Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

neden indiremedin?
öncelikle bir siteden programı bul,
indirme yapmana izin veren yerde her part için 15 dk beklemen gerekiyor,
sonrasında her partı tek tek indir ve her indirme tamamlandığı vakit 15 dk bekle ben öyle indirdim.

Ayyy bende merak ettim su leslieyi bende mi indirsem acepp :jeyyar:

Ufffffffff helal ya!!! alkisalkisalkis
Sok diyetler bana gore bisi degil, her ne zaman yaptiysam tekrar kilo aldim benneyaptımki
Sadece bi sure sonra kilo kaybi duruyormus, o zaman detoxu yaparim herhal :delphin:

Gecen sene sadece saglikli beslenmeye calistim 15 kg vermistim ve tekrar almadim. Ayni seyi yapiyorum herseyden azar azar yiyebiliyorum, abartmamak sartiyla. Gunde 4L su hele bu sicaklarda kolay geliyo. Sonra ogle ve aksam yemeklerinden 20dk sonra su+bal+elma sirkesi karisimi iciyorum, metabolizma hizini artiyor :jeyyar:

Allah izin verirse bu hafta 2-3 kere yuzmeye gidecem :lepi:

hmm yani su elma sirkesi gercekten ise yariyor yani bende aldimda kullanmadim yarin bende baslayim balsiz olmuyormu?

mafoldumbenmafoldumben
neden indiremedin?
öncelikle bir siteden programı bul,
indirme yapmana izin veren yerde her part için 15 dk beklemen gerekiyor,
sonrasında her partı tek tek indir ve her indirme tamamlandığı vakit 15 dk bekle ben öyle indirdim.

bilmiyorum cani kac kez denedim ama olmadi:((mafoldumben

hmm yani su elma sirkesi gercekten ise yariyor yani bende aldimda kullanmadim yarin bende baslayim balsiz olmuyormu?

Hic bilmiyorum Meruse bilmiyorumkismile Okuduklarimda bal tatli krizini engelliyormus, ne kadar dogru bilenemez, herkesin bunyesi bir degil ki...
Benim icin ise yariyor valla, insanin istahini kesiyor resmen :lepi:

Hic bilmiyorum Meruse bilmiyorumkismile Okuduklarimda bal tatli krizini engelliyormus, ne kadar dogru bilenemez, herkesin bunyesi bir degil ki...
Benim icin ise yariyor valla, insanin istahini kesiyor resmen :lepi:

benim midemi rahatsız ettiği için sirke içemiyorum

zatin kokusunu da hiç sevemedim gitti kafamçokkarıştı

Bende cuma günü 93.7idim.

Ama bugün 94.4 olmuşum.

Regl olmam yaklaştı olduktan sonra bir daha tartılıp bakıcam sonuç ne olacak...

Normalde tartılmadığım için regl dönemlerinde ki kilo değişimlerimi bilmiyorum...

umarım birkaç kilo farkediyordur...

Back
X