Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meruse ve Arzum 81 kaç kilosunuz sizler...[/QUOdun tartildigimda malesef tekrar 98 gormustum cuma 97 di bakalim yarin detox sonrasi ne olcek.
94.7 iş değişikliğinden beri yani 1 senede 10kg aldım malesef:gitme:
Kizlar bana musade!! Meruse senin icin dua etcem, insallah su detox biseye yaramistir he :Saruboceq:
Herkese iyi geceler, yarin gorusurukkkkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya olmuyor indiremiyorum su leslieyi
Rejim kadar güzel birşey yok ne ağrı ne sızı biz yıllarca bünyemize eziyet etmişiz bugün daha iyi anladım yediklerim taş gibi mideme oturmuştu yaklaşık 1 saattir afedersiniz wc den çıkamıyorum aşkımın tabiriyle motoru bozdum rejim kadar güzel birşey yooookkk...
ARZUM ve lunaazul hoşgeldnizi a.s. 4 mil Leslieyi yaptım,sonra banyomu yapıp ına gecesine gittik;ama bu defa oynamadım sositososito Bugün yeterince oynadım zaten..Yarın diyette 5. haftam doluyor..İnşallah fazladan 87.2nin 200 grı gitmiş olur..Öyle olursa 5 haftada 10 kilo olmuş olur :jeyyar:
Bademcim seni tebrik ederim 3 mil leslinin 26. dk sında bırakmak zorunda kaldım ve şu an kan ter içinde kaldım akannehir
Bu leslie ile her gün yürüsem bende hiç birşey kalmaz yahuuu
Ben 20 gündür yapıyorum aşağı yukarı,alıştım artıkguclubacismile Sen de alışırsın bir süre sonrabayanssulusmile
İnşallah alışırım....
Alışırsam süper olur kilolar patır patır gider zemuszemus
hersey iyide zeytin yag yutamam ben onsuz olmazmi?
Nihahaha ben geldim bayanssulusmile Herkeslere GÜNAYDINN!!a.s. Neden nihahahalı bir giriş,çünkü tartı yüzümü güldürdü) Bana dedi ki 'Çiğdemciğim üzülme bak nasıl gidiyor kilolar bugün de 86.7 olmuşun yavruum' dedi opuyorumnanaktan
ARZUM ve lunaazul hoşgeldnizi a.s. 4 mil Leslieyi yaptım,sonra banyomu yapıp ına gecesine gittik;ama bu defa oynamadım sositososito Bugün yeterince oynadım zaten..Yarın diyette 5. haftam doluyor..İnşallah fazladan 87.2nin 200 grı gitmiş olur..Öyle olursa 5 haftada 10 kilo olmuş olur :jeyyar:
Sağol ekincikim olumunekankayizsmile Çizelgeyi cuma değiştireyim dedim,sonra haftada ne kadar verdiğimi unutuyorum kafamçokkarıştı Mesajlarıma bakıyorum kaç kiloydum geçen cuma diye naniknaniksüper. maşallah maşallah. ama çizelgeyi değiştirmeyi unutmuşun. hemen değiştir bakiim. giden kilolarını bir de ordan görelim.kaydirigubbakcemile5![]()
Sabah işe öyle gitmek hoş olmasa gerek canım yyaa,bence dönüşte yürü,sence??bilmiyorumkismile Neresinde takıldın söyle ona göre yardım edek CADIARZUGünaydın canlar. Hosbulduk bademcim sabah yürüyerek isime vardım kanter icerisindeyim suan uyamdigimdada elma sirkesi+bal karışımımı ictim. Yanlış bahsettiginiz programı indiremedimbilmiyorumkismile