayizsmile

Düşündüğüm kadar geç gelmedim eve onun için saat 2 de yedim öğle yemeğimi ardından yan komşuda 3ü1 arada nescafe içmek durumunda kaldım çok tatlı geldi yaaa eskiden 2 tane üstüste içerdim.

Moralim çok bozuk artık erkek arkadaşımı da bunalttım 3 haftaya yaklaştı kilo kaybım yok canım sıkkın ama bırakmıycam rejimi. Ama ben spor yapamıyorum leslie dende sıkıldım bu huuyumu sevmiyorum işte herşeyden çok çabuk sıkılıyorum hergün mutlaka dışarda 1-2 saat geçiriyorum yürüyerek ama tempolu olmadığı için pek bir işe yarayacağını sanmıyorum.

Yan komşum Xtragel kullanıyormuş sarkmalara iyi geliyor diye kullanan var mı ? alsam mı ?

selam kızla nasılsınız leslie ile 2 mill yürüdüm kızımı yıkadım kendim yıkandım kızımı uyuttum şimdide kahve yaptım kendime geçtim pcnin başına tabii kızım çok zorladı beni yaparken ağlıyor nasıl zor oyaladım zaten ben 3.mille dayanamıyorum inşallah birgün denerim naz uyuduğunda.
sabah:
birdilim k ekmeği salt domt kk peynir biber
ara 3 yada 4 kiraz kırmızı erik 2 tane
öğle 1 yumurta ile menemen salata bir dilim ekmek
arayı şimdi düşünüyorum ne yesem diyee

kızlar size yazdıktan sonra bi fena oldum ki sormayın uyuşma hafif böyle bi iç geçme koşarak eczaneye gittim korkumdan tansiyonum normal cıktı.sabah 5 te yürüyüşe gidersem olcagı buydu.eczanedeki kız akşam çıkın hemde döndügünüzde cok rahat uyursunuz dedi.haberiniz olsun zayıflamak ugruna saglıgımdan olmak istemiorum.

kızlar size yazdıktan sonra bi fena oldum ki sormayın uyuşma hafif böyle bi iç geçme koşarak eczaneye gittim korkumdan tansiyonum normal cıktı.sabah 5 te yürüyüşe gidersem olcagı buydu.eczanedeki kız akşam çıkın hemde döndügünüzde cok rahat uyursunuz dedi.haberiniz olsun zayıflamak ugruna saglıgımdan olmak istemiorum.

Canım geç olacak biraz ama hoşgelmişsin olumunekankayizsmile

Sabah erken yürümekten değildir ilk günlerde olur öyle şeyler evet saat 5 erken biraz 6 gibi olsa daha iyi olur. İlk günlerden kendine çok yüklenirsen dediğin gibi kendini kötü hissedebilirsin uykusuzluk bile seni o hale getirebilir. Kendine dikkat et ve yavaş yavaş başla biranda olmuyor malesef :sinifsinif: geçmiş olsun tekrar hoşgeldin opuyorumnanaktan

Back
X