- 31 Mart 2008
- 2.068
- 0
- 356
- 36
stvyi izliyorum şerifenin güzelliğine bittim yemin ederim kozana gidip sevesim geldi
Ben tv hiç izlemiyorum buaralar da,şerife kim?? CADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
stvyi izliyorum şerifenin güzelliğine bittim yemin ederim kozana gidip sevesim geldi
Bu arada ben kimseye abla,teyze,ninesempatiksalakcinni vb vb demiyorum alınan,abla dememi isteyen varsa derim benim için sorun olmaz..Yaşım 21 de benm..![]()
canim ben 30 yasindayim ama oyle takintim yok abla falan istemez yani bende sevmem oyle pek diyemem.
Sen 5 günde 5 kilo diyetine mi karar kıldın şimdi??
ama okadar vericemi sanmiyorum cunki bu hafta baya verdim oda tabiki vucuttaki su o gitmistir yaglardan sanmiyorum.birde c.tesi pazar serbest ya o cok cekti bu diyette beni.sen hic denedinmi bu diyeti
pirinc lapasi nasil oluyor
merhaba kizlar bende sizdenim aceba benide araniza alirmisiniz?kilolardan kurtulmak icin cok destege ihtiyacim var ben iki gudur kk deyim sayfa sayfa diyet diyet geziyorum neolacak halim bilmiyorum!yer varmi aranizda??
Aşk-ı Yaprak :))
Firdevs Hanım hastaneye yatar ve aynı şekilde inme gelen Ali Rıza bey le tanışır ve dert ortağı olur.Ali Rıza Ferhunde den çektiğini Firdevs de Behlül den neler çektiğini anlatır. Diğer tarafta Behlül avare avare gezerken Ferhunde ile karşılaşır Ferhunde ...onda garip bi sıcaklık hisseder ve beraberlikleri başlar. Düğün günü başına gelmedik kalmayan Nihal Leyla ile kanka olur.Leylanın başına gelenleri duyan Nihal haline şükreder. Kızının Leyla ile arkadaş olduğunu duyan Adnan bey`Leyla ile tanışmaya gider hikayesini öğrenir.Abisinin hapiste olduğunu öğrenir ve imkanlarıyla şevketi hapisten çıkarır. Yanlış kadınlar yüzünden hep zarar gören Adnan Bey le şevket Kanka olur ortak iş yapmaya başlarlar.Adnan geniş adam olduğundan şevket in hataları hafif gelir. Tekin ailesini reddeden Necla tesadüfen Adnan beyle karşılaşır ve tanışır.Şevketle kardeş olduklarını bilmeyen Adnan neclaya kur yapmaya başlar.Yasak aşk mağduru olan Adnan Necla`nın evli olduğunu duyunca ondan uzaklaşır ama Adnan`ın şimdiki kocasından daha zengin olduğunu duyan Necla kocasına boşanma davası açar ve Adnan`a iyice yanaşmaya başlar. Hapse Şevketi sokan Oğuz uzaktan gördüğü Nihal i kafasına takar.Hazır zengin ve mağdur bir kız bulmuşken kaçırmayayım der ve duyguları sarsılmış kıza kur yapmaya başlar. Ee hadi gözünüz aydın
İYİ GECELER,TEBESSÜMLEE!! kaydirigubbakcemile3
bu ne kiz?? vallaheycnla okudum..kaydirigubbakcemile3
Ya şimdi farkettim de ben bacak bacak üstüne atamıyorum üniversitenin ilk yıllarında zayıftım ya bacakbacaküstüne atmadan oturamazdım bile sırada şimdiii şimdiii şimdiii :gitme: atamıyorum bile.
Maalesef ben de öğrenciyim,gece 1-2de tabak tabak makarna yiyorum;ama kilo alıyorum ben sırnaşık şey Ama artık oda arkadaşım dövse yine yemem en geç 7den sonra yemek borumdan geçiş yok Çok üzgünüm çoook
kızlar bugün pirinç lapası diyetine başladım.inş becerirsem.2 gün devam.bu ara kilo verimim yavaladı.bitince hızlanır yine dimi?
allah iyiligini versin kirazlari saydinmi????