• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir litre su içen biri için 2 litre gayet iyi yerimseniben 40+40 da spor için iyi :lepi:

:oklava::oklava: Bir değil,iki değil kaç kaçamak yapmışsın yavruum sen :1shok: Sporunu güzelce yap, en azından aldığın kalorilerin bir kısmını verirsin..

birazdan yeşil çayımı içerim.sonra başlarım spora.stepper la 2000 adım yaptım dün.160 kalori falan gitti.bugün 200 kalorilik yapayım bari.ceza olsun bana.yarın da hiçbişi yemicem işte.cezalıyım.:oklava:

canım çok olmuş gerçektenkaydirigubbakcemile bence bugün bitene kadar bir litre daha su tüket saat daha erken bir saat yürüyüş yap evden çıkmıycaksan evde açm germe yap ya da mekik çek lavaboya çıkmadıysan bir tane sinameki çayı iç sabah aç karnına bir çay kaşığı elma sirkesi yarım litre su ve yarım limon tüket ben kaçırınca yaptıklarım bunlar canımcım bir de sabah kahvaltını kesme bugün çok yedin diye ama yarın akşam mesela sadece salatayla geçiştirebilirsin:)))olumunekankayizsmile
yarın ki menüm zaten sabah 1 dlm kepek ekmeği 1 kk peynir 1 salatalık yeşil çay
ara:belki 1 elma
öğlen patlıcan falan haşlar yoğurtlarım belki
akşam da bi salata ama ton balıklı kaydirigubbakcemile3 bu kadar da kıyamam kendime.en azından balıktan mahrum kalmayım.sade salata yiyemem çünkü.
akşam yine yeşilçayımı içerim. bunların dışına çıkarsam kendimi size şikayet edicem.siz de bana hep birlikte saydırın tamam mı. senağlamasenağlama

bundan 1 ay önce bişey çok ama çok gururumu kırdı. :)
kilo yüzünden yapılmayacak şeyleri yaptı adamın biri.hatta foruma ilk geldiğimde de dedim ki zayıflamalıyım.erkek arkadaşımla evlenmeliyim.ama o kilo ver diyor.sonra gururumu çok kırdı. a.s terketti gitti.yapmamalıydı.ama yaptı.o yüzden de çok hırs yaptım cnm.ona güzel bir ders vermek farz oldu bana. aklinialirimsmile basit bi terkedilme ayrılık acısı değil yanlış anlama. onun yaptıgı insan olana yakışmayacak bişeydi.ama ben de onu tanıyosam onu süründürürüm. Çok üzgünüm çoook

göster ona kadının gücünü tatlım kk olarak arkandayız:enbuyukkk:

zaten kk olmasa kendimi böyle hissedemezdim eminim.eğer bu siteye hiç girmeseydim eminim şuan elimde koca bi dondurma yada cips aşk filmleri izliyo kaderime ağlıyor olurdum.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amaaa çok güçlü hissediyorum kendimi.:lepi: :enbuyukkk:

kilo yüzünden yapılmayacak şeyleri yaptı adamın biri.hatta foruma ilk geldiğimde de dedim ki zayıflamalıyım.erkek arkadaşımla evlenmeliyim.ama o kilo ver diyor.sonra gururumu çok kırdı. a.s terketti gitti.yapmamalıydı.ama yaptı.o yüzden de çok hırs yaptım cnm.ona güzel bir ders vermek farz oldu bana. aklinialirimsmile basit bi terkedilme ayrılık acısı değil yanlış anlama. onun yaptıgı insan olana yakışmayacak bişeydi.ama ben de onu tanıyosam onu süründürürüm. Çok üzgünüm çoook

zaten kk olmasa kendimi böyle hissedemezdim eminim.eğer bu siteye hiç girmeseydim eminim şuan elimde koca bi dondurma yada cips aşk filmleri izliyo kaderime ağlıyor olurdum.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amaaa çok güçlü hissediyorum kendimi.:lepi: :enbuyukkk:

aşk filmi izliyip çekirdek çitlemek:kaderine ağlamak:D:D hoş ben onu yapmayıda severim ama şu ara diyetteyim bana en iyi kk geliyor:D:D

Kilon yüzünden terk etti yani :mymeka::mymeka: Çok sinir oldum şimdi bak..Sürünsün,sürünsün hiç yüz verme zayıfladığında
birazdan yeşil çayımı içerim.sonra başlarım spora.stepper la 2000 adım yaptım dün.160 kalori falan gitti.bugün 200 kalorilik yapayım bari.ceza olsun bana.yarın da hiçbişi yemicem işte.cezalıyım.:oklava:
Hiçbir şey yememezlik yapma da daha az ye ve daha hareketli ol hihoyyyt

hmm bu arada yarın doktor kontrolüne gidiyorum.xenical vermişti bana ilaç.şimdi söylüycem.reductil istiycem.iş yerinde kaçırınca mahvediyor dicem.örneğin bugün kıvrandım.kaydirigubbakcemile3 en iyisi reductil isteyim de biraz iştahım kesilsin.hem bakalım doktor hanım ne diyecek.verdiğim kilocuklara.ay heyecanlandım.kaydirigubbakcemile3

aşk filmi izliyip çekirdek çitlemek:kaderine ağlamak:D:D hoş ben onu yapmayıda severim ama şu ara diyetteyim bana en iyi kk geliyor:D:D
evet aynen.iş yerinden geliyorum.oturuyrum pc başına.sonra kalkıp çay içiyorum.ve spor.sonra duş.zaten bitmiş oluyorum.kafamı yataga bi koyuyorum.sabah anneciğimin sesiyle uyanıyorum.:1: tüm hayatımın bunlardan ibaret yani.sempatiksalakcinni

Kilon yüzünden terk etti yani :mymeka::mymeka: Çok sinir oldum şimdi bak..Sürünsün,sürünsün hiç yüz verme zayıfladığında

Hiçbir şey yememezlik yapma da daha az ye ve daha hareketli ol hihoyyyt
haklısın tatlım.aman ne yüz vericem.o koşar peşimde.ama avucunu yalar.sandı ki ona muhtacım.ama değilim bunu ona göstericem. :dilcikar:
şimdi başlıyorum zaten harekete.ayakta duracak halim kalmayana kadar stepper yapcm bir de leslie ile yürücem.3 mil.akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş.müstehak bana.:çok üzgünüm:
neyse gidip de başlayım hatta.

Baharcım 120 hiiç göstermiyorsun,samimi olarak söylüyorum...Boyunun avantajı tabii..
Üzerindeki bluzda çok güzelmiş bu arada.:jeyyar:.

Teşekkür ederim bluzum çok ucuz brşey ve göbek mide saklayıcı özelliği var ondan bende bayılıyorum :jeyyar:

cokacimcoook
SABAH bir dilim ekmek,bir haşlanmış yumurta,salatalık,semizotu,maydonoz -domates kalmamış :(( -
ıKı SAAT sonra bir fincan kadar leble
ÖĞLEN Patlıcan haşlayıp sarımsaklı cacıkla onu yedim
ıKı SAAT sonra 4 tatlı kaşığı kavun -kavun çok yumuşakmış,kaşıkla yemeye de bayılırım-
ıKı SAAT sonra yarım kornet - Magnum kalmamış,kornet getirmiş ağabeyim,hepsini yiyemedim çok tatlı geldi kesti-
AKŞAM menemen,cacık -ayseherin önerisiyle-

Bugün şimdilik 3 lt bitti,sporda da 1lt içsem yine 4 oluyor..Bir de sabah uyanınca içtiğim iki bardak su var tabi fisfisfis

3 buçuk gibi 2mil yürüdüm,şimdi de 3 mil yürüyeceğim.. kaydirigubbakcemile2

Erkek arkadaşımla tartıştık çok canım sıkkın bittimi henüz kavrayamıyorum çok sıcak daha ama çok üzgünüm ve böyle olunca sürekli yeme isteği duyuyorum sinirimi yemekten çıkarmak gibi bir kötü huyum var ama birşey yemiyorum emin olun.

Yanılmıyorsam evlenmem lazım demiştin sen omusun yoksa...:))

Herşeyde bir hayır vardır,hiiiç üzülme tamammı..demekki senin için böyle olması gerekiyor...Ayrıca erkek kişileri o kadar ciddiye almamak gerekiyor,çünkü kadınlardan çok farklılar...

hmm bu arada yarın doktor kontrolüne gidiyorum.xenical vermişti bana ilaç.şimdi söylüycem.reductil istiycem.iş yerinde kaçırınca mahvediyor dicem.örneğin bugün kıvrandım.kaydirigubbakcemile3 en iyisi reductil isteyim de biraz iştahım kesilsin.hem bakalım doktor hanım ne diyecek.verdiğim kilocuklara.ay heyecanlandım.kaydirigubbakcemile3

Tatlım reductil toplatıldı diye biliyorum ben...KEşke kimyasal kullanmadan dikkat edebilsen...

Moralim sıfır.

Neden canım...

Bugün yurtdışından gelen sevdiğim yeğenimle güzel bir kahvaltı masasında buluştuk..tabiii yok yoktu..

Ben engelleyebildiğim kadar kendimi engelledim....

Erkek arkadaşımla tartıştık çok canım sıkkın bittimi henüz kavrayamıyorum çok sıcak daha ama çok üzgünüm ve böyle olunca sürekli yeme isteği duyuyorum sinirimi yemekten çıkarmak gibi bir kötü huyum var ama birşey yemiyorum emin olun.

İki sevgili arasında olur hep tartışma canım,üzülme falan demek abes ama bilmiyorumkismile Sen moralini yüksek tutmaya çalış..Kendini yemeye de verme,emeklerin boşa gitmesin..Bir adaçayı,papatya falan yap kendine :içelim:

nazarım mı değdi ya ben çok beğeniodum sizin ilişkinizi boshayallersmile
düzelir aranız canım inşş tıpkı eski günlerdeki gibi olursunuz:hulya:

Yanılmıyorsam evlenmem lazım demiştin sen omusun yoksa...:))

Herşeyde bir hayır vardır,hiiiç üzülme tamammı..demekki senin için böyle olması gerekiyor...Ayrıca erkek kişileri o kadar ciddiye almamak gerekiyor,çünkü kadınlardan çok farklılar...

Tatlım reductil toplatıldı diye biliyorum ben...KEşke kimyasal kullanmadan dikkat edebilsen...

Neden canım...
evet o evlenmem lazım diyen bendim.öyle diyorum bende.hayırlsıı.
cnm reductil ben de öyle duydum ama bizim iş yerinden bir arkadaş kullanıyormuş.nasıl birşey ki acaba.kafam çok karıştı bırakınca hemen verdiğim kiloları geri alır mıyım.xenical de de böylemidir acaba.aman ya.ilaçlara keşke hiç bulaşmasaydım ama şimdi bırakmak istemiyorum.geri kilo alırım diye.CADIARZU

Back
X