• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben 75-80 e razıyım canım ya :sinifsinif: ama ben kilo veremiyorum :1no2: kaldım böyle sevgilim sürekli tartılma dedi ayda 1 kere tartıl dedi ama ben 1 ay bekleyemem ki az tartılmaya çalışacağım ama bu haftada 119ları görmek hayal gibi duruyor :çok üzgünüm:

baharım seninki hiç rejim yapmamış herhalde:)))) yaf insan meraktan ölüyo yaf amma her gün değil de haftada bir tartılmak gerekiyormuş canım en azından. yani uyguladığımdan değil tabi:))) ben her gün lavabodan sonra suyumu içmeden önce aç karnına cıbıl olarak tartılıyorum mutlu oluyom ben yüz grama bile yaf:))) hem de mesela kilo aldıysam sudur ödemdir vs. deyip devam edebiliyorum deneyimledikçe eskiden alınca hemen bırakırdım ama her gün tartılınca geçer deyip devm edebiliyorum herkes farklı tabi moralin bozuluyorsa trtılma kuzum haftada bir cuma günleri çıkolumunekankayizsmile

Sabah magnumla yaptığım kahvaltının ardından ara öğün olarak 2 tane kayısı öğle yemeği olarak Tost makinasında yapılmış ızgara köfte ve 1 dilim kavun ve 1 dilim kepek ekmeğiyle öğleyi kapadım. Midem çok küçüldü eminim 5 tane küçücük köfteyle patlayacak gibi oluyorum.

Şimdi dünden kalan mutfağı temizliycem :D Allah kolaylık versin bi yandan oynar bir yandan temizlerim =)

Ben 75-80 e razıyım canım ya :sinifsinif: ama ben kilo veremiyorum :1no2: kaldım böyle sevgilim sürekli tartılma dedi ayda 1 kere tartıl dedi ama ben 1 ay bekleyemem ki az tartılmaya çalışacağım ama bu haftada 119ları görmek hayal gibi duruyor :çok üzgünüm:

Amanin gıza bak hele,o nasıl laf öyle bacım..119ları da,80i de,70i de görüvecen emme böyle etme şincik naniknanikdelikafadulden

senin sıkı diyet açlık grevi gibidir kesin.

merhaba canlarim...ya moralim bozuk birseyler oldu bana istahim acildi ,bukez geceleri yemeye basladim atistirmalarim oluyor...98.2 yim bir kilosunu aldim ....canim yürümekte istemiyor yani sporuda yavaslattim ne oluyor bana ???

kızlar yakında ankaradan taşınmam lazım sanırım yaf gelir gelmez ödem oldu ayaklarım bi kilo fazla çıkıyorum :gitme: ankaranın yazıııııı öldürdü beni yaf:((((((( yakına ist.u arayıp ödemlerim nedeniyle devlet kadrosunu beklemeden size geliyorum diyebilirm:)))))))))) ehehehe

merhaba canlarim...ya moralim bozuk birseyler oldu bana istahim acildi ,bukez geceleri yemeye basladim atistirmalarim oluyor...98.2 yim bir kilosunu aldim ....canim yürümekte istemiyor yani sporuda yavaslattim ne oluyor bana ???

Bol su iç canım,hem miden dolar hem iştahını azıcık da olsa kapatır..En kilolu halinin fotosunu koy görebileceğin yerlere buzdolabına falan..Alma verdiğin kiloları :Saruboceq: Unutma onlar kolay gitmedi..Canın bir şeyler istedikçe su iç.. :içelim:

canımcım badem fındık ceviz gibi besinleri sabah ve öğlen saatlerinde tüketmek daha iyi sanırım zira enerjileri çok yüksek rejimde dayanıklılığı arttırmak için veriliyorlar zaten akşam yersen yağ olarak dönerler canımcım:((
hem de tuzlusundan yedim!! önümdeki hamurişlerine saldırmamak için badem tıkadım habire ağzıma bi daha aynı hataya asla düşmem:çok üzgünüm:

Bol su iç canım,hem miden dolar hem iştahını azıcık da olsa kapatır..En kilolu halinin fotosunu koy görebileceğin yerlere buzdolabına falan..Alma verdiğin kiloları :Saruboceq: Unutma onlar kolay gitmedi..Canın bir şeyler istedikçe su iç.. :içelim:

tesekkür ederim ,,hemde hic kolay gitmedi dogru söylüyorsun yok yok sabretmeliyim ...

maralca üzülme canım seni motive eden şeyleri hatırla kızlar bunu hepimiz için söölüyorum şu kiloları verene kaar göbeeemiz çatladı sakın ha başa dönmeyelim aman kabızlık için akşamları yaklaşık yarım litrelik suya bir elmanın kabuğunu ya da bir kuru kayısıyı at ağzını kapa hava almasın kavanoza koyuyorum ben sabah ilk iş aç karnına o suyu iç kabuğu ye müzmin bir kabız olarak sölüyorum hiçbişi kalmıyor sorun halloluyo bi de yağı farkediyosunuz afedersiniz yapın kızlar benim rejimimin baş tacı bu:))))))))

Az su içtiğin için oluyorsun bence kabız..Ben nerdeyse 5 lt su içiyorum,her gün düzenli çıkıyorum tuvalete.. bayanssulusmile

aminin besmi?? ben 1 ile 1.5 litre arasinda iciyorum..kiz inanmicaksiniz ama ben fazla su icince kaliyor üzerimde ben wc cikan biri degilim fazla....bes litre icsem onun ancak 2 litresi gider gerisi ne olur bilmiyorum ama üzerimde kaliyor ,,entresan ama böyle iste...

maralca üzülme canım seni motive eden şeyleri hatırla kızlar bunu hepimiz için söölüyorum şu kiloları verene kaar göbeeemiz çatladı sakın ha başa dönmeyelim aman kabızlık için akşamları yaklaşık yarım litrelik suya bir elmanın kabuğunu ya da bir kuru kayısıyı at ağzını kapa hava almasın kavanoza koyuyorum ben sabah ilk iş aç karnına o suyu iç kabuğu ye müzmin bir kabız olarak sölüyorum hiçbişi kalmıyor sorun halloluyo bi de yağı farkediyosunuz afedersiniz yapın kızlar benim rejimimin baş tacı bu:))))))))

bunu yapayim hemen bugün sagolasin canim....

Yağı fark ediyorsun derken :uhm:

Back
X