• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi ya. çok güççükmüşsün bana teyze de bakiim. kötükedihüso
Tamam teyze,oldu teyze,sen nasıl istersen..
yavrucum mu -tatlicadiarzu- eyvallah abla sempatiksalakcinni

Annem burda olmadığı için o an ne yapacaksak onun malzemesini almak için sürekli markete taşınıyorum azar azar taze taze alıyorum yerimseniben

Üstüne yazmamışlarsa sıfır kaloridir evet sempatiksalakcinni laelaelaelaelae :sm_cool:

Yaaww hani böyle arkadaşlarıma kullandığım hitapları kullanıyorum size de,niye rencide ediyorsunuz beni :kedi:

günaydın kızlar... yorgun bir hafta sonunun ardından dün tartıldım ve 86'lı kilolara gelmişim. artık bu hafta 2 haftadır türlü sebeplerle elimi bile sürmediğim eliptik bisikletimle spora devam edeceğim. bu arada dün bir arkadaşımın düğünündeydim ve uzun zamandır görmediğim arkadaşlarım tanıyamadılar walla herkes tebrik etti. durmak yok yola devam.
baharcım kuşum bir oy daha verdim sana canım.

Merhaba şişmandaşlar..:))

Dün gece site bi garipti hiiç sevmem değişikliği..Bu hali çok güzel ve rahat..

Güzel bir haftasonu geçirdik,kalabalık ve sevdiğimiz bir grupla denizdeydik..Hava çook sıcaktı ama herşey güzeldi..Suda çırpınıp durdum,hareket babında..:))
Akşam mangal sefası yapıldı..ben ekmeksiz tavuk tükettim..Tabisi kolayla..kaydirigubbakcemile3

Güzel ve az kalorili bir hafta diliyorum hepimize..:)

Günaydın Kızlaaarr :3:

Dün sitede onarım vardı yazmıştım ama gelmemiş siteye.

Dün tam 5 saat yürüdük evet tam 5 saat erzurumu baştan sona yürüyerek gezdik eee burası da büyük şehir malum gez gez bitmedi ammmaaa yorulmuştum dün ya ... Ama kadının biri canımı sıktı minibüsteyiz çok kalabalık ayaktayım ben de geçen eklediğim resimdeki bluzu giyiyorum kadın bana bebek mi bekliyorsunuz yer vereyim dedi mafoldumben bende kaşlarımı çattım yooooooooo dedim :olmaz: kadın benden çok utandı galiba :kızgın: Ablamın 2 arkadaşı gelmişti kızlar beni çok güzel hareketler bunlardaki PELİNe benzettiler çok benziyormuşum hem görünüş hem de tavır olarak laelaelaelaelae valla bence de benziyorum kaydirigubbakcemile3

Ahhh kızlar ahhhh benim üniversitedeyken içten içe sevdiğim bir kankam vardı çocuk acayip yakışıklı düşünün 5 bayandık 2 tanesi evli onlar bile bayıldı yavuza... uzun aradan sonra dün akşam parkta onu gördüm çok içten çok sevimli ve inanın acayip yakışıklı :kedi: ben üniversite hayatım boyunca onu hep sevmişimdir ama o bana hep arkadaş gözüyle yaklaştı gelir bana sevdiği kızları anlatırdı dün akşam onu görünce acayip oldum beni 3 ayda yada 6 ayda bir arar ''bahar gece rüyamda seni gördüm çok güzeldin '' der nasıl gördün deyince yok söylemem yoksa olmaz der '' beni rüyalarında hep zayıf olarak görüyor yavuz. Askerden izine geldiğinde bir kahvemi içmeye gelmişti bize bana '' zayıfla bahar süper olacaksın '' demişti. Dün akşam onu gördükten sonra daha da bir istek geldi inşallah zayıflarım içim çok buruk ya :gitme:

Senin sevgilinle durumun nedir.?? Düzeldimi aranız..??

Think Plus Yüzünü Arıyor

hadi kızlar oy vermeyen kalmasın ben 1 hafta arayla kendime oy verebiliyorum IP yenileniyor ondan galiba sizinde zamanınız varsa 1 tık oy atarmısınız tekrar :3:

Oyladım canım...

günaydın kızlar... yorgun bir hafta sonunun ardından dün tartıldım ve 86'lı kilolara gelmişim. artık bu hafta 2 haftadır türlü sebeplerle elimi bile sürmediğim eliptik bisikletimle spora devam edeceğim. bu arada dün bir arkadaşımın düğünündeydim ve uzun zamandır görmediğim arkadaşlarım tanıyamadılar walla herkes tebrik etti. durmak yok yola devam.

Ne güzel bir olay..Bende tebrik ediyorum seni..alkisalkisalkis

Çok teşekkür ederim canım...

Süper kilo veriyorsun tebrik ettiğim bayanlar arasındasın kaydirigubbakcemile5

Senin sevgilinle durumun nedir.?? Düzeldimi aranız..??

Oyladım canım...

Teşekkürler oy için a.s.

Evet sevgilimle barıştık 1 gece bile küs kalamadık zaten :kedi: Sevgilimi seviyorum ama işte Yavuz bir gönül ağrısı bende napalımm kısmet aşkımmm çirkinnnn ama çok iyi beni de çok seviyor :asigim: ben doğru yolu bulmuş durumdayım her zaman sana değer verene değer vereceksin yoksa aşk acıdan ibaret oluyor :sinifsinif:
Allah kısmet ederse en kısa zamanda aşkımın yanına manisaya gidicem :asigim: çooookkk özledimmmm :utangac:

Ablamın arkadaşlarını saat 1 de yolcu ettik ama öldük ya bugün yine 10 da döküldük sokaklara gezmediğimiz Erzurumun meşhur taşhanı kalmıştı orayı gezdik ( kocaman taş bir bina ve içinde oltu taşları gümüşçüler var sadece kocaaammmaaaaannnnnn ve 10larca dükkaann ) margazit taşlı yuvarlak bir yüüzük beğendim ve ablama aldırdım :lepi: yüzük parmağıma olmadı tabisi ama hemen 5 dakikada genişlettiler çoookkk güzeelll alkisalkisalkis günlük yürüyüşümü tamamlamış bulunmaktayım sıra ev temizlemekte offff offff bitmiyor benim çilem :umursamaz:

Tamam teyze,oldu teyze,sen nasıl istersen..

Yaaww hani böyle arkadaşlarıma kullandığım hitapları kullanıyorum size de,niye rencide ediyorsunuz beni :kedi:

:1: ne rencidesi annem. ne istersen diyebilin ben şakasına dedim bana teyze de diye. ama istersen diyebilin :))

Teşekkürler oy için a.s.

Evet sevgilimle barıştık 1 gece bile küs kalamadık zaten :kedi: Sevgilimi seviyorum ama işte Yavuz bir gönül ağrısı bende napalımm kısmet aşkımmm çirkinnnn ama çok iyi beni de çok seviyor :asigim: ben doğru yolu bulmuş durumdayım her zaman sana değer verene değer vereceksin yoksa aşk acıdan ibaret oluyor :sinifsinif:
Allah kısmet ederse en kısa zamanda aşkımın yanına manisaya gidicem :asigim: çooookkk özledimmmm :utangac:

benim aşka bakışım evlenince değişti. eskiden aşksız yaşayamam sanırdım. şimdi aşk boyut değiştirdi. kriterlerim değişti.

selam kızlar!haftasonu diyeti azıcık bozsam da bugun kaldııgm yerden devam ettim ama cok istahsızım.sabah sanırım elma cayından cok fazla ictim istifra ettim 6 günün sonunda toplam 3 kilo vermisim bugun 6.günüm

selam kızlar!haftasonu diyeti azıcık bozsam da bugun kaldııgm yerden devam ettim ama cok istahsızım.sabah sanırım elma cayından cok fazla ictim istifra ettim 6 günün sonunda toplam 3 kilo vermisim bugun 6.günüm

tebrikler süpersin:)))))))))))))))

pregantım ödem operasyonu sonucunda yaklaşık bir buçuk kilo verdim ama dün biraz kaytardım spordan tartı bugün milim oynamadı:))

:1hug: saol carnivalecigim insallah durmaz devam eder.hep beraber zayıf olcaz oh oh oh zemuszemus

slm kızlar.ya kızlar bu hafta gece 12 sabah 8 buçuk çalışıyorum ya.yine düzenim bozuldu.çok yemiyorum ama kilo veremiyorum.yani cumadan beri 600 gr ancak verdim galiba.ama bugün verememişim.öyle görünüyordu tartıda.
ama çok mikemmel şeyler oldu.:1: arkadaşımın biri 1 hafta tatildeydi.bu sabah iş yerinde çıkarken gördüm.süper kilo vermişsin dedi.yanındaki kız da destekledi.harika vermişsin ne yapıyorsun falan dediler.kaydirigubbakcemile3
ayy bir de gece ne oldu :) arkadaş var erkek.gece benle uğraşıyor.oturmuşuz 5-6 kişi.bana askıntı oluyor hani şakasına.ben çağrı alıyorum teldeyim.balinam benim dedi.sonra da neyse hakkını yemeyelim balinamdın yunus balığım oldun dedi.sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım ama çok güldük kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tebrikler süpersin:)))))))))))))))

pregantım ödem operasyonu sonucunda yaklaşık bir buçuk kilo verdim ama dün biraz kaytardım spordan tartı bugün milim oynamadı:))

amanin bana hemen anlat naptıysan. lütfen eyvahedigeldismile ben de şiş vaziyetteyim. napmam lazım?

ben 95 kilo iken. alıntı yapmayınız.

ben 76 kilo iken. şu an 73 kiloyum ama yeni resmim yok. kızlar alıntı yapmazsanız sevinirim. sileceğim.

slm kızlar.ya kızlar bu hafta gece 12 sabah 8 buçuk çalışıyorum ya.yine düzenim bozuldu.çok yemiyorum ama kilo veremiyorum.yani cumadan beri 600 gr ancak verdim galiba.ama bugün verememişim.öyle görünüyordu tartıda.
ama çok mikemmel şeyler oldu.:1: arkadaşımın biri 1 hafta tatildeydi.bu sabah iş yerinde çıkarken gördüm.süper kilo vermişsin dedi.yanındaki kız da destekledi.harika vermişsin ne yapıyorsun falan dediler.kaydirigubbakcemile3
ayy bir de gece ne oldu :) arkadaş var erkek.gece benle uğraşıyor.oturmuşuz 5-6 kişi.bana askıntı oluyor hani şakasına.ben çağrı alıyorum teldeyim.balinam benim dedi.sonra da neyse hakkını yemeyelim balinamdın yunus balığım oldun dedi.sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım ama çok güldük kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bence balina ağır bir espiri. yani samimiyet dereceniz nedir bilmem ama. en yakın arkadaşım, erkek bile olsa bana balina dese çok bozulurdum.

bence balina ağır bir espiri. yani samimiyet dereceniz nedir bilmem ama. en yakın arkadaşım, erkek bile olsa bana balina dese çok bozulurdum.
valla aslında bozuldum.ama o kadar kişinin içinde bozuntuya veremedim.bir de ben çok öyle alınmam.alınmadıgım için bu kadar sallıyordum ya zaten.:) sonra gelen daha iyiydi ama onunla toparladı. yunus balıgı oldun diyince sevindim.kaydirigubbakcemile3 balinayı unuttum bi an.

Back
X