• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlar canım..Benim yüzüm epk gülmedi açıkcası :1no2: Sadece 500 gr vermişim o kadar spora ve yediklerime dikkat etmeme rağmen;ama billiyordum zaten kilo veremediğimi versem anlardım çünkü..
Bir yandan da diyorum 500 gr neyine yetmiyor,öyle yada böyle gidecek hepsi takma kafana sen spor ve diyetine dikkat et..kaydirigubbakcemile2 Bu hafat 500 gr,haftaya 1 kilo,diğer hafta veremezsin hiç belki,sonra bir bakmışın 2 kilo gitmiş aklinialirimsmile
AMA MORALİM BOZULDU ne yalan söyleyeyim :sm_confused:

bence az yemişsindir ondandır canım. bozuk plak gibi aynı şeyleri söylüyorum ama buna çok inanıyorum.

Günaydınlar canım..Benim yüzüm epk gülmedi açıkcası :1no2: Sadece 500 gr vermişim o kadar spora ve yediklerime dikkat etmeme rağmen;ama billiyordum zaten kilo veremediğimi versem anlardım çünkü..
Bir yandan da diyorum 500 gr neyine yetmiyor,öyle yada böyle gidecek hepsi takma kafana sen spor ve diyetine dikkat et..kaydirigubbakcemile2 Bu hafat 500 gr,haftaya 1 kilo,diğer hafta veremezsin hiç belki,sonra bir bakmışın 2 kilo gitmiş aklinialirimsmile
AMA MORALİM BOZULDU ne yalan söyleyeyim :sm_confused:

ay canım nolcak şişkinlik vardır belki daha fazla bile vermişsindir :) bilemiyorum yani sporuda azalt tabi günde bir saat falan ideal coşuosun sen spor yaparkende biraz:D:D

bence az yemişsindir ondandır canım. bozuk plak gibi aynı şeyleri söylüyorum ama buna çok inanıyorum.
Çok yiyorum bugün :)) bir hafta sonra ne olacak bakalım -tatlicadiarzu-
ay canım nolcak şişkinlik vardır belki daha fazla bile vermişsindir :) bilemiyorum yani sporuda azalt tabi günde bir saat falan ideal coşuosun sen spor yaparkende biraz:D:D

Evet Leslie uçuruyor beni kaydirigubbakcemile4 Artık azalttım günde en çok 1 saat..

Çok yiyorum bugün :)) bir hafta sonra ne olacak bakalım -tatlicadiarzu-

Evet Leslie uçuruyor beni kaydirigubbakcemile4 Artık azalttım günde en çok 1 saat..

ye annem ye. sen zaten anlıyorsun bu dşyet işlerinden. kilona uygun beslen bakalım nolşcek.

yine sporsuz bir hafta geçirdim, ama önümüzdeki hafta inşallah telafi edicem. dolayısıyla fazla kilo veremedim. maşallah acayip spor yapıyorsunuz siz. hepinizi tebrik ediyorum.

bu arada kızlar benim diyetisyenkesinlikle ekmeği yemem gerektiğini söylemişti. o yüzden ekmeği kesmiyorum. kesinlikle her gün ayran ve süt içiyorum. yoğurdumu yiyorum. her sabah kahvaltısında yumurtamı yiyorum.

geçenlerde galiba gazetede okumuştum. bir deney yapmışlar. diyet yapan bir gruba sabah kalvaltısında yumurta vermişler, diğer gruba yumurtanın kalorisine eşdeğer başka şeyler vermişler ve sonunda her sabah 1 yumurta yiyerek diyet yapan grup daha fazla kilo vermiş haberiniz ola...

bademcim 500 gr iyi sayılır be hayatım üzme kendini. bu insan vücudu hiç bir şeye benzemiyor ki bi ödem yapıyosun hooop +2 kilo hormonların coşuyo hooop gelsin kilolar. bence pozitif düşün canım 500 gr süper bence zaten ilk günlerde verdiğimiz kiloları veremiyoruz ki. kilo vermek asıl amacımız ama bence daha da önmelisi sağlıklı beslenmeyi öğrenmek. yoksa verdiğimiz kiloların aynen geri geleceği aşikar. tekrar söylüyorum 500 gr süper yola devam

bademcim 500 gr iyi sayılır be hayatım üzme kendini. bu insan vücudu hiç bir şeye benzemiyor ki bi ödem yapıyosun hooop +2 kilo hormonların coşuyo hooop gelsin kilolar. bence pozitif düşün canım 500 gr süper bence zaten ilk günlerde verdiğimiz kiloları veremiyoruz ki. kilo vermek asıl amacımız ama bence daha da önmelisi sağlıklı beslenmeyi öğrenmek. yoksa verdiğimiz kiloların aynen geri geleceği aşikar. tekrar söylüyorum 500 gr süper yola devam

kaydirigubbakcemile5 67-68 olmadan yoldan çıkmak yok canım..Bence de 500 gr gayet güzel;ama ilk iki haftada 6 kilo gittiğinden insan 500 grı görünce bir moral düşüşü oluyor;ama şimdi gayet iyiyimm.. Gitsin kilolaRR!! :dance::teytey::sm_cool:hihoyyyt

geçenlerde galiba gazetede okumuştum. bir deney yapmışlar. diyet yapan bir gruba sabah kalvaltısında yumurta vermişler, diğer gruba yumurtanın kalorisine eşdeğer başka şeyler vermişler ve sonunda her sabah 1 yumurta yiyerek diyet yapan grup daha fazla kilo vermiş haberiniz ola...

Diyete başladığım günden itibaren her gün bir haşlanmış yumurta yedim hem de annem ve tavukları sağolsun taze taze alkisalkisalkis Ben ilk deney grubunda oluyorum,daha fazla kilo verenlerdenim ,aman ne güzel sırnaşık şey

ayseher...................103..............................102..............................1
Bonus.................. .88.4...............................89.9 .........................kilo aldı
BAdem13...................89.4..............................yeni
carnivale...................119.............................117.6 ............................1.4
Derin......................115.5............................116.5...........................kilo aldı
egedeniz03.................90.9................................90.3 ..........................0.5
elifsevde....................109,9..............................107,6..........................2.3
halley.......................109.6...............................??
maralca ....................97.2 ................................yeni?
Nur1835 ..................68 .................................66..................................2
pregant.....................74.................................73...................................1
Seçil00..................84....................................?
saferan.....................139.5 .............................????
tebessum77.................86.4 ............................????
tombulkelebekim...............120.5.........................aynı
YENA........................90 ................................91
yasafat ....................108.9..........................105.6 ...........................3.3
Yağmurgözlü................107.................................106 ,3.........................0.8
zalimi..........................83.........................78,8 ..................................4.2

1.lerimiz:hooray:

zalimi...........4.2
yasafat ........3.3
elifsevde..........2.3
Nur1835 ...........2

2.lerimiza.s.

carnivale.........1.4
pregant...........1
ayseher..........1

haftanın nazarlıkları:nazar:

Yağmurgözlü...............0.8
egedeniz03..................0.5

Adet olmuşum ve ben buna çok çok sevindim kaydirigubbakcemile3 Bu akşam arkadaşımın ablasının nişanı var,pirinç lapası yapamam;ama yarın pirinç lapası diyetine başlayayım hafta sonu öyle geçer..Pazartesi yeni bir diyet listesi yapayım kendime pregant'ın uyarı listesinden çıkarayım kendimi sempatiksalakcinni

1.lerimiz:hooray:

zalimi...........4.2
yasafat ........3.3
elifsevde..........2.3
Nur1835 ...........2

2.lerimiza.s.

carnivale.........1.4
pregant...........1
ayseher..........1

haftanın nazarlıkları:nazar:

Yağmurgözlü...............0.8
egedeniz03..................0.5

Hepinize tebrikler :lepi: Gitsin kililoRR!!

Kahvaltımı yapmıştım azıcık ekmekle,senin yazından sonra bir dilim ekmek daha yedim :))

günde 4-5 dilimi geçmezsen sorun yok ekmekte. tabi patates. makarna. pilav. mısır ekmekten sayılıyo bunu biliosundur.

bu arada kızlar benim diyetisyenkesinlikle ekmeği yemem gerektiğini söylemişti. o yüzden ekmeği kesmiyorum. kesinlikle her gün ayran ve süt içiyorum. yoğurdumu yiyorum. her sabah kahvaltısında yumurtamı yiyorum.

bravo canım

Back
X