• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Erkek arkadaşımla tartıştık çok canım sıkkın bittimi henüz kavrayamıyorum çok sıcak daha ama çok üzgünüm ve böyle olunca sürekli yeme isteği duyuyorum sinirimi yemekten çıkarmak gibi bir kötü huyum var ama birşey yemiyorum emin olun.

Canım yaa,muhakak tartışma olucaktır çok normal...İlişkiye getirisi bile olur saygı boyutunu zorlamadığınız sürece...
Ben düzeleceğinize eminim...Sen sadece kendini yıpratma...Sana söylediği güzel sözleri düşün..opuyorumnanaktan

Erkek arkadaşımla tartıştık çok canım sıkkın bittimi henüz kavrayamıyorum çok sıcak daha ama çok üzgünüm ve böyle olunca sürekli yeme isteği duyuyorum sinirimi yemekten çıkarmak gibi bir kötü huyum var ama birşey yemiyorum emin olun.

cnmm üzülme lütfen.her ilişkide olur ki böyle şeyler.sakın yeme lütfen.bak sonra iki kat moralin bozulur.hareketli müzik aç spor yap.en azından bişeylerle uğraşmış olursun. a.s.

Canım yaa,muhakak tartışma olucaktır çok normal...İlişkiye getirisi bile olur saygı boyutunu zorlamadığınız sürece...
Ben düzeleceğinize eminim...Sen sadece kendini yıpratma...Sana söylediği güzel sözleri düşün..opuyorumnanaktan

Olay şundan ibaret sırtımdaki şalı saçıma taktım ve sırf vereceği tepkiyi görmek için ben kapanacağım dedim daha demediğini bırakmadı bana ne yani saçımdaki örtü yüzündemi almayacaksın beni dediğimde almam dedi bende doğal olarak sırf dış görünüş içinmi seviyorsun beni dedim ( dış görünüşte de sevilecek birşeyde yokta işte ) saçımdaki örtünün ne zararı var dedim benim yetişme tarzımda yok bu dedi babası askerdi zaten. Blöf yaptım bende kapanmayı düşünmüyorum yani şimdilik ama bana çok sert çıkışması canımı acıttı şimdi de üzülüyorum ya ama seviyorum seni dedi en son.

Olay şundan ibaret sırtımdaki şalı saçıma taktım ve sırf vereceği tepkiyi görmek için ben kapanacağım dedim daha demediğini bırakmadı bana ne yani saçımdaki örtü yüzündemi almayacaksın beni dediğimde almam dedi bende doğal olarak sırf dış görünüş içinmi seviyorsun beni dedim ( dış görünüşte de sevilecek birşeyde yokta işte ) saçımdaki örtünün ne zararı var dedim benim yetişme tarzımda yok bu dedi babası askerdi zaten. Blöf yaptım bende kapanmayı düşünmüyorum yani şimdilik ama bana çok sert çıkışması canımı acıttı şimdi de üzülüyorum ya ama seviyorum seni dedi en son.

Bunda hiiç bişey yok baharcım sadece cilveleşmişsiniz..sen onun sevmediği bişeyi yapmış ve üstüne gitmişsin..yavuklunda kapris yapmış olan bu...

Hadi bakayım sarılın sıkı sıkı..:))

Sevgilin Erzurumlu değilmi.? Erzurumlular daha muhafazakar diye biliyorum..

Öptüm seni,çıkıyorum ben görüşürüz tekrar..bildirirsin olanları..

Bunda hiiç bişey yok baharcım sadece cilveleşmişsiniz..sen onun sevmediği bişeyi yapmış ve üstüne gitmişsin..yavuklunda kapris yapmış olan bu...

Hadi bakayım sarılın sıkı sıkı..:))

Sevgilin Erzurumlu değilmi.? Erzurumlular daha muhafazakar diye biliyorum..

Öptüm seni,çıkıyorum ben görüşürüz tekrar..bildirirsin olanları..

Hayır erzurumlu değil çok şükür :Saruboceq: Dine pek yakın biri değil kendisi neyse konuşursak orta yolu bulmaya çalışıcaz artık :çok üzgünüm:

hmm bu arada yarın doktor kontrolüne gidiyorum.xenical vermişti bana ilaç.şimdi söylüycem.reductil istiycem.iş yerinde kaçırınca mahvediyor dicem.örneğin bugün kıvrandım.kaydirigubbakcemile3 en iyisi reductil isteyim de biraz iştahım kesilsin.hem bakalım doktor hanım ne diyecek.verdiğim kilocuklara.ay heyecanlandım.kaydirigubbakcemile3

ay bu toipiğin uyarı böcüğü ben oldum biliyorum ama ben iki ilacı da kullandım canım yaa... canım xenical orlistat bir ilaç yani tuvalette yağ atmanı sağlıyor ama şunu sölüyüm o yağlar sadece tuvalete gittiğinde değil terlediğinde, oturuğunda kaltığında hemen her zaman pantolonunu berbat edebilir ayrıntıya girmiyorum... reductile gelince ben onu kısa bi süre kullandım çünkü kalbimde büyüme oldu ritim bozukluğu oluştu kalbe çok zararlı o ilaç en azından benim kalbimi mahvetti ben benim başıma gelenleri söyleyeyim de gene sen karar verirsin deneyip denememeye arkaaşın olarak söylemek zorunda hissettim kendimi çünkü. ben bu yollardan geçip de her şyi sadece rejim ve sporla yani doğal yollarla yapmaya bööle karar verdim

Son düzenleme:
Hayır erzurumlu değil çok şükür :Saruboceq: Dine pek yakın biri değil kendisi neyse konuşursak orta yolu bulmaya çalışıcaz artık :çok üzgünüm:

baharım fikir çatışması bu ilişkilerin hiçbirinde eksik olmaz zaten dee sen bunu tolare edip edemeyeceğine bak o kadar. üzülme kelebekim yaf hiç bi şeye kıyamam sana ben:))) bu arada erzurumlu değil şükür ne kız babaannemler erzurumlu benim hayırdır bacıııımmmm:)))))))))))

yani aslında görünürde halledemiceğiniz bir problem yok gibi duruo canım cilveleşme söz konusukaydirigubbakcemile3 yalnız görüş ayrılığınız mı var tam olarak anlamadım ama sorun olcak bişi degil bence bırak gönlünü almasına izin ver:hulya:

ay bu toipiğin uyarı böcüğü ben oldum biliyorum ama ben iki ilacı da kullandım canım yaa... canım xenical orlistat bir ilaç yani tuvalette yağ atmanı sağlıyor ama şunu sölüyüm o yağlar sadece tuvalete gittiğinde değil terlediğinde, oturuğunda kaltığında hemen her zaman pantolonunu berbat edebilir ayrıntıya girmiyorum... reductile gelince ben onu kısa bi süre kullandım çünkü kalbimde büyüme oldu ritim bozukluğu oluştu kalbe çok zararlı o ilaç en azından benim kalbimi mahvetti ben benim başıma gelenleri söyleyeyim de gene sen karar verirsin deneyip denememeye arkaaşın olarak söylemek zorunda hissettim kendimi çünkü. ben bu yollardan geçip de her şyi sadece rejim ve sporla yani doğal yollarla yapmaya bööle karar verdim
cnm sorma azcık fazla kaçırdım bugün.azcık dediğim pek azcık değil amakaydirigubbakcemile3 bak tuvaletten çıkamadım.mahvolmuş durumdayım.Çok üzgünüm çoook neyse artık bakıcaz bi hal çaresine.bi konuşuyumda doktorcugumla.bi de yarına bi rapor alıyım 1 günlük verirse.azcık yaışa geçiyim.:1:

sabah
3 kaşık melemen
1 kk peynir
1 dl ekmek
salatalık-domates

ara
1 MAGNUM GOLD

öğlen
1 haşlanmış mısır
1 kk peynir
karpuz
1 kase yoğurt

ara
12 kiraz
1/2 haşlanmış mısır

akşam
2 köfte
8 kaşık taze fasülle
salata

ara
meyve

bugün 20 dakika yürüdüm, 25 dakika koştum

kızlar slmlar.bugün çok mutsuzum.mutsuz oldukca da iyice yiyesin geliyor.çokkk yedim bugün.karnım şiş.eskisi gibi.sabah her zamanki normal kahvaltımı yaptım.öğlen yemekte tavuk döner yapmıilar.asla ete dayanamam kırmızı yada beyaz.1 kasem mercimek çorba ve tabagımdaki yaklaşık 3 y.k dolusu dönerimi yedim.ekmek ve pilavsız.eh neyse dedim.bugğn iş yerinde kandil simidi dagıttılar.sağolsunlar.zaten açık olan iştahım daha kabardı.çünkü kandil simidine de bayılırım.sabrettim ama akşam eve gelince olan oldu.anneciğim de kırmızı et yapmış.dayandım ete.pilav vardı onu da 2 y.k kadar yedim.hadi dedim buna da eyvallah.yemekten kalkalı 1 saat olmadı.az önce gittim.kandil simidinin birini yedim.pis boğazım yüzünden tonalrca kalori aldım bugün.artı bide arada leblebi yedim ama beyaz leblebi 1 avuç bişi yapmaz herhalde.oofff offff.

ben bu yediklerinde abartı bişiy göremedim zeynepcim. hatta az bile yemişsin.

bundan 1 ay önce bişey çok ama çok gururumu kırdı. :)
kilo yüzünden yapılmayacak şeyleri yaptı adamın biri.hatta foruma ilk geldiğimde de dedim ki zayıflamalıyım.erkek arkadaşımla evlenmeliyim.ama o kilo ver diyor.sonra gururumu çok kırdı. a.s terketti gitti.yapmamalıydı.ama yaptı.o yüzden de çok hırs yaptım cnm.ona güzel bir ders vermek farz oldu bana. aklinialirimsmile basit bi terkedilme ayrılık acısı değil yanlış anlama. onun yaptıgı insan olana yakışmayacak bişeydi.ama ben de onu tanıyosam onu süründürürüm. Çok üzgünüm çoook

boşver be güzelim. gerçek yüzünü erkenden göstermiş işşte. zayıflamak için bu duygular seni motive ediyorsa kullan, ama hiç üzülme. benim de gururumu kaç kişi kırdı şişmanım diye ama şimdi söyleyecek lafları kalmadı.

hayırdır canım noldu ki;? özel değilse paylaşabiliriz. mutfağa pek uğrama istersen. soğuk su şişesi al eline su iç.

kızlar bir arkadaşıma 8 kilo verdim demedim o fark etsin a daha çok vermiş gibi görünüosun falan desin die 5 kilo verdim çk mutluyum falan dedim e yani kaç oldun dedii üstüne pis pis sırıttı çok sinirlerim bozuldu yani o anımı kelimelere dökemiyorum:(:( gerçekten arkadaşım degilmiymiş birdaha yüzünü görmek istemiyorum çok mu sinirliyim ne_?

böyle bişeyden ayrılınmaz korkma. çocuk değil ya bu

kızlar bir arkadaşıma 8 kilo verdim demedim o fark etsin a daha çok vermiş gibi görünüosun falan desin die 5 kilo verdim çk mutluyum falan dedim e yani kaç oldun dedii üstüne pis pis sırıttı çok sinirlerim bozuldu yani o anımı kelimelere dökemiyorum:(:( gerçekten arkadaşım degilmiymiş birdaha yüzünü görmek istemiyorum çok mu sinirliyim ne_?

benim de başıma buna çok benzer bir olay gelmişti. uzun uzun yazdım ama oğlum geldi tuşlara bastı silindi. kızdım ah ah diye vurdu bana :))

ben bu yediklerinde abartı bişiy göremedim zeynepcim. hatta az bile yemişsin.

tatlım çok et yedim.bir de fazla atıştırdım.karnım şişti.amaaa şimdi stepper ile 2150 adım yaptım.tam 150 kalori.oyyhhhh ölüyom şuan.hemen duşa gireyim bari.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ay ya sorma.adamlara 11 kilo gitti diyince şöyle bi süzüyolar.kim bilir ne düşünüyolar.öyle ya normal bi insan 11 kilo verse ne olur.ama ben hala şişkoyum.:1: aman dertlerine yansınlar.seneye bugünler de ben de tam bedenime oturan elbiselerimi badilerimi giyer onlara havamı atarım.naniknanik çok tınnnn.

tatlım çok et yedim.bir de fazla atıştırdım.karnım şişti.amaaa şimdi stepper ile 2150 adım yaptım.tam 150 kalori.oyyhhhh ölüyom şuan.hemen duşa gireyim bari.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Ben de bu akşam Leslie yapamadım,yeğenim sağolsun park park istiyorum deyince parka gittik 20 dk yürüyüş,stepte 1200 adım,twistte 50 falan döndüm belim rahatladı hee,bir de o aletin adını bilmiyorum;ama büyük büyük adım attırıyor onda da 300 adım..7 mil yürüyüşün ardından çok az oldu;ama :(( neyse Gitsin kilolaRR!!

Son düzenleme:
ay ya sorma.adamlara 11 kilo gitti diyince şöyle bi süzüyolar.kim bilir ne düşünüyolar.öyle ya normal bi insan 11 kilo verse ne olur.ama ben hala şişkoyum.:1: aman dertlerine yansınlar.seneye bugünler de ben de tam bedenime oturan elbiselerimi badilerimi giyer onlara havamı atarım.naniknanik çok tınnnn.

süzse pek anlaşılmıo falan dese neyse resmen dalga geçti ya:/ bide arkadaşım diodum
hatta çok çirkinim dediğinde hayır güzelsin falan diodum keşke gerçekleri söyliyip ewet çirkinsin diyeydim:oklava: üff benide kendine benzetti:sinifsinif:

Back
X