• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:)))))))) canım bu toksinlerden arınmak için aslında özellikle ödem sökmek için değil ama saece çayı yapsan diyetine devam edip ödemlerden kurtulursun zaten sanırım ya ben de son bir senede acaip değişiklikler oldu yani kısın domuz gribi oldum atlattım çok şükür tabi yanısıra zatürre ayrıca ocaktan marta kadar altı kez daha normal grip oldum migren v ülser başladı falan falan neyse işte ben de bunun hem psikolojik hem de fizyolojik bir alarm olduğunu düşünüyorum o yüzden diyete başladım detoksu da bu fizyolojik nedenleri biraz hafifletebilmek için yapıyorum. kendimi yeniden sevmeyi öğrenmeye çalışıyorum bedenime uzuuunn süredir iyi davranmadım... malum 136 kilo...:(((

Kilo bütün hastalıkların başı zaten..Annem bel ağrısından gitti " zayıfla",ablam şeker olmuş "zayıfla" annem yine astım için gitti zayıfla,teyzem dizi ağrıyor gitti "zayıfla"..:sinifsinif: Tamam zayıflıyoruz yyaaww.. :jeyyar:

hosbuldum evet bademcim 6 kilo gitti 1 haftada.kahvalti tost yiyorum yagsiz peynir ve domates biber koyuyorm arasina gunun geri kalani 3-4 l su 2 bardak yesil cay ve 3 yesil elma eksi olacak ama he bide sabah kocaman bardak limonlu ilik su

Kilo bütün hastalıkların başı zaten..Annem bel ağrısından gitti " zayıfla",ablam şeker olmuş "zayıfla" annem yine astım için gitti zayıfla,teyzem dizi ağrıyor gitti "zayıfla"..:sinifsinif: Tamam zayıflıyoruz yyaaww.. :jeyyar:

bana doktorların yıllardır söylediği şeyi söyleyeyim sana da prardoksa bak Allahaşkına, hormonlarınız yüzünden zayıflayamazsınız ama zayıflarsanız hormonlarınız düzelir:)))))) bir de ciddi ciddi söölüyorlardı yaf:)))

hosbuldum evet bademcim 6 kilo gitti 1 haftada.kahvalti tost yiyorum yagsiz peynir ve domates biber koyuyorm arasina gunun geri kalani 3-4 l su 2 bardak yesil cay ve 3 yesil elma eksi olacak ama he bide sabah kocaman bardak limonlu ilik su

Çok sağlıksız duruyor bu yavruum yyaa,tamam ilk başlarda zayıflamaya istek uyandırman açısından iyi;ama bence yarından tezi yok yeni bir diyet menüsü hazırla kendine bence..Böyle hem bıkar normal yemene dönersin ki verdiğin 6 kiloyu 8-10 olarak alırsın hem de hep kas kaybedersin yağların kalır..:olmaz:

bana doktorların yıllardır söylediği şeyi söyleyeyim sana da prardoksa bak Allahaşkına, hormonlarınız yüzünden zayıflayamazsınız ama zayıflarsanız hormonlarınız düzelir:)))))) bir de ciddi ciddi söölüyorlardı yaf:)))

Hormon işi çok kötü yyaaw,Allah şifanı versin..Bir doktora danış diyeceğim;ama onun dediği de çok iç açıcı bir bilgi olmuş..Şöyle şöyle yap,böyle böyle yapma dese azıcık moral verse yok olmaz..Hipokrat yeminini geçtim insanlığa sığmaz yyaaw..

Çok sağlıksız duruyor bu yavruum yyaa,tamam ilk başlarda zayıflamaya istek uyandırman açısından iyi;ama bence yarından tezi yok yeni bir diyet menüsü hazırla kendine bence..Böyle hem bıkar normal yemene dönersin ki verdiğin 6 kiloyu 8-10 olarak alırsın hem de hep kas kaybedersin yağların kalır..:olmaz:

haklisin canimda napim biktim valla boyle dombili olmaktan gitsinler artik ya p.tesi 5 gunde 5 kilo diyeti yapmak istiyorum bakalim dayanirsam

sen nekadar zamanda verdin neler yiyosun yada daha dogrusu yemiyosun.aaahhhhh canim cikolata cekiyo pek severim bayilirim!
Ben bir fotoda kendimi görünce daaannn dedi kafama,tartıda da 97yi gördüm ve ertesi gün plan program diyet listesi bilmem ne araştırmadan kendimce diyete başladımm..NEler yediğimizi falan hep yazıyoruz zaten buraya..Kahvaltı normal kahvaltı bir dilim ekmek ve şekersiz çayla..İki saatte bir ara öğün -bir porsiyon meyve,leblebi,bisküvi,yoğurt falan- Öğlen genelde sebze yemeği yağsız ve yanında yoğurt,akşam et tavuk balık falan tercih ediyorum..Günde 3-5 lt su içiyorum ve en azından 45 dk yürüyüş spor vb yapıyorumm..

haklisin canimda napim biktim valla boyle dombili olmaktan gitsinler artik ya p.tesi 5 gunde 5 kilo diyeti yapmak istiyorum bakalim dayanirsam

Canım bu 7 günde 7 kilo,hollywod,isveç bilmem ne bende hiç işe yaramadı yani yaradı da iki haftada 10 kilo gitti sonraki bir ayda 12-15 kilo geldi..Bünye olarak zaten yemeye programlanmış gibiyiz yani şahsım öyle onun için böyle şok diyetlerde ziyade beslenme alışkanlığı kazanmamız gerek..Kilo verene kadar daha katı bir diyet-spor,istediğimiz kilodan sonra daha dikkatli normal beslenme iş tamamdır..Bence o klasik,şok diyetlerin dışında kendin bir liste oluştur..

Hormon işi çok kötü yyaaw,Allah şifanı versin..Bir doktora danış diyeceğim;ama onun dediği de çok iç açıcı bir bilgi olmuş..Şöyle şöyle yap,böyle böyle yapma dese azıcık moral verse yok olmaz..Hipokrat yeminini geçtim insanlığa sığmaz yyaaw..

canım bnim hormonlar da maşşallah adamlar ne ypsın:)))) ama ne zaman ütün ilaçları bırakıp savaşmaya başladım bak işte görüyosunaklaşık iki ayda tam on sekiz kilo... demek ki insan önce kendine inanacak...

Benim diyette 25. günüm..ılk iki haftada 6 kilo gitti tabi suyu,yağı kası bilemem hangisinden ne kadar gitti..Sonra da 4 günde 1 kilo ve bu geçtiğimiz hafta içinde 500 gr verdim..Adet oldum sanırım ondan,yani inşallah ondandır..

canım bnim hormonlar da maşşallah adamlar ne ypsın:)))) ama ne zaman ütün ilaçları bırakıp savaşmaya başladım bak işte görüyosunaklaşık iki ayda tam on sekiz kilo... demek ki insan önce kendine inanacak...
MMmmMM önce doktuna danışsaydın yavruum yyaa,İaçları kesmen falan düşündürdü beni acuk..
kizlar cevap alamadim uykunuzmu geldi?
YAzdım canım cevap;ama biraz uzun oldu o yüzden geç kaldım..

Bu arada ben kimseye abla,teyze,ninesempatiksalakcinni vb vb demiyorum alınan,abla dememi isteyen varsa derim benim için sorun olmaz..Yaşım 21 de benm..:emir_bebek:

Son düzenleme:
Back
X