Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba canim kafayi falan yeme sabir et.geceyle gunduz bir olmaz simdi vermiyo gibi olursun haftaya daha cok verirsin yediginde bisi yok yeterli su iciyormusun?en onemlisi su icmek

suyu günde 3 lt içiyordum neredeyse.şimdi öğlenden ertesi gün sabahına kadar 2,5 lt falan içiyorum.

Konuyla alakasız birşey sorucam kızlar :utangac:

Gelecekteki görümcem kaydirigubbakcemile3 Parise gitmiş aşkımda beni aradı hangi parfümü istiyorsun söyle dedi Parisin parfümü meşhurmuş ben bilmiyordum :uhm: bana güzel orjinal bir parfüm önerebilirmisiniz ??? ben çiçek veya şeker kokuları severim ona uygun birşey lütfen :kedi:

Kızlar bugün yediklerimi yazmak bile istemiyorum ya ben çok abarttım artık can sıkıntısından yemeğe verdim kendimi 2 gündür yemediğim şey kalmadı napıcam ben ya aşkımda kızıyor offff direncimi kaybettim yine çöp tenekesine döndü midem.

Gelecekteki görümcem kaydirigubbakcemile3 Parise gitmiş aşkımda beni aradı hangi parfümü istiyorsun söyle dedi Parisin parfümü meşhurmuş ben bilmiyordum :uhm: bana güzel orjinal bir parfüm önerebilirmisiniz ??? ben çiçek veya şeker kokuları severim ona uygun birşey lütfen :kedi:

canim al sana istemedigin kadar muthis kokan parfumlar:

hafif kalici:dior`jadore,diesel fuel for life dolce gabbana light blue chacharel noa yada anais anais dkny pure armani diamonds

agir kalici:dkny be delicious chanel 5,jp classique gucci rush bvlgari lancom (hepsi)armani(hepsi)

onerim diesel fuel for life bvlgari yada chanel chance olur secim senin istersen daha yazarim.

yok ben 2 hafta falan yemiştim hiç acıkmamıştım hiçbirşey istememişti canım yine başladım çünkü artık kendime engel olamıyorum kilo vermem de durunca soğudum rejimden falan onun için yine başladım canım hiçbirşey istemez inşallah :Saruboceq:

ay ne güzel tadına da alıştıysan ye bari

canim al sana istemedigin kadar muthis kokan parfumlar:

hafif kalici:dior`jadore,diesel fuel for life dolce gabbana light blue chacharel noa yada anais anais dkny pure armani diamonds

agir kalici:dkny be delicious chanel 5,jp classique gucci rush bvlgari lancom (hepsi)armani(hepsi)

onerim diesel fuel for life bvlgari yada chanel chance olur secim senin istersen daha yazarim.

kenzo flower çok seviorum ben geçen tekin acar da sordum 289 TL dediler ondan alsın en iyisi sempatiksalakcinni

ayy beraber yapsak mı ya? en azından bi desteğimiz olur. pirinç lapası nasıl?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nluk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz.html burda deneyenler var,ben varım yarın başlayak?? aklinialirimsmile Bana bunu diyecek birini bekliyormuşum ben de alkisalkisalkis
Arkadaşlar ben babamı kaybettim 6 ay önce ve üzüntüyle nasıl oldu bilmiyorum hep 80 lerde dolaşırken 108 kg olmuşum. Şimdiye kadar 95 kg. a düştüm. Bundan sonra da devam edebilirim artık, bünyem alıştı böyle beslenmeye. Ancak görüyorum ki sizler burada çok iyi desteksiniz birbirinize. Ben kararlıyım kalmaya ,sizde karalıysanız aranıza almaya çizelgemi yaptım ama yayınlayamıyorum çünkü buradaki mesajım 100 olması lazımmış yayınlamak için benimse 38 imiş! O kadar da uğraştım...:sinifsinif:
Başın sağolsun canım..İnşallah verirsin kilolarını güzel güzel de bebeğini alırsın kucağına..Yediklerin çok güzel ve kilo verirsin böyle;ama sporla destek şart kaydirigubbakcemile2 spor derken günlük 30-40 dk yürüyüş falan yap en olmadı daha hareketli ol aç müziği salla hihoyyyt

ya benim moralim cok bozuk :( hic kilo veremedim ya ben su karbonhidrat diyetini yaptim yapiyorumda hala ama birakabilirimde.... gecen pazartesinden bu zamana kadar bir gram bile vermemisim... cok üzgünüm cookkk..

eski yaptigim diyetle kendi basima haftada yaklasik 1 kilo veriyodum bu diyetde sadece 3haftadir birbucuk kilo verdim. bi akil verin arkadaslar cook üzgünüm cookkk
3 hafta denemişsin zaten bence normal diyetine dön canım..

Bende acaip şişim..Sanırım sıcaktan...MAydanoz kaynattım onu içicem umarım faydası olur..

Maydonoz suyu kafamçokkarıştı Bir kez içmeye teşebbüs ettim,aman Yarabbi ağzıma girmesiyle midem 7 şiddetinde sarsıldı,bilinç kaybı yaşadım geçici olarak kimim neyim tersim döndü sempatiksalakcinni Daha da onu ağzıma sürmem,içebiliyorsan kutlarım seni büyüksün alkisalkisalkis

hadi ya acıkmıyorsun demek.?_ tatlı krizi, pis boğazlık, boğaz höngürdemesi de mi olmuyo?

Boğaz höngürdemesi sırnaşık şey

yesil cay falan da iyi diyorlar ben iki bardak iciyorum gunde tiksinerek.
Yeşil çay,yeşil çay boshayallersmile Her diyette alıyorum ama içemiyorum yyaaw,tadı kokusu ppuuff.. Biberiye çayı da yağ yakımında etkiliymiş onun tadı nasıl acaba bilmiyorumkismile
Gerçekten bende bu sene çok karpuz yiyorum ki meyve sevmememe rağmen!!!Bari bol bol su da almış oluyoruz zemuszemus:dance:
Karpuzzzz :lepi: Bol bol yiyemiyorum;ama yine de o buz gibi ağzıma girince uçuşa geçiyorum kaydirigubbakcemile4

cokacimcoook
SABAH 1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,yarım kk peynir,4 zeytin,1 dilim kadar ekmek
İKİ SAAT sonra puding kakaolu,portakallı aklinialirimsmile süperdi,mmmm
ÖĞLEN menemen,cacık
ÜÇ SAAT sonra 1 portakal
AKŞAM közlenmiş patlıcan,sarımsaklı yoğurt

Spor daha yapmadım;ama 3 mil Leslie ve ya 45 dk koşu bandı karar veremedim daha sempatiksalakcinni

Başın sağolsun canım..İnşallah verirsin kilolarını güzel güzel de bebeğini alırsın kucağına..Yediklerin çok güzel ve kilo verirsin böyle;ama sporla destek şart kaydirigubbakcemile2 spor derken günlük 30-40 dk yürüyüş falan yap en olmadı daha hareketli ol aç müziği salla hihoyyyt

Allah razı olsun canım, sağol! Valla müzikle arada sallıyom zaten dans çok sevdiğim bi şeydir. Benim tek sorunum yazlıkkkkk... Oraya gidince doğa ile birlikte benim iştahta volkn patlaması yaşanıyor.cokacimcoook

Allah razı olsun canım, sağol! Valla müzikle arada sallıyom zaten dans çok sevdiğim bi şeydir. Benim tek sorunum yazlıkkkkk... Oraya gidince doğa ile birlikte benim iştahta volkn patlaması yaşanıyor.cokacimcoook

İştah patlaması deme baa yyaaw,iştakımın patlayası geliyor öyle eyvahedigeldismile

Ben boynerde bir parfüm denemiştim vanilya gibi kokusu vardı;ama nasıl hoş nasıl güzel bir koku..Ne kadar bu soruma cevap olarak 345 tl;ama indirimi var diyen kadına "%90dan az bir indirimse alamam" dedim kadının suratındaki ifadeden sonra orayı hızla terk ettim..Adını bilmek,sana söylemek ve ben kullanamasam da tanıdık birinin kullanmasını isterdim,heyhattt!! :1rolleyes:

Back
X