Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmişi tam okuyamadım ama bademcim detoks yapıyomuşsun. nasıl geçti detokslu günlerin?
hayret bişey ya. badem sabah yazdıklarımı okudun mu
sabah tartıldım 1,5 kilo vermişim bugün devam ediyorum detoxa.
vvaayy,aferin vereliniortak Devam et tabi daha ne ister bir insan bundan iyisi 2,5 kilo lülülülülülü
sabah tartıldım 1,5 kilo vermişim bugün devam ediyorum detoxa.
su kaybedip iki günde hoop geri almak da var. bakalım zaman ne gösterecek.
aaa evet herşeyi silmişler :S
Doğumgünümü kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız kızlarrr olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 :içelim: :1hug: :teselli: vereliniortak Şeniz
Rejimde olmak istiyorum bünyem hemen şaşırıp kilo vermeye tekrar başlarmısın lütfenlmaz:
Sutemcim rejimi bırakmadım tatlım sadece kilo vermem durduğu için 3 gündür normal yemek yeme düzenime döndüm ( ne kadar normalse öğün diye birşey yok sadece pasta aburcubur...) bünyem şaşırsın diye yani ... yoksa kimse yada hiçbirşey rejim isteğimi yok edemez daha yola yeni başladık benim vereceğim 40-50 kilo daha var Allahın izniyle opuyorumnanaktan
Öğleyin ateş beni çağırdı burger kingte yemediğim şey kalmadı sempatiksalakcinni sakın canınız çekmesin yedim bitti eee noldu 2 dakikalık zevk hatta zevk bile almadım.
Akşam doğumgünü pastamı kesicemmm ondan zevk alabilirim belkim sempatiksalakcinni
tebrikler canım bende bu sabah 101i gördüm çokkk mutluyum gitsin kilolarımızzzzz
bademim naaptın gitti mi kilolar kıs:)))) kaydirigubbakcemile2
tebrikler canım bende bu sabah 101i gördüm çokkk mutluyum gitsin kilolarımızzzzz