• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh maralca yarama parmak bastın.bir kişi bile gelse bütün düzen bozuluyor.ben semiz otu çok severim.birde bitki çaylarını.şimdi annem geldi. o yalnız et yemeklerini sever.yüksek tansiyon hastası tuzu doldurur.geçen sene bypass oldu.günde 3 paket sigara içer.bana da sen bu otları yiye yiye bu hale geldin diyor.bana ve eşime tuz yasak.yemeğime tuz atıyor.kocanı da sen hasta ettin bu çer çöple diyor.
valla yandım ben.............

kız gece gece güldürdün beni :))) benim mide yok ama doğum göbeğim var hala. şööle bi avuç kadar var. benimkini gelin etmeye hazırım da. damat yok ortada. mekik de çekiom ama beni bırakmıo. eskiden ne sporu yapıyodun?

tamam canım evden kaçsınlar ben razıyım alla hiiiçç işim olmaz damat bulmakla hadeee diyelim gitsinler:))))) hormonlarım biz burdayız deyip hayatımın merkezine oturup soona da o hayatı mahvedinceye kadar profesyonel yüzücüydüm canım:(ama olsun zayıflayım geri dönem yüzmeye bireysel olarak :)))) malum profesyonellik yaşı geçtiii:)))

:roflol: :roflol: canım gelişme dönemindedirler onlar boy atcak demekki gıdayı kes:))))

:roflol: :roflol: Geçende banyodan çıktım,giyinirken oğlum geldi 2 yaşında kendisi..göğüslerimi göstererk pipi dedi...:roflol::roflol:Ölmüşüm ağlayanım yok..:roflol:

ahh maralca yarama parmak bastın.bir kişi bile gelse bütün düzen bozuluyor.ben semiz otu çok severim.birde bitki çaylarını.şimdi annem geldi. o yalnız et yemeklerini sever.yüksek tansiyon hastası tuzu doldurur.geçen sene bypass oldu.günde 3 paket sigara içer.bana da sen bu otları yiye yiye bu hale geldin diyor.bana ve eşime tuz yasak.yemeğime tuz atıyor.kocanı da sen hasta ettin bu çer çöple diyor.

amainin kiz hic dikkat etmiyormus sagligina ....bunlar önemli ama ya üc paket sigarami??ayy cok tehlikeli be

canlarim tr.de kilolulara cok ters ters bakiyorlarmi? hic basiniza gelen tatsiz olay oldumu mesela?

yok artık. ya baksalar bile bişiy demiyolar. sen sokaktakilerden tepki almaktan mı korkuyosun? bişey diyen olursa söle bana döverim onları. :mymeka:

zeynepçim annen çok şekermiş yaa...:roflol:

tamam canım evden kaçsınlar ben razıyım alla hiiiçç işim olmaz damat bulmakla hadeee diyelim gitsinler:))))) hormonlarım biz burdayız deyip hayatımın merkezine oturup soona da o hayatı mahvedinceye kadar profesyonel yüzücüydüm canım:(ama olsun zayıflayım geri dönem yüzmeye bireysel olarak :)))) malum profesyonellik yaşı geçtiii:)))

du bi dakka, yaş kaç? hangi hormon? tsh?

:roflol: :roflol: Geçende banyodan çıktım,giyinirken oğlum geldi 2 yaşında kendisi..göğüslerimi göstererk pipi dedi...:roflol::roflol:Ölmüşüm ağlayanım yok..:roflol:

ay kızlar babam gelicek şimdi kızım manyadın mı gece gece ne gülüyon diyecek :)) ilahi. o kadar da uzamamıştır kız.

canlarim tr.de kilolulara cok ters ters bakiyorlarmi? hic basiniza gelen tatsiz olay oldumu mesela?

canım şimdi semtine göre değişiyor ben mesele istanbulda rahat edemedim ankarada çok rahatım samsunda rahatım sivasta rrahat edemedim muhtemelen tesadüfi şeyler bu söölediklerim:))) sen takma canım kafana kim ne derse desin kafasının içi bom boş onların valla bak hayatı bel basen göbek olarak algılıyorlar kendilerine saygı duymuyolar ki sana duysunlar boşvercen onları adam yerine koymuycan

ay kızlar babam gelicek şimdi kızım manyadın mı gece gece ne gülüyon diyecek :)) ilahi. o kadar da uzamamıştır kız.

Walla bilmiyorum artık..oğlumun görüşü bu yönde,:roflol:19 ay cok cok emerken iyiydi,hayırsız evlat noolcak...:roflol: :roflol:

yok artık. ya baksalar bile bişiy demiyolar. sen sokaktakilerden tepki almaktan mı korkuyosun? bişey diyen olursa söle bana döverim onları. :mymeka:

ya burda sisman cook allahtankaydirigubbakcemile3 ama tr.de bir oturuyorsun kadinlar arasinda hemen kiloyu konusuyorlar zayiflar inadina der gibi ,,iki kilo vermelyiim bir kilo vermeliyim yok sismanim yok adam begenmiyor yok yerim dünya oldum,,ayip ama ya yanlarinda cok kilolu insanlar oluyor kirilcakmi diye hic umursamiyorlar..ben mesela zayifken 66 kiloyken daha dogrusu balik etliydim de caktirmayalim...,,valla yanimda kilolu oldugunda okadann dikkat ediyordumki kilodan konusmuyordum bile kirilcak diye..ama millet düsüncesiz bencilll

Walla bilmiyorum artık..oğlumun görüşü bu yönde,:roflol:19 ay cok cok emerken iyiydi,hayırsız evlat noolcak...:roflol: :roflol:

ay evet ya. onlar sündürüyo valla. benim oğlan 16 aylık, memi memi diye dolanıyo gece gündüz. millet kes memeden diyor ama karar veremiyorum. sen nasıl karar verdin? ve nasıl ayırdın?

ya burda sisman cook allahtankaydirigubbakcemile3 ama tr.de bir oturuyorsun kadinlar arasinda hemen kiloyu konusuyorlar zayiflar inadina der gibi ,,iki kilo vermelyiim bir kilo vermeliyim yok sismanim yok adam begenmiyor yok yerim dünya oldum,,ayip ama ya yanlarinda cok kilolu insanlar oluyor kirilcakmi diye hic umursamiyorlar..ben mesela zayifken 66 kiloyken daha dogrusu balik etliydim de caktirmayalim...,,valla yanimda kilolu oldugunda okadann dikkat ediyordumki kilodan konusmuyordum bile kirilcak diye..ama millet düsüncesiz bencilll

çok haklısın. ben ne laflar işittim şişmanken. onlara beddua edesim geliyor ama yine de kimsenin kilo almasını istemem.

du bi dakka, yaş kaç? hangi hormon? tsh?

canım bizim benim hastalıklarımı tespit ettiğimiz yaş on üç sporu bırakmam on beş (küçük bir fil kadar olmuştum çünkü yüzme suda yapılan bi spor kimse görmüyo seni ama o göbek kalkmıyo işte maalesef:))) ) önce polikistik over bir yıl sonra tiroid altı y sonra hipofiz ondan yaklaşık sekiz on ay sonra da böbrek üstü bezleri hormonlarında sorun çıktı hala da hipofizimde kitle var:((( ama on üç yaşından beri kullandığım tüö ilaçları bıraktım doktorlar kilo verirsen her şey düzelir diyorlar ama bence bu genetik faktörlü bişi bi insanda tüm hormon merkezlerinin iflası normal bişi değil yani du bakem nolcek zayıflıyoruz işte:)))

Back
X