- 31 Mart 2008
- 2.068
- 0
- 356
- 36
Tabak tabak yemezsin sen de canım,kocan olmasa tabak tabak mı yiyecektinnohaoldumsmile Sen ne diyetindesin yavruum,zayıflamak istiyorsan daa??Doğru yerdesin yani :jeyyar:yarın da kocam gelio kıs. valla rezil olurum tabak tabak makarna yersem. zaten bugün yediklerime baksana. akşam tatlı komasına girmek üzereyudim ki babam beni yürüyüşe çıkardı. 50 dakka yürüdük geldik.
Evet Sıla'nın bu albümü çok güzel,albüm ilk çıktığında manyakala gibi tekrar tekrar dinliyordum..Sadece çorba içiyorsun Zeynep abla diyeti :içelim:Ben de bulup kaydetmiştim;ama yapmaya cesaret edemedim :1no2:ay bu saatte kimse yokmuş neyse sabah görür neşelenirsiniz kızlar şarkıyı dinlerseniz:))))olumunekankayizsmile
bu arada bu hafta eksi iki hedefimi gerçekleştirememiş olduğumdan yarından itibaren sadece taze meyve suyu, sebze suyu, sıvısı bol meyveler karpuz vs. günde üç buçuk litre su, maden suyu ve çorbayla besleneceğim dört gün... bu da zeynep detoksu:)))):hulya: merak etmeyin hemen ardından protein yüklemesi yaparım![]()
ay şimdiden acıktım oyyyyy:))) :CüvCüv: AA PARDON PREGANTIM BURDAYMIŞŞŞ:))))))))))
Tebessüm iyidir,iyi :1rolleyes::roflol: kızlar hergeceyi tebessümle kapatıyonuz ya
İnsanlarımız işte lülülülülülüçok iyi yaf:))))):roflol: a.s