- 2 Eylül 2008
- 4.777
- 37
- 158
işte buuu işte buuu işte buuuuu:))))olumunekankayizsmile
ay valla herkese duyurdum. kilo veremezsem çok büyük utanç duyuciim. utandırma allahım :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte buuu işte buuu işte buuuuu:))))olumunekankayizsmile
kız gece gece güldürdün beni :))) benim mide yok ama doğum göbeğim var hala. şööle bi avuç kadar var. benimkini gelin etmeye hazırım da. damat yok ortada. mekik de çekiom ama beni bırakmıo. eskiden ne sporu yapıyodun?
:roflol: :roflol: canım gelişme dönemindedirler onlar boy atcak demekki gıdayı kes:))))
ahh maralca yarama parmak bastın.bir kişi bile gelse bütün düzen bozuluyor.ben semiz otu çok severim.birde bitki çaylarını.şimdi annem geldi. o yalnız et yemeklerini sever.yüksek tansiyon hastası tuzu doldurur.geçen sene bypass oldu.günde 3 paket sigara içer.bana da sen bu otları yiye yiye bu hale geldin diyor.bana ve eşime tuz yasak.yemeğime tuz atıyor.kocanı da sen hasta ettin bu çer çöple diyor.
valla yandım ben.............
canlarim tr.de kilolulara cok ters ters bakiyorlarmi? hic basiniza gelen tatsiz olay oldumu mesela?
ay valla herkese duyurdum. kilo veremezsem çok büyük utanç duyuciim. utandırma allahım :Saruboceq:
ahh maralca yarama parmak bastın.bir kişi bile gelse bütün düzen bozuluyor.ben semiz otu çok severim.birde bitki çaylarını.şimdi annem geldi. o yalnız et yemeklerini sever.yüksek tansiyon hastası tuzu doldurur.geçen sene bypass oldu.günde 3 paket sigara içer.bana da sen bu otları yiye yiye bu hale geldin diyor.bana ve eşime tuz yasak.yemeğime tuz atıyor.kocanı da sen hasta ettin bu çer çöple diyor.
valla yandım ben.............
tamam canım evden kaçsınlar ben razıyım alla hiiiçç işim olmaz damat bulmakla hadeee diyelim gitsinler:))))) hormonlarım biz burdayız deyip hayatımın merkezine oturup soona da o hayatı mahvedinceye kadar profesyonel yüzücüydüm canımama olsun zayıflayım geri dönem yüzmeye bireysel olarak :)))) malum profesyonellik yaşı geçtiii:)))
:roflol: :roflol: Geçende banyodan çıktım,giyinirken oğlum geldi 2 yaşında kendisi..göğüslerimi göstererk pipi dedi...:roflol::roflol:Ölmüşüm ağlayanım yok..:roflol:
canlarim tr.de kilolulara cok ters ters bakiyorlarmi? hic basiniza gelen tatsiz olay oldumu mesela?
yok canımcım yaa birbirimizden mi utanıcaz vermezzsen veremezsin deeee:))) bence verirsin ehehe :)))
ay kızlar babam gelicek şimdi kızım manyadın mı gece gece ne gülüyon diyecek :)) ilahi. o kadar da uzamamıştır kız.
sen yine iyisin be gülüm keske ben simdi 74 olsam baska ne isterim ki...
yok artık. ya baksalar bile bişiy demiyolar. sen sokaktakilerden tepki almaktan mı korkuyosun? bişey diyen olursa söle bana döverim onları. :mymeka:
Walla bilmiyorum artık..oğlumun görüşü bu yönde,:roflol:19 ay cok cok emerken iyiydi,hayırsız evlat noolcak...:roflol: :roflol:
ya burda sisman cook allahtankaydirigubbakcemile3 ama tr.de bir oturuyorsun kadinlar arasinda hemen kiloyu konusuyorlar zayiflar inadina der gibi ,,iki kilo vermelyiim bir kilo vermeliyim yok sismanim yok adam begenmiyor yok yerim dünya oldum,,ayip ama ya yanlarinda cok kilolu insanlar oluyor kirilcakmi diye hic umursamiyorlar..ben mesela zayifken 66 kiloyken daha dogrusu balik etliydim de caktirmayalim...,,valla yanimda kilolu oldugunda okadann dikkat ediyordumki kilodan konusmuyordum bile kirilcak diye..ama millet düsüncesiz bencilll
du bi dakka, yaş kaç? hangi hormon? tsh?