Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaaaaa nasıl yemezsin, en kısa zamanda ye bence çok leziz bişey...

Hadi bu iyiliğimide unutma...Hahaha millet diet tarifi verir benim yaptığıma bak,ilahi ben..:)))
Hiç duymadım bile,garip..eminim leziz olduğuna,haşhaşhaşhaş çok yağlı bir şey olmasa her kahvaltıda yiyeceğim;ama yağlı arada bir ancak yiyorum..Yok gördüğüm yerde hemen yiyeceğim haşhaşlı kebabtan,az yerim olur biter.. sempatiksalakcinni

aaaaaa dayanamadım kepekli bisküvi yiyorum bu ne ya midem aclıktan aglıo resmen! şunu bi daha anladım meyve sebzeden daha doyurucu.10 tane salatalık yedim bütün gün hiçmi tok tutmaz :kızgın:
Tek besinli diyetlerin zararları işte,insanı yemeye itiyor,sen yine kepekli büsüküüütlen kurtulmuşsun,tebriklerrr opuyorumnanaktan:1:

vet canım ama içmiyordum yeni başladım geçen sene yine içiyordum bıraktım aslında sürekli içmek lazım...

yemek olayını 7 de bitiriyorum aslında hemen yemeğimi yiyeyim kızım uyanmazsa hemen leslieyide yapayım demeye kalmadan kızım uyandı
sürekli içerim ben bunu yyaaw,idrar söktürüyormuş yağ yakıyormuş oh oh kaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar nasılsınız? Bugün neler yediniz, akşam yemeğine hafif bir önerisi olan var mı?

Menemen ve cacık cokacimcoook

cokacimcoook
KAHVALTI geleneksel bir yumurta,domates,salatalık,biber,yarım kk peynir,-4 zeytin yoktu :(( -bir dilim ekmek
İKİ SAAT sonra bir portakal
ÖĞLEN -düğüne gittik- İki kaşık ancak çorba,5-6 kaşık keşkek,küçük bir yumurta kadar tavuk eti,bir kaşık irmik helvası
ÜÇ SAAT sonra 4 kaşık kakaolu,portakallı pudingin içine 10 antep fıstığı atıp yedimMMmm..
İKİ SAAT sonra 10 kiraz
AKŞAM cacık yedim..

Düğüne git gel 40-50 dk yürümüşümdür,eve geldim -zekiye ben o yorgunlukla- 4 really big mile yürüdüm Leslie kızla bir saat..

Hiç duymadım bile,garip..eminim leziz olduğuna,haşhaşhaşhaş çok yağlı bir şey olmasa her kahvaltıda yiyeceğim;ama yağlı arada bir ancak yiyorum..Yok gördüğüm yerde hemen yiyeceğim haşhaşlı kebabtan,az yerim olur biter.. sempatiksalakcinni

Tek besinli diyetlerin zararları işte,insanı yemeye itiyor,sen yine kepekli büsüküüütlen kurtulmuşsun,tebriklerrr opuyorumnanaktan:1:

sürekli içerim ben bunu yyaaw,idrar söktürüyormuş yağ yakıyormuş oh oh kaydirigubbakcemile2

Menemen ve cacık cokacimcoook

saolasın bademim :1hug:

kızlar slm nasılsınız bakalım.sonunda azcık da olsa kilo verdim.ama gece görseniz halimi acırsınız.herkes dışarıdan yemeık söylüyor.herkesin önünde pideler kebaplar pizzalar cipsler.benim önümde meyve elimde bir salatalık b paket de diyet bisküvi.hepsini yemiyorum tabi.sabah kahvaltıyı böyle yapıyorum.öğlen bugün kalktım tavuk haşlama ve 3-4 kaşık bulgur pilavı ve çoban salata yedim.akşam da 1 kase mısır gevregi sütle.biraz sonra da bi tane cornetto almış kardeim.yanında aşkına hediyesi var ya ondan vermişler.ben de bugün onu yedim.:) 45dk yürüdüm.yarım saat egzersiz yaptım.cumadan beri 1 kilo verebildim sadece.yine de fena değil.hiç yoktan iyi.gece vardiyası tüm dengemi alt üst ediyor.haftaya inşallah 90ları görürüm.

Linki özelden mesajla gönderdim canım..Akşama burda olmayabilirim,malum düğün sezonu kınaya gideceyuk bir akrabanın :teytey: Gece geldiğimde mecalim kalmış olursa bakarım bir sorun olursa cevaplarım..Hoş burda Leslie'yi bir çok kişi indirdi onlar da cevaplar kanımca.. yerimseniben

cok sagol canim indirmeyi denicem buarada resim kendinmi?oyleyse hic kilolu durmuyosun!

cok sagol canim indirmeyi denicem buarada resim kendinmi?oyleyse hic kilolu durmuyosun!
Evet benim,sağol güzel bakan gözlerinin inceliği :kedi: değilse gayet kiloluyum.. Ben Leslie ile yürürken çok eğleniyorum bir hafta öncesine kadar öğlen 2 mil akşamları 5+2 mil yürüyordum..Çok fazla olduğuna kanaat getirdik kk'yle ve 3-4 mil yapıyorum şimdi..
kızlar slm nasılsınız bakalım.sonunda azcık da olsa kilo verdim.ama gece görseniz halimi acırsınız.herkes dışarıdan yemeık söylüyor.herkesin önünde pideler kebaplar pizzalar cipsler.benim önümde meyve elimde bir salatalık b paket de diyet bisküvi.hepsini yemiyorum tabi.sabah kahvaltıyı böyle yapıyorum.öğlen bugün kalktım tavuk haşlama ve 3-4 kaşık bulgur pilavı ve çoban salata yedim.akşam da 1 kase mısır gevregi sütle.biraz sonra da bi tane cornetto almış kardeim.yanında aşkına hediyesi var ya ondan vermişler.ben de bugün onu yedim.:) 45dk yürüdüm.yarım saat egzersiz yaptım.cumadan beri 1 kilo verebildim sadece.yine de fena değil.hiç yoktan iyi.gece vardiyası tüm dengemi alt üst ediyor.haftaya inşallah 90ları görürüm.
Cumadan perşembeye 1 kilo gayet güzel canım yyaa yerimseniben Ben geçen hafta 500 gr verdim;acuk moralim bozuldu;ama daha önceleri günde +500,şimdi - 500 neden kötü sositososito İnşallah dediğin gibi haftaya 90ları görürsün,-2.700 delikafadulden

Ademkızları nerdesiniz yahu??CADIARZU
Sıcaklar iicene rahevete itti kanımca sizi..NEyse yarın cuma,rahat bir uyku uyuyayım metabolizmam uyurken bari acuk kalori yaksın lülülülülülün İİ geceler,esen kalın şen kalınn!!

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nluk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz.html burda deneyenler var,ben varım yarın başlayak?? aklinialirimsmile Bana bunu diyecek birini bekliyormuşum ben de alkisalkisalkis

Başın sağolsun canım..İnşallah verirsin kilolarını güzel güzel de bebeğini alırsın kucağına..Yediklerin çok güzel ve kilo verirsin böyle;ama sporla destek şart kaydirigubbakcemile2 spor derken günlük 30-40 dk yürüyüş falan yap en olmadı daha hareketli ol aç müziği salla hihoyyyt

3 hafta denemişsin zaten bence normal diyetine dön canım..

Boğaz höngürdemesi sırnaşık şey

bademcim ya kaç gündür giremedim siteye teyzem. sen naptın başladın mı? geçmişi okuyamadım . bakıyım neler yazmışsın.

selam kızlar ay dün cok sinir oldum giremedim kaç kere!! ben dün yarı şok diyete başladım gazetede buldugum.köşeyazarı kız pek tavsiye etmiş,zararsız oldugunu isteyenin istedgi kadar uygulayabilcegini sölemiş ama ben adet öncesinde oldugum icin 1 hafta yapıcam sadece.dün başladım şimdiden 1 kg vermişim bile toplam verdigim kilo sayısı 4 oldu hihoyyyt

ay nedir bu şok diyet anlatsana

kızlar gazetedeki yazıyı yazdım.

Maldivlerde tanıştığım Ayurverda doktoru Hinlti Avianish Tiwari'nin önerdiği ve bir haftada 5 kilo vermemi sağlayan diyeti sizlerle paylaşmak istiyorum.Rejimin sırrı mutlaka her gün 10 büyük bardak su içmekte.Bunu hiç ihmal etmek yok.Diyeti uyguladıgınız sürece yediginiz yemekler vucudunuza verdikleri kaloriden çok,kalori yakmanıza yardımcı oluyor.Aç kaldığınızda bile kendiniz kötü hissetmiyorsunuz.Ben ilk 2 gün biraz zorlandım.Ancak daha sonra alıştım.Enerjim eksilmediği gibi sindirim sistemim de her zamankinden daha iyi çalıştı.

1.Gün:Muz hariç istediginiz kadar meyve özellikle kavun karpuz.
2.gün:sabah kahvaltıda 1 adet haşlanmış patates.Gün boyunca istediginiz kadar çiğ-taze pişmiş sebze.
3.gün:muz ve patates hariç istediğiniz kadar meyve ve sebze.
4.gün:3 bardak süt ve 8 adete kadar muz.
5.gün:13 bardak su,6 adet domates,1 kase pilav
6.gün:istediginiz kadar sebze,1 kase pilav.
7.gün:1 kase pilav,meyve suyu,istediginiz kadar sebze.

Bu diyeti istediginiz sıklıkta uygulayabilirsiniz.her uygulamadan sonra 3 gün ara vermenizi öneriyorlar.Diyet süresince şekersiz kahve içebilirsiniz,yağ kullanmak yok.40 yaşını geçmiş kadın ve erkekler için ideal.diyet süresince ASLA kendinizi aç bırakmayacaksınız.

çok güzelmiş ya

Dün çarşıya inince biberiye de aldım kendime..Sallama falan değil,bitkinin kendisini aldım..Bir bardak suya bir tatlı kaşığı koyuyorum,içine yarım dal tarçın,3-4 karanfil atıyorum..Sadece biberiyenin tadı da kötü değil bence bana adaçayının tadı ve kokusunu hatırlattı..Seve seve içiyorum,inşallah yağ yakımına etkisi olur..Ablamın arkadaşı hiçbir diyet ve spor yapmadan sadece biberiye çayıyla 2 ayda 1 kilo vermiş,hem de sıkılaştığımı hissediyorum dediydi vakti zamanında..

kız bırak otu çöpü de biz senle şoka girek. ben windofchange'nin diyetini pek beğendim. ya da 5 günde 5 kilo diyeti.

Son düzenleme:
sağol YENA,sağol Badem13
valla çok haklısın.sabah 6 da topiğe girdim.sonra ani bir kararlla 1 günlük pirinç lapası diyetine başladım.sabah 9 da evden çıktığımda
kahvaltıda 1 kase yoğurtlu lapa 2 bardk ılık su ve 1 dilim karpuzu mideye indirmiştim.edremit aşağı yuları 40dk.sürüyor.nufus memurluğu,vergi dairesi noter ve adliye derken saat 1 olmuştu.2 gibi eve geldim.heryerimden su akıyordu.her gittiğim yerde wc ye koştum.
öğle 1 kase pirinç lapası 1 dilim karpuz ve 1 litre su.belkemerini alıp uzandım.
eşimin yemeği bakımı derken saat yarım olmuş.topikte kimse yok.ben gece tartılıp yzacağım.

sağol YENA,sağol Badem13
valla çok haklısın.sabah 6 da topiğe girdim.sonra ani bir kararlla 1 günlük pirinç lapası diyetine başladım.sabah 9 da evden çıktığımda
kahvaltıda 1 kase yoğurtlu lapa 2 bardk ılık su ve 1 dilim karpuzu mideye indirmiştim.edremit aşağı yuları 40dk.sürüyor.nufus memurluğu,vergi dairesi noter ve adliye derken saat 1 olmuştu.2 gibi eve geldim.heryerimden su akıyordu.her gittiğim yerde wc ye koştum.
öğle 1 kase pirinç lapası 1 dilim karpuz ve 1 litre su.belkemerini alıp uzandım.
eşimin yemeği bakımı derken saat yarım olmuş.topikte kimse yok.ben gece tartılıp yzacağım.

selam zeynepçim. yoğun bir gün olmuş ha? pirinç lapası yağsız ve tuzsuz mu oluyo? hiç tuz atmadın mı?

windofchange kullanıcısından alıntı Mesajı göster
kızlar gazetedeki yazıyı yazdım.

Maldivlerde tanıştığım Ayurverda doktoru Hinlti Avianish Tiwari'nin önerdiği ve bir haftada 5 kilo vermemi sağlayan diyeti sizlerle paylaşmak istiyorum.Rejimin sırrı mutlaka her gün 10 büyük bardak su içmekte.Bunu hiç ihmal etmek yok.Diyeti uyguladıgınız sürece yediginiz yemekler vucudunuza verdikleri kaloriden çok,kalori yakmanıza yardımcı oluyor.Aç kaldığınızda bile kendiniz kötü hissetmiyorsunuz.Ben ilk 2 gün biraz zorlandım.Ancak daha sonra alıştım.Enerjim eksilmediği gibi sindirim sistemim de her zamankinden daha iyi çalıştı.

1.Gün:Muz hariç istediginiz kadar meyve özellikle kavun karpuz.
2.gün:sabah kahvaltıda 1 adet haşlanmış patates.Gün boyunca istediginiz kadar çiğ-taze pişmiş sebze.
3.gün:muz ve patates hariç istediğiniz kadar meyve ve sebze.
4.gün:3 bardak süt ve 8 adete kadar muz.
5.gün:13 bardak su,6 adet domates,1 kase pilav
6.gün:istediginiz kadar sebze,1 kase pilav.
7.gün:1 kase pilav,meyve suyu,istediginiz kadar sebze.

Bu diyeti istediginiz sıklıkta uygulayabilirsiniz.her uygulamadan sonra 3 gün ara vermenizi öneriyorlar.Diyet süresince şekersiz kahve içebilirsiniz,yağ kullanmak yok.40 yaşını geçmiş kadın ve erkekler için ideal.diyet süresince ASLA kendinizi aç bırakmayacaksınız.

canım sen bunu hangi gazeteden aldın? kim yazmıştı?

selam zeynepçim. yoğun bir gün olmuş ha? pirinç lapası yağsız ve tuzsuz mu oluyo? hiç tuz atmadın mı?

çok az,zaten tuzu pek kullanmam.yoğurtu ayran yapıp içine 3 kaşık lapa koydum.üstüne pulbiber nane bayağı iyi geldi.2 km yakın mecmur yürüdüm.birde aralarda karpuz yedim.yeşil çay içtim.bayağı metebalizmam çalıştı.1 kilo vermişim......kaydirigubbakcemile3

Back
X