Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız?
yenı gelenler hosgeldınız. 2 haftadır ınternete bakamıyorum. cok şey kaçırmısım. ankaranın tadını çıkartıyorum. suan 90 kıloyum.
kılo verenlerıde tebrık edıyorum........

hayatım hepimiz kilolarımızdan dert yanıyoruz.bak ben 10 gün önce katıldım buraya burdaki kızların destegi olmasa ben şuan milyon kere rejimimi bozmustum.burdaki asıl amac yavas ama saglıklı kilo vermek.tabi bazen şok diyetlere de baş vuruyoruz ama 1 haftayı gecmemeli o da vucudu biraz hızlandırmak adına.kendini de cezalandırma sakın.buraya gün ve gün yediklerini yaz günlük gibi.türk kahvesi içerken 2-3 günde 1 yanına 1 tane çikolata yemeye izin ver kendini.tüm doktorlar bunu uygun görüyo hep.hep beraber el birligiyle zayıflicaz sakın kendini kötü hissetme.

insallah dedigin gibi hep birlikte zayiflariz bundan sonra bende daha sIk yazmaya calisacam.basinizi cok agritirim simdiden afola

cocuklar ogle yemegine geldiler okuldan onlari doyurup gonderdikten sonra tekrar donmeye calisacam insallah.kendinize iyi bakin.

Zaliminin yazdığı gibi 3 kaşık zeytinyağı bir yumurta sarısı ve bi çk poleni karıştırıp saçıma sürdüm 1 saat bekleyip yıkayacağım umarım dökülmesini durdurabilir ve yeni saç çıkarırsa hiç fena olmaz ...

Nasıl yiyeceğimi bilsem yemeye de başlayacağım ama Zalimi yi bekliyorum gel artık Zalimi

98 kiloyum malesef!gecen hafta elma diyeti yaptim superdi 5.5 kilo verdim ama bu hafta tik yok aceba gecen haftaki vucutaki sularmiydi anlamiyorum acliktan ara sira fenalik gecirecek gibi oluyorum butun gunumde kosturmakla geciyor.bu kilolar niye gitmiyo.bu hafata diyete 5.haftam 5 haftada 8 kilo verdim.

Bünyen kilitledi kendini yavruum işte :olmaz: Şok diyeti bırak -windofchangeninki müstesna :)) - kendine güzel 3 ana 3 ara öğünlü,spor destekli bir diyet hazırla..

Bünyen kilitledi kendini yavruum işte :olmaz: Şok diyeti bırak -windofchangeninki müstesna :)) - kendine güzel 3 ana 3 ara öğünlü,spor destekli bir diyet hazırla..

evet oyle yapabilsem cok daha iyi olur ama acayip bi sucluluk duygusu falan olustu bende mesela bir dilim ekmek yersem 1 kilo alacakmisim gibi geliyo.psikolojim bozuldu galiba 1 gunum 1 gunumu tutmuyor dun cok mutluydum meyve gunum diye bugun hic degilim

kızlar gazetedeki yazıyı yazdım.

Maldivlerde tanıştığım Ayurverda doktoru Hinlti Avianish Tiwari'nin önerdiği ve bir haftada 5 kilo vermemi sağlayan diyeti sizlerle paylaşmak istiyorum.Rejimin sırrı mutlaka her gün 10 büyük bardak su içmekte.Bunu hiç ihmal etmek yok.Diyeti uyguladıgınız sürece yediginiz yemekler vucudunuza verdikleri kaloriden çok,kalori yakmanıza yardımcı oluyor.Aç kaldığınızda bile kendiniz kötü hissetmiyorsunuz.Ben ilk 2 gün biraz zorlandım.Ancak daha sonra alıştım.Enerjim eksilmediği gibi sindirim sistemim de her zamankinden daha iyi çalıştı.

1.Gün:Muz hariç istediginiz kadar meyve özellikle kavun karpuz.
2.gün:sabah kahvaltıda 1 adet haşlanmış patates.Gün boyunca istediginiz kadar çiğ-taze pişmiş sebze.
3.gün:muz ve patates hariç istediğiniz kadar meyve ve sebze.
4.gün:3 bardak süt ve 8 adete kadar muz.
5.gün:13 bardak su,6 adet domates,1 kase pilav
6.gün:istediginiz kadar sebze,1 kase pilav.
7.gün:1 kase pilav,meyve suyu,istediginiz kadar sebze.

Bu diyeti istediginiz sıklıkta uygulayabilirsiniz.her uygulamadan sonra 3 gün ara vermenizi öneriyorlar.Diyet süresince şekersiz kahve içebilirsiniz,yağ kullanmak yok.40 yaşını geçmiş kadın ve erkekler için ideal.diyet süresince ASLA kendinizi aç bırakmayacaksınız.
Bir haftada 5 kilo süpermiş;ama yapabilir miyim şüpheliyim bilmiyorumkismile Yarın tartıda 88.5i falan görmezsem hazırlıklara başlıyayım..:jeyyar:

evet oyle yapabilsem cok daha iyi olur ama acayip bi sucluluk duygusu falan olustu bende mesela bir dilim ekmek yersem 1 kilo alacakmisim gibi geliyo.psikolojim bozuldu galiba 1 gunum 1 gunumu tutmuyor dun cok mutluydum meyve gunum diye bugun hic degilim

Bana da öyle gelirdi,sonra kendimi kaybettiğim,gözmün döndüğü bir an 5-6 gündür yemediğim şeyi indiriverirdim mideye kafamçokkarıştı Allah saklasın :1ninca: O yediğin ekmek senin zayıflamana yardım edecek öyle düşün..Bütün diyetisyenler aynı şeyi söylüyor..Protein,karbonhidrat,yağ hiçbirini kesmek yok..Meyveni,sebzeni,etini,sütünü,yağını ekmeğini hepsini yiyeceksin..3 ara 3 ana öğün ve azıcık daha hareketli olmakla kalıcı ve sağlıklı kilo vereceksin..Aç bırakıp bünyeni bıktırma yerimseniben

Bir haftada 5 kilo süpermiş;ama yapabilir miyim şüpheliyim bilmiyorumkismile Yarın tartıda 88.5i falan görmezsem hazırlıklara başlıyayım..:jeyyar:

neden goremem diye korkuyosun kacamakmi yaptinki?sanki benimkide laf ilaki kacamakla kilo durmuyoda sey yarin bende kilo vermemissem yada az verdimse beraber baslayalimmi c.tesi bu diyete?

günaydın kızlar nasılsınız
vallahi ben benim bıcırıokla uğraşmaktan ne buraya gireb,iliyorum nede yazabiliyorum kıyamet kopuyor ben pcye geçince bazen okumaya çalışıyorum ama klavye havalarda uçuyor. uyuduğu zamanda bende yatıp dinleniyorum .sporda yapamıyorum leslie yapıyordum geçen hafta bu hafta yapamadım ama dikkat ediyorum bu hafta bugün düşüşe geçmişim nihayet bir aydır çünki hep aldıklarımı vermekle geçiyordu iki kilo alıyordum veriyordum sürekli bugün mutluyum yani inşallah devamı gelir

Bıcırıklar başa bela yahu -tatlı bela ;)) - Benim yeğen de bana aynını yapıyor,bilgisayarı elime alır almaz başlıyor :ecrin_bebek: cansuyum,"bana calliou aç,bana garfield aç,buz devrini istiyorum" Tuttuğum gibi evlerine postalıyorum kaydirigubbakcemile Tabi senin öyle bir şansın yok Allah kolaylık versin,sağlıklı neşeli büyütürsün inş..Kiloların da hayırlı olsun,darısı diğerlerinin başına..Gitsin kilolaRR!!:sm_cool::teytey::dance:hihoyyyt

Bana da öyle gelirdi,sonra kendimi kaybettiğim,gözmün döndüğü bir an 5-6 gündür yemediğim şeyi indiriverirdim mideye kafamçokkarıştı Allah saklasın :1ninca: O yediğin ekmek senin zayıflamana yardım edecek öyle düşün..Bütün diyetisyenler aynı şeyi söylüyor..Protein,karbonhidrat,yağ hiçbirini kesmek yok..Meyveni,sebzeni,etini,sütünü,yağını ekmeğini hepsini yiyeceksin..3 ara 3 ana öğün ve azıcık daha hareketli olmakla kalıcı ve sağlıklı kilo vereceksin..Aç bırakıp bünyeni bıktırma yerimseniben

canim benim ben hic durmam hareketliyim aslinda ama iste naparsin.bunye alismis yurus yapiyordum onu suan yapamiyorum esim aksamlari olmuyor evde sabah ogle desen inanki kosturmaca kahvalti coc.lari okula gotur genelde iki tane bebek var k.kardeslerimin onlara bakarim sonra anneme yardim evini supur sil(biraz rahatsiz oldugundan)ogle yemegi yetistir 2-3 cocuk birden geliyorlar masallah cok aktifler tekrar bastan sil supur okula gotur aksam yemegi hazirligi derken.gun boyle geciyo iyiki kk uye oldumda firsat buldukca aciyorum pc yi,

neden goremem diye korkuyosun kacamakmi yaptinki?sanki benimkide laf ilaki kacamakla kilo durmuyoda sey yarin bende kilo vermemissem yada az verdimse beraber baslayalimmi c.tesi bu diyete?

Yok bea geçen hafta cuma tartıda 500 gr gittiğini görünce bizzat kendim şok oldum..:sinifsinif:Halbuki günde yaklaşık 2 saat yürüyordum Leslieciğimle,neyse ki aynı gün adet oldum da acuk moralim yerine geldi..yarından umutluyum,bir de 87yi görüyormuşum <Tartıda ben imkansızlığı sevdim;fakat asla ümitsizliği değil..>gamyoncuiremsu Başlayak :)) ben pregantla da pirinç lapası yapacaktım;ama onarım falan girdi araya kaynadı bizim lapa..

canim benim ben hic durmam hareketliyim aslinda ama iste naparsin.bunye alismis yurus yapiyordum onu suan yapamiyorum esim aksamlari olmuyor evde sabah ogle desen inanki kosturmaca kahvalti coc.lari okula gotur genelde iki tane bebek var k.kardeslerimin onlara bakarim sonra anneme yardim evini supur sil(biraz rahatsiz oldugundan)ogle yemegi yetistir 2-3 cocuk birden geliyorlar masallah cok aktifler tekrar bastan sil supur okula gotur aksam yemegi hazirligi derken.gun boyle geciyo iyiki kk uye oldumda firsat buldukca aciyorum pc yi,

Bir süre sonra beden sürekli yaptığın hareketlere alışıp daha az kalori yakıyormuş ya da bunun gibi bir şey kaydirigubbakcemile3 Onun için kilo vermek istiyorsak öncekinden hareketli olacağız,sonra daha hareketli sonra uçacaksın uçacaksın kaydirigubbakcemile4 :roflol:

Bir süre sonra beden sürekli yaptığın hareketlere alışıp daha az kalori yakıyormuş ya da bunun gibi bir şey kaydirigubbakcemile3 Onun için kilo vermek istiyorsak öncekinden hareketli olacağız,sonra daha hareketli sonra uçacaksın uçacaksın kaydirigubbakcemile4 :roflol:

oldu canim artik ucarmiyim dunyadan gocermiyim bilemem artik.bugun kocisimden crosstrainer istedim ok dedi hadi bakalim aksamda sipalari yatirica bi guzel cross yaparim tabiki caymasa biraz maymun istahli oldugumu bilir kendileri o yuzden kesin alirmi bilmiyorum bakalim devami yarin....

Yok bea geçen hafta cuma tartıda 500 gr gittiğini görünce bizzat kendim şok oldum..:sinifsinif:Halbuki günde yaklaşık 2 saat yürüyordum Leslieciğimle,neyse ki aynı gün adet oldum da acuk moralim yerine geldi..yarından umutluyum,bir de 87yi görüyormuşum <Tartıda ben imkansızlığı sevdim;fakat asla ümitsizliği değil..>gamyoncuiremsu Başlayak :)) ben pregantla da pirinç lapası yapacaktım;ama onarım falan girdi araya kaynadı bizim lapa..

kiz bu lesliemidir nedir neymiski herkes nerdeyse onu yaziyor?

cokmu cahillim ne??

oldu canim artik ucarmiyim dunyadan gocermiyim bilemem artik.bugun kocisimden crosstrainer istedim ok dedi hadi bakalim aksamda sipalari yatirica bi guzel cross yaparim tabiki caymasa biraz maymun istahli oldugumu bilir kendileri o yuzden kesin alirmi bilmiyorum bakalim devami yarin....
İnsan hareket etmek istedi mi he halükarda hareket ediyor,yok değilse cosstrainer,koşu bandı bilmem ne hepsi TTIINN..

kiz bu lesliemidir nedir neymiski herkes nerdeyse onu yaziyor?

cokmu cahillim ne??
Estağfurullah,ne cahilliği..Leslie ne??Leslie benm kilo vermedeki en büyük desteğim opuyorumnanaktan Walk at home diye bir egzersiz programı..2 mil,3 mil,4,mil vb vb çeşitli yürüyüş videoları var,evde çok rahat yapabileceğin 4-5 hareket var yürüyüş temelli olarak onları yapıyorsun sonra Gİtsin kilolaRR!! :sm_cool::teytey::dance:hihoyyyt

Back
X