Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin meruse

hosbuldum canim.sabah veri kosturmaktan ancak aca bildim.neyse bugun sebze gunum artik bu hafta basladim sonunu getireyim bu diyetinde.haftaya insallah duneli beslenerek vermeye caliscam basarirsam tabiki.pregant seni gercekten ornek aliyorum 95 kg kende zaten cok guzelmistin ama bu halin valla bayildim darisi basima benden 2 yas kucuksun ama zayif halin benden 10 yas kucuk gibi duruyor.

ayy sahi işe yarar mı? bi de sıcaktan şişkinlik hissediyorum. hem ödem atıp hem şoka girmeliyim.

Bende acaip şişim..Sanırım sıcaktan...MAydanoz kaynattım onu içicem umarım faydası olur..

YENİ SOYGUN YÖNTEMİ...! DİKKATLİ OLALIM....! UYARALIM....!

Bir benzin istasyonunda, arabasina benzin doldurmakta
olan bir BAYANın yanina gelen birisi, BOYACI oldugunu
söyleyerek, hizmet amaciyla kibarca KARTını sunuyor.
Karti aldiktan sonra arabasina biniyor bayan. Adam da, baskasinin kullandigi bir arabaya giriyor. Bayan, istasyondan çikmaya hazirlanirken, arkadaki
arabanin da ayni anda istasyondan çiktigini ve KENDİSİNİ TAKİP ETTİĞİNİ farkediyor. Tam aninda da bir BAŞ DÖNMESİ ve ZOR NEFES ALMAKTA
oldugunu hissediyor bayan. Camı açmak isterken, adamın verdigi KARTI ALAN ELİNDEN TUHAF BİR KOKU alıyor Arkadakilerin de nerdeyse kendi arabasina yapisircasina yaklastiklarini görüyör. Kaybedecek zaman olmadigini düsünerek basiyor gaza, o hızla giderken ilk gelen park yerine daliveriyor.
Sert bir frenle durduruyor arabayi, ayni anda da kisa aralarla bastigi
klaksonla imdat isareti verircesine durmadan velvele saçiyor ortaliga.
Baskalarinin da bulundugu park yerine gelen ikinci araba var hiziyla çikis yönünü alarak uzaklasip gidiyor.
Adamlardan böylece kurtulan bayan, uzun bir süre sonra kendine gelebiliyor ve normal nefes almaya basliyor ancak. Bayani böyle çok ciddi bir duruma sokan bir maddenin karta sürülmüs oldugu anlasiliyor. Adi, "BURUNDANGA" olan bu UYUŞTURUCU MADDE, bir kisinin üstündekileri çalmak veya baska kötülükler yapmak için kullaniliyor. Basit bir kart üzerine kolayca sürülebilen bu
uyusturucu, cinsel taciz amaçli kullanilan uyusturucuya nazaran dört defa daha tehlikleli. Yolda, disarda tanimadiginiz birisinden ve hele yalnizken
asla böyle bir kart almayin sakin. Ikametgâhlara kadar gelerek hizmet sunanlarin da kullandiigi bir yöntem bu.
Uyanik olun .
Yeni teknolojinin yararli hizmetlerini kullanarak, bu
bilgileri çok genis bir dagitimla çevrenize duyurabilme çabaniz için
tesekkürler.
Emniyet Genel Md.

kızlar bana gelen yazıyı paylaşmak istedim..Allah hepimizi böylesi iğrenç insanların elinden korusun.amiin..

İğrenç insanlar..:kızgın:.

selam kizlar men geldim.keyifler nasil?

Çoook sıcak,senin bulunduğun yer serindir umarım...:)))

hosbuldum canim.sabah veri kosturmaktan ancak aca bildim.neyse bugun sebze gunum artik bu hafta basladim sonunu getireyim bu diyetinde.haftaya insallah duneli beslenerek vermeye caliscam basarirsam tabiki.pregant seni gercekten ornek aliyorum 95 kg kende zaten cok guzelmistin ama bu halin valla bayildim darisi basima benden 2 yas kucuksun ama zayif halin benden 10 yas kucuk gibi duruyor.

hadi ya demek o kadar genç görünüyorum :dance:

yeni gelenler hoşgeldi :)))

sutem canım karbonhidrat diyeti seninkinden daha az verdiriyorsa bırak bence o zman canım kendi diyetine dön aten sıfır yağ veya sıfır karbonhidratla yağ vermek mümkün değilmiş diyetlerde

kızlar detoksu bitirdim bugün üç köfte yedim az önce ama canım hiçbir şey istemiyor yaf günlerdir bugünü bekliyorum midede tık yok:))))) ama kendimi daha zinde hissediyorum gerçekten :)))))))

benim bir hedef kilo çizelgem vardı aralıka kadar... her hafta iki kilo vermeye uygun planlanmıştı geen hafta o hedefi tutturamadığımdan kırmızıyla çizmiştim o haftayı. ama bu detoks sayesine telafi edeeğim sanırım alkisalkisalkis yalnı yazın başındaki meyve aşkı tükendi bende evde yığınla kiraz karpuz vs. var ama ööle duruyorlar salata malzemeleri de tabi... damağım karbonhidrat arıyor. et bile istemez oldum:(( tam buğday ekmeği alacağım yarın. bir iki dilimi umarım keser:))

zerdeçal ney yaw? tarçın da beni hasta eder. hiç sevmem öle kokulu ot çöpü ama insan zayıflamak uğruna herşeyi deniyo.

bende sevmiyorum ama mecbur netceeen bacım. Zerdeçalın diğer adı da hint safranı. yenmeyecek kadar kötü olmuyor ya ben bunu yedikten sonra 3 gün yemedim açım demedim.

bende sevmiyorum ama mecbur netceeen bacım. Zerdeçalın diğer adı da hint safranı. yenmeyecek kadar kötü olmuyor ya ben bunu yedikten sonra 3 gün yemedim açım demedim.

hadi ya acıkmıyorsun demek.?_ tatlı krizi, pis boğazlık, boğaz höngürdemesi de mi olmuyo?

ben şu an 5 günde 5 kilo diyetini araştırıyorum. hiç deneyen var mı tanıdığınız? acaba gerçekten işe yarıyo mu?

hadi ya acıkmıyorsun demek.?_ tatlı krizi, pis boğazlık, boğaz höngürdemesi de mi olmuyo?

yok ben 2 hafta falan yemiştim hiç acıkmamıştım hiçbirşey istememişti canım yine başladım çünkü artık kendime engel olamıyorum kilo vermem de durunca soğudum rejimden falan onun için yine başladım canım hiçbirşey istemez inşallah :Saruboceq:

kızlar ya vardiya değiştireli kilo vermem durdu.mafoldumben hatta bugün kalktım tartıldım 103.3 kiloydum.halbuki çok yemiyorum.kaçırmıyorum elimden geldiğince.gece herkes lahmacunlar börekler çörekler yerken ben götürdüğüm meyveyi yiyorum sadece.kahvaltı olarak diyet bisküviler ve ne varsa artık çay meyve suyu süt onları yiyorum.öğlen kalkıyorum yemek yiyorum.spor yapıyorum.akşam gitmeden de salata tarzı hafif bişi yiyorum.yine veremiyorum.senağlamasenağlama ben ne yapıcam.psikolojim bozuldu yaa.

beslenmem mi yanlış acaba.şöyle yapıyorum gece mesela 12 de işe başlıyorum.2 gibi meyve yiyorum.4 gibi kahvaltı yapıyorum.sonra sabah 8 buçuğa kadar bişey yemiyorum.geliyorum eve uyuyorum.öğlen kalkıyorum.işte bugün mesela köfte çorba yedim.saat 16.30 gibi.akşam 9 gibi de salata yiyeceğim.saonra gidip aynı şekilde gece meyve ve sabah 4 gibi kahvaltı yapıcam.ne yapsam ki.bu hafta bitince normale döner inş.off kafayı yicem.

beslenmem mi yanlış acaba.şöyle yapıyorum gece mesela 12 de işe başlıyorum.2 gibi meyve yiyorum.4 gibi kahvaltı yapıyorum.sonra sabah 8 buçuğa kadar bişey yemiyorum.geliyorum eve uyuyorum.öğlen kalkıyorum.işte bugün mesela köfte çorba yedim.saat 16.30 gibi.akşam 9 gibi de salata yiyeceğim.saonra gidip aynı şekilde gece meyve ve sabah 4 gibi kahvaltı yapıcam.ne yapsam ki.bu hafta bitince normale döner inş.off kafayı yicem.

merhaba canim kafayi falan yeme sabir et.geceyle gunduz bir olmaz simdi vermiyo gibi olursun haftaya daha cok verirsin yediginde bisi yok yeterli su iciyormusun?en onemlisi su icmek

Back
X