Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ay dün cok sinir oldum giremedim kaç kere!! ben dün yarı şok diyete başladım gazetede buldugum.köşeyazarı kız pek tavsiye etmiş,zararsız oldugunu isteyenin istedgi kadar uygulayabilcegini sölemiş ama ben adet öncesinde oldugum icin 1 hafta yapıcam sadece.dün başladım şimdiden 1 kg vermişim bile toplam verdigim kilo sayısı 4 oldu hihoyyyt

ne yapıyorsun ki 1 günde 1 kg verdin canım ? bilmiyorumkismile

günaydın topiğimin çıtırları,
nerde kalmıştık.kızlar annemi bir bilet 9 koli ve 4 çantayla antalyaya gönderdim.dün eşimin kaybolaan nufüs cüzdanıla ğraştım.sakın kaybetmeyin.63tl.cezası var.muhtar yolparası resim derken 100tl.buldu.
ben iki gündür karpuz bitki çayı ve salatayla geçiştiriyorum.yarın sabah erkenden tartılıp Yenaya mesaj atacağım.yattığım dönemde bayağı bir şişkinlik oldu.neyse yine yeniden denemeye devam...
bugün en erkenci benim.hepinize hayırlı günler..

Tatlım nasılsın.?? nasıl para sızdırıyorlar diimi..hem mağdur oluyorsun kimliğin kayıp diye hemde paran gidiyor...

Sevindim tekrar diet moduna girmeye..darısı benim başıma..Tatil dönüşü yapılanma işine girmem lazım...:)))

selam kızlar ay dün cok sinir oldum giremedim kaç kere!! ben dün yarı şok diyete başladım gazetede buldugum.köşeyazarı kız pek tavsiye etmiş,zararsız oldugunu isteyenin istedgi kadar uygulayabilcegini sölemiş ama ben adet öncesinde oldugum icin 1 hafta yapıcam sadece.dün başladım şimdiden 1 kg vermişim bile toplam verdigim kilo sayısı 4 oldu hihoyyyt

Çok merak ettim köşe yazarını..Ayşe arman'mı,Mutlu tönbekici'mi.??

Kırkıma bir kaldı belki bende daha çok işe yarar..kaydirigubbakcemile3

Lİsteyi yazarmısın lütfen...gerçi ben şok dietlere karşıyım ama..MErak ettim..Bundan sonra beni şok paklar gayrı..:roflol:

Bahar nasılsın.?? demek amele yanığı oldun...
Bende sahilde oğlanla uğraşıcam diye yakmışım omuzlarımı bugün baktım soyuluyorlar iğrenç görünüyor..Hem tombul,hem kırmızı,hemde soyuluyor..:roflol:.

selam kizlar 4.gunum 5 gunde 5 kilo diyetinde ilk 2 gun hic kilo veremeyince bidaha tartilmadim ve moralim cok bozuk diyeti aynen uygulama ramen sanki hic kilo vermemis gigiyim neolacak benim halim.neolur yardimci olun artik sisko olmak istemiyorumm!

Günün Mönüsü
Bir ölçü "Günaydın"
İki ölçek "iyi Günler"
Birazcık "İlgi"
Bir tutam "Anlayış"
Normal ölçüde "Nezaket"
Bir tatlı kaşığı "Tolerans"
Malzemeyi iç dünyanızdan alın
Yıkamaya gerek yok,tertemizdir.
Gönül teknenizde yavaşça karıştırın
Kokusu her yanınıza sinince
İçine duygu şerbeti ekleyip karıştırın
Karışımı,hayat tabağının üzerine
Yavaşça boşaltın.
Üzerini sevgi marmelatı ile süsleyin
Birkaç parça gökkuşağının
Renginden serpiştirin...
Gün boyunca afiyetle yiyin !
Sadece kendiniz yemeyin
Herkese verin....
Yemeğin adı "İnsanlık" !

canım sen kaç kilosun..??

98 kiloyum malesef!gecen hafta elma diyeti yaptim superdi 5.5 kilo verdim ama bu hafta tik yok aceba gecen haftaki vucutaki sularmiydi anlamiyorum acliktan ara sira fenalik gecirecek gibi oluyorum butun gunumde kosturmakla geciyor.bu kilolar niye gitmiyo.bu hafata diyete 5.haftam 5 haftada 8 kilo verdim.

Meruse'cım naçizane fikrim panik olmayı bırakmalısın ve sabırlı olmalısın...Çünkü kilo vermek uzun ve sabır isteyen bir yol...

Bu tür yapılan dietler yani şok dietler geri dönüşümü çoook kolay olan diet...
Hem açlıktan moralin bozuluyor ve daha çok kafaya takıyorsun..Oysa dengeli beslensek 3 ana 3 ara öğün 40-45 dk. yürüyşle kendimizi çok daha iyi hissederiz...

Bence uyguladığın beş gün olayını bırak,bak canınıda sıkmış...normal bir şekilde beslen ve serin havada tak müziği kulağına şöyle güzel yürü serotonini devreye geçir..:)))

Sevgiler...

ne yapıyorsun ki 1 günde 1 kg verdin canım ? bilmiyorumkismile

hemen yazıcam diyeti simdi biraz incelersiniz.kız ilk 2 günün cok zor gectigini ama sonra alıstıgını söylemis ben de bugun 2.günümdeyim dün cok rahat gecti ama bugun biraz zorlanıyorum ben de.surekli yemeye dayali tek tip ama saat bası yemelisiniz agız hic boş durmuyo anlicagınız.ben gecen hafta birden 3 kg verince bu sefer bununla veremem zannettim ama 1 günde 1 gitti bile

Son düzenleyen: Moderatör:

Tatlım nasılsın.?? nasıl para sızdırıyorlar diimi..hem mağdur oluyorsun kimliğin kayıp diye hemde paran gidiyor...

Sevindim tekrar diet moduna girmeye..darısı benim başıma..Tatil dönüşü yapılanma işine girmem lazım...:)))

Çok merak ettim köşe yazarını..Ayşe arman'mı,Mutlu tönbekici'mi.??

Kırkıma bir kaldı belki bende daha çok işe yarar..kaydirigubbakcemile3

Lİsteyi yazarmısın lütfen...gerçi ben şok dietlere karşıyım ama..MErak ettim..Bundan sonra beni şok paklar gayrı..:roflol:

ben de cok karsıyım bunu yapıp 1200 kalorilik diyete gecince kesin geri alırım diye düşündüm ama yani arkadaşım bizim de verecegimiz kilolar 3-5 kilo degil ki nerden baksan 20-30 arada şok arada yavaş yapa yapa gidicek baska caremiz yok :( yazıyorum hemen diyeti

98 kiloyum malesef!gecen hafta elma diyeti yaptim superdi 5.5 kilo verdim ama bu hafta tik yok aceba gecen haftaki vucutaki sularmiydi anlamiyorum acliktan ara sira fenalik gecirecek gibi oluyorum butun gunumde kosturmakla geciyor.bu kilolar niye gitmiyo.bu hafata diyete 5.haftam 5 haftada 8 kilo verdim.

Offf ne çok hızlı vermişsin...Sence verdiklerin yağmı..?? bence değiil..Çünkü biliyorsun 7000kcal yakarsak bir kilo kaybımız olur...Kilo alışımızda bunun tersi...

Lütfen bu tür bir yol izleme Çok çabuk sıkılır ve iki katı geri alırsın...

Ben 98 kiloyken doktora gittiğimde bana ayda 2-3 kilo vermen sağlığın için uygun dedi..tabii yaş faktörüde var...

Son düzenleme:
Meruse'cım naçizane fikrim panik olmayı bırakmalısın ve sabırlı olmalısın...Çünkü kilo vermek uzun ve sabır isteyen bir yol...

Bu tür yapılan dietler yani şok dietler geri dönüşümü çoook kolay olan diet...
Hem açlıktan moralin bozuluyor ve daha çok kafaya takıyorsun..Oysa dengeli beslensek 3 ana 3 ara öğün 40-45 dk. yürüyşle kendimizi çok daha iyi hissederiz...

Bence uyguladığın beş gün olayını bırak,bak canınıda sıkmış...normal bir şekilde beslen ve serin havada tak müziği kulağına şöyle güzel yürü serotonini devreye geçir..:)))

Sevgiler...

cok sagol canim bana zaman ayirdigin icin inan butun sayfalari geziyorum okuyorum burada olmasa siyimistim artik.sizde yaris yapiyonuz degilmi aranizda oyleyse bende katila bilrmiyim?

Merusecim burda hep yarış vardı cuma günleri...

yarın yazarsın kilonu buraya..

kızlar gazetedeki yazıyı yazdım.

Maldivlerde tanıştığım Ayurverda doktoru Hinlti Avianish Tiwari'nin önerdiği ve bir haftada 5 kilo vermemi sağlayan diyeti sizlerle paylaşmak istiyorum.Rejimin sırrı mutlaka her gün 10 büyük bardak su içmekte.Bunu hiç ihmal etmek yok.Diyeti uyguladıgınız sürece yediginiz yemekler vucudunuza verdikleri kaloriden çok,kalori yakmanıza yardımcı oluyor.Aç kaldığınızda bile kendiniz kötü hissetmiyorsunuz.Ben ilk 2 gün biraz zorlandım.Ancak daha sonra alıştım.Enerjim eksilmediği gibi sindirim sistemim de her zamankinden daha iyi çalıştı.

1.Gün:Muz hariç istediginiz kadar meyve özellikle kavun karpuz.
2.gün:sabah kahvaltıda 1 adet haşlanmış patates.Gün boyunca istediginiz kadar çiğ-taze pişmiş sebze.
3.gün:muz ve patates hariç istediğiniz kadar meyve ve sebze.
4.gün:3 bardak süt ve 8 adete kadar muz.
5.gün:13 bardak su,6 adet domates,1 kase pilav
6.gün:istediginiz kadar sebze,1 kase pilav.
7.gün:1 kase pilav,meyve suyu,istediginiz kadar sebze.

Bu diyeti istediginiz sıklıkta uygulayabilirsiniz.her uygulamadan sonra 3 gün ara vermenizi öneriyorlar.Diyet süresince şekersiz kahve içebilirsiniz,yağ kullanmak yok.40 yaşını geçmiş kadın ve erkekler için ideal.diyet süresince ASLA kendinizi aç bırakmayacaksınız.

Offf ne çok hızlı vermişsin...Sence verdiklerin yağmı..?? bence değiil..Çünkü biliyorsun 7000kcal yakarsak bir kilo kaybımız olur...Kilo alışımızda bunun tersi...

Lütfen bu tür bir yol izleme Çok çabuk sıkılır ve iki katı geri alırsın...

Ben 98 kiloyken doktora gittim bana ayda 2-3 kilo vermen sağlığın için uygun dedi..tabii yaş faktörüde var...

haklisin biliyorum.elma diyetine cok hevesliydim yani bastan okumaya basladim sexybebek diye birisi muthis kilolar vermis.ama sonra ne okuyum hep yalanmiymis neymis o da baya etkiledi beni gerci tam anlayamadim herkesin yaptigi kendine.elma kilo verdiriyo ama nasil arada hic yemeden duralim dimi.ooff ne yadigimi bile bilmiyorum kafam alak bulak.

haklisin biliyorum.elma diyetine cok hevesliydim yani bastan okumaya basladim sexybebek diye birisi muthis kilolar vermis.ama sonra ne okuyum hep yalanmiymis neymis o da baya etkiledi beni gerci tam anlayamadim herkesin yaptigi kendine.elma kilo verdiriyo ama nasil arada hic yemeden duralim dimi.ooff ne yadigimi bile bilmiyorum kafam alak bulak.

hayatım hepimiz kilolarımızdan dert yanıyoruz.bak ben 10 gün önce katıldım buraya burdaki kızların destegi olmasa ben şuan milyon kere rejimimi bozmustum.burdaki asıl amac yavas ama saglıklı kilo vermek.tabi bazen şok diyetlere de baş vuruyoruz ama 1 haftayı gecmemeli o da vucudu biraz hızlandırmak adına.kendini de cezalandırma sakın.buraya gün ve gün yediklerini yaz günlük gibi.türk kahvesi içerken 2-3 günde 1 yanına 1 tane çikolata yemeye izin ver kendini.tüm doktorlar bunu uygun görüyo hep.hep beraber el birligiyle zayıflicaz sakın kendini kötü hissetme.

kızlar gazetedeki yazıyı yazdım.

Maldivlerde tanıştığım Ayurverda doktoru Hinlti Avianish Tiwari'nin önerdiği ve bir haftada 5 kilo vermemi sağlayan diyeti sizlerle paylaşmak istiyorum.Rejimin sırrı mutlaka her gün 10 büyük bardak su içmekte.Bunu hiç ihmal etmek yok.Diyeti uyguladıgınız sürece yediginiz yemekler vucudunuza verdikleri kaloriden çok,kalori yakmanıza yardımcı oluyor.Aç kaldığınızda bile kendiniz kötü hissetmiyorsunuz.Ben ilk 2 gün biraz zorlandım.Ancak daha sonra alıştım.Enerjim eksilmediği gibi sindirim sistemim de her zamankinden daha iyi çalıştı.

1.Gün:Muz hariç istediginiz kadar meyve özellikle kavun karpuz.
2.gün:sabah kahvaltıda 1 adet haşlanmış patates.Gün boyunca istediginiz kadar çiğ-taze pişmiş sebze.
3.gün:muz ve patates hariç istediğiniz kadar meyve ve sebze.
4.gün:3 bardak süt ve 8 adete kadar muz.
5.gün:13 bardak su,6 adet domates,1 kase pilav
6.gün:istediginiz kadar sebze,1 kase pilav.
7.gün:1 kase pilav,meyve suyu,istediginiz kadar sebze.

Bu diyeti istediginiz sıklıkta uygulayabilirsiniz.her uygulamadan sonra 3 gün ara vermenizi öneriyorlar.Diyet süresince şekersiz kahve içebilirsiniz,yağ kullanmak yok.40 yaşını geçmiş kadın ve erkekler için ideal.diyet süresince ASLA kendinizi aç bırakmayacaksınız.

5 gün 5 kilo dietine benziyor sanki değilmi..??

Çiğ sebzemi, nasıl tüketiyorsun.??

Görüşürüz kızlar...Pcyi kızıma devredicem..:))

Umarım yarın tartı yüzünüzü güldürür...

Back
X