Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmişi tam okuyamadım ama bademcim detoks yapıyomuşsun. nasıl geçti detokslu günlerin?

Ah ah ekincik!!Hiç sorma sıfırlansın gitsin o detoks mevzuu da :1no2: Umduğumu bulamadım maalesef..İki gün hiçbir kaçamak yapmamama rağmen 700 gr gitti sadece kafamçokkarıştı Hiç vermemekten iyidir;ama moralim bozuldu acuk..Neyse ki normal şeyler yedikçe iyi hissediyorum da dengeliyorum.. yerimseniben

aaa evet herşeyi silmişler :S

Doğumgünümü kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız kızlarrr olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 :içelim: :1hug: :teselli: vereliniortak Şeniz

Rejimde olmak istiyorum bünyem hemen şaşırıp kilo vermeye tekrar başlarmısın lütfen :olmaz:

Sutemcim rejimi bırakmadım tatlım sadece kilo vermem durduğu için 3 gündür normal yemek yeme düzenime döndüm ( ne kadar normalse öğün diye birşey yok sadece pasta aburcubur...) bünyem şaşırsın diye yani ... yoksa kimse yada hiçbirşey rejim isteğimi yok edemez daha yola yeni başladık benim vereceğim 40-50 kilo daha var Allahın izniyle opuyorumnanaktan

Öğleyin ateş beni çağırdı burger kingte yemediğim şey kalmadı sempatiksalakcinni sakın canınız çekmesin yedim bitti eee noldu 2 dakikalık zevk hatta zevk bile almadım.

Akşam doğumgünü pastamı kesicemmm ondan zevk alabilirim belkim sempatiksalakcinni

sabah tartıldım 1,5 kilo vermişim bugün devam ediyorum detoxa.

Midem tıka basa dolu,şiş :CüvCüv: Ne yedim diye düşünüyorum,mmm saat 12de MAXİMUS yedim yarımdan fazla,2de de iki kaşık bamya bir lokma ekmek,bir kaşık yoğurt ikiniciyi yiyemedim malum hafa sonundan ııyykk geldi o kadar..Şu an canım çekse çekse ne çeker,mmMM fisfisfis hiçbir şey

aaa evet herşeyi silmişler :S

Doğumgünümü kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız kızlarrr olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 :içelim: :1hug: :teselli: vereliniortak Şeniz

Rejimde olmak istiyorum bünyem hemen şaşırıp kilo vermeye tekrar başlarmısın lütfen :olmaz:

Sutemcim rejimi bırakmadım tatlım sadece kilo vermem durduğu için 3 gündür normal yemek yeme düzenime döndüm ( ne kadar normalse öğün diye birşey yok sadece pasta aburcubur...) bünyem şaşırsın diye yani ... yoksa kimse yada hiçbirşey rejim isteğimi yok edemez daha yola yeni başladık benim vereceğim 40-50 kilo daha var Allahın izniyle opuyorumnanaktan

Öğleyin ateş beni çağırdı burger kingte yemediğim şey kalmadı sempatiksalakcinni sakın canınız çekmesin yedim bitti eee noldu 2 dakikalık zevk hatta zevk bile almadım.

Akşam doğumgünü pastamı kesicemmm ondan zevk alabilirim belkim sempatiksalakcinni

yaaa kızlaaar rmesajlarım gitmiş yaf bu nedir anlamadım ya bi an önce çözsünler bu işi yiter yaaa:)))) baharııııımmmmmmmmm tekrar yazıyorum mutluuu yıllaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr zayıf yılaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr kuzuuuuuuuummm benim sefiyom seni delikafadulden

bi dakka baharım burger king??? bahar nooldu sana yaf kıs yılbaşında çıtır olcektik burger king de neyin nesi ????!!!!????kaydirigubbakcemile bünyen öölee şaşırır inşallah ne diyim

Back
X