700 grcık gitti aklinialirimsmile
olsun hepiciği yağdandır inşallah bu durumda normal rejime göre nerdeyse bir buçuk kilo kaybetmiş sayılırsın normal rejimde kas su vs. kaybedilir zira tebrikler canım...kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
700 grcık gitti aklinialirimsmile
sabah tartıldım 1,5 kilo vermişim bugün devam ediyorum detoxa.
olsun hepiciği yağdandır inşallah bu durumda normal rejime göre nerdeyse bir buçuk kilo kaybetmiş sayılırsın normal rejimde kas su vs. kaybedilir zira tebrikler canım...kaydirigubbakcemile5
kızlar slmlar.biz de dün pikniğe gittik.off diyet falan gitti.midem bayram etti.
gittim 3-4 avuç çekirdek yedim.sonra etleri löp löp götürdüm.üstüne bir de kocamaan bi magnum beyaz yedim.akşam yemedim.çünkü mide ağrısından kıvrandım.spor da yapmadım.sabah tartıya çıkmaya korkuyordum ama çıktım.veee ne gördüm.100 gr gitmiş herşeye ragmen.delikafadulden nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam.ama sağolsn ilacımın da katkılarıyla yediğimi çıkardım.:teytey: ay nasıl mutlu oldum.ben verdiğim 10da birini almışımdır diyordum halbuki. tombulkelebekim cnm senin doğumgünün mü.canımm doğumgünün kutlu olsun.nice mutlu sağlıklı ve zayıf yıllara.a.s.
selam kızlar nasılsınız?
yenı gelenler hosgeldınız. 2 haftadır ınternete bakamıyorum. cok şey kaçırmısım. ankaranın tadını çıkartıyorum. suan 90 kıloyum.
kılo verenlerıde tebrık edıyorum........
aaa evet herşeyi silmişler :S
Doğumgünümü kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız kızlarrr olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 :içelim: :1hug: :teselli: vereliniortak Şeniz
Rejimde olmak istiyorum bünyem hemen şaşırıp kilo vermeye tekrar başlarmısın lütfenlmaz:
Sutemcim rejimi bırakmadım tatlım sadece kilo vermem durduğu için 3 gündür normal yemek yeme düzenime döndüm ( ne kadar normalse öğün diye birşey yok sadece pasta aburcubur...) bünyem şaşırsın diye yani ... yoksa kimse yada hiçbirşey rejim isteğimi yok edemez daha yola yeni başladık benim vereceğim 40-50 kilo daha var Allahın izniyle opuyorumnanaktan
Öğleyin ateş beni çağırdı burger kingte yemediğim şey kalmadı sempatiksalakcinni sakın canınız çekmesin yedim bitti eee noldu 2 dakikalık zevk hatta zevk bile almadım.
Akşam doğumgünü pastamı kesicemmm ondan zevk alabilirim belkim sempatiksalakcinni
süper yaf maşallah... tebrik ederim... ben böle bişi yapsam bir güncük bile, bünye hemen artı bir kiloda... hain bu bünyem benim yaf hain domdom:)))))))
süper yaf maşallah... tebrik ederim... ben böle bişi yapsam bir güncük bile, bünye hemen artı bir kiloda... hain bu bünyem benim yaf hain domdom:)))))))
sabah tartıldım 1,5 kilo vermişim bugün devam ediyorum detoxa.
badem badem yurudunmu spor yaptinmi?bak ben bugun yurudum hemde tempolu.aksamada bizim gelinle yurucez.bundan sonra hergun insallah!
badem 700 grmı hay allah niye öyle olduki ben 2 kilo gider diye bekliyordum neyse sen normal rejimine devam et en iyisi
bende hafta sonu yediğim dondurmaların faturası +700 gr yemeseydim şimdi 113 olacaktım
pregant bravo tebrikler 1.5 kilo heee
tebrikler canım bende bu sabah 101i gördüm çokkk mutluyum gitsin kilolarımızzzzz
Amaan ağzını hayra aç,ne suyu giden gelmesin hiç geri kabul etmiyoruz :dilcikar:
aaaaa süper detoksa başlıyorum yarın kesin:))))kaydirigubbakcemile5
canim ne guzel yarina 2 kilo vererek tamamlarsin detoxu.ben cikmadim tartiya korkumdan vermemissem birakirim diye c.tesi yediklerim hemen 1 kilo olarak donmustu bana nasil bunyeyse.tebrikler canim