Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Kızlar :3:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...

Yarın rejimime kaldığım yerden devam edeceğim sabah aşırı bir baş ağrısıyla uyandım tekrar söylüyorum rejim kadar güzel birşey yok.

Umarım kilo vermeye tekrar başlarım spor yapmam lazım ama şu koca kıçım yerinden kalkmıyor offff :(

Neden kalkmasın kelebekim yyaaw bahane üretme kendine :oklava: Bence senin kilo vermemenin durmasında bir etken de spor yapmaman,tamam kursa yürüyorsun falan filan,ama fazladan hareket de şart kaydirigubbakcemile2 Hem spor yaptıkça insana daha bir hareketlilik hali geliyor,yürükçe yürüyesi yaptıkça yapası geliyor insan,bittecrübe sabittir :jeyyar:

Sabah işe öyle gitmek hoş olmasa gerek canım yyaa,bence dönüşte yürü,sence??bilmiyorumkismile Neresinde takıldın söyle ona göre yardım edek CADIARZU[/QUOTE]

Vallahi hemde hiç hoş değil delikafadulden denize yakın is yerin gidip atlayasim varsırnaşık şey siteyi bulamadim gece aksam tekrAr arastiricam yardımlarınız için yapışırım pacalarinizahihoyyyt

Vallahi hemde hiç hoş değil delikafadulden denize yakın is yerin gidip atlayasim varsırnaşık şey siteyi bulamadim gece aksam tekrAr arastiricam yardımlarınız için yapışırım pacalarinizahihoyyyt

Yapış canım,yardım isteyenin bir yüzü kara,vermeyen arap :1ninca: Gitsin kilolaRR!! :sm_cool::teytey::dance:hihoyyyt Ben bunu görev edindim,iş bildim,hayatımın anlamı oldu,baş koydum bu yola..Ölemk var dönmek yokk!! Çok üzgünüm çoook :roflol:

Son düzenleme:
bozma moralini bende aynen oyleyim gecen hafta resmen ac surunerek 1 kilo verdim c.tesi yedim yani abartmadim ama yedim biraz kalorili seylerdi diye o ne hallerle verdigim kilo jet hiziyla geri dondu.gelde kafayi yeme cok tuhaf bi bunyem var iste.

günaydın herkeze
vallahi okadar zor gidiyorki dün okadar az yedim yine oynamamış tartıda değişiklik yok neyse ben leslie yapayım biraz sporsuz benim yağlar parçalanmıyor

sabah incecik yağsız çavdar ekmekli tostumu yedim domt salt biber bir bardak süt ve yumurta
tam karnımı doyurdum kayınvalidem pişi yollamış bir tane küçücük tadına baktım gerisini çöpe attım allah günah yazmasın eşim yemez yoksa ben onları orda tutmam git gel yerdim

ben kızım uyumuş ken yarım saat leslie yapayım

Zeytinyağını 160gr olarak nasıl ayarlıyacagizboshayallersmileNasıl içilir acep:uhm:

1 su bardağı canım bir anda hepsini içmiyorsun gün içinde kaşık kaşık içiyorsun burnunu tıka at bi kaşık ağzına yerimseniben ben henüz yapma konusunda tereddütlüyüm sürekli tuvalete çıkarırsa ben perşembe başlıyım ona en iyisi.

Günaydın Kızlar :3:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...

Yarın rejimime kaldığım yerden devam edeceğim sabah aşırı bir baş ağrısıyla uyandım tekrar söylüyorum rejim kadar güzel birşey yok.

Umarım kilo vermeye tekrar başlarım spor yapmam lazım ama şu koca kıçım yerinden kalkmıyor offff :(

kalkar kalkar benim haşmetlüü kalkıyorsa seninki de kalkar canımcım pes etme:)))kaydirigubbakcemile2

1 su bardağı canım bir anda hepsini içmiyorsun gün içinde kaşık kaşık içiyorsun burnunu tıka at bi kaşık ağzına yerimseniben ben henüz yapma konusunda tereddütlüyüm sürekli tuvalete çıkarırsa ben perşembe başlıyım ona en iyisi.

Bir su bardağı mı?? sempatiksalakcinniAman Allah'ım..

kalkar kalkar benim haşmetlüü kalkıyorsa seninki de kalkar canımcım pes etme:)))kaydirigubbakcemile2

Hayıııırrrr benimki seninkinden daha haşmetliiii artıkkkk bak sen ne güzel veriyorsun kilolarını maşallahhh gidişi olsun da dönüşü olmasın inşallaaaahhh =)))

kızlaaarrr 100 psikolojik sınırına az kaldı on beş kilo kadar:((( süper gidiyor şu an gitmesine de ben psikolojik olarak şu kadrolara adapte olmuş durumdayım strese girdikçe yiyesim geliyordu eskiden şimdi strese girdikçe nescafe sigara yapıyorum rejim gitmesin deyü yapıyorum yapmasına da sağlığım da gidiyor tabiimki:(((( gerçi zaten eskiden az içtiğimden (haftada bir paket içerdim) sigarayı abartmadım şu an yaklaşık günde yarım paket içiyorum. nescafeyi de günde üç fincan... ama bana fazla gibi geliyor. migrenim de azmıyor aksi gibi yoksa hemen kesicem kahveyi de gayet iyiyim ben yaff???? bi yol bulmam lazım benim stres kontrolü için offff offfff

Ya kondisyon bisikletimi 2 yıldır kullanmadığım için ablamın bir arkadaşına vermiştim istemişti sen kullanmıyorsun 1 ay bende kalsın diye götürdü nerdeyse 2.5 ay oldu geri getirmedi o olsa belki tepesinden inmem ama yok işte onu geri istesem mi ayıp mı olur ki acaba :(

Bir çay bardağı idi su bardağına dondü :1shok:Eve dönerken iyi bir zeytin yağı alayım barihihoyyyt

Hayıııırrrr benimki seninkinden daha haşmetliiii artıkkkk bak sen ne güzel veriyorsun kilolarını maşallahhh gidişi olsun da dönüşü olmasın inşallaaaahhh =)))

hiçbirimizin verdikleri geri dönmez inşallah baharım... sen hiiiççççç üzülme, bünye meselesi bu ben eskiden yırtınsam veremezdim şimdi anladım her bişi disiplinde bitiyo baharım. kaslar falan yakmaya yardım ediyor tabi benim. ama ben senin ve benim çıtır olacağımız günlere İNANIYORUM... haşmetlülüğe gelince o nev-i şahsına münhasır haşmetlümü kıyaslamayalım benimki vücudun diğer bölgeleri kilo verirken uslu uslu oturuyo yerinde çünkü. ee kolay deel haşmetlüü o taş yerinde ağırdır malum:)))))))):roflol:

carnivale bayılıyorum sana canım aman maşallah diyeyim daha dün gibi bu sayfaya geldiğin 1 aymı oldu birbuçuk aymı 136 kiloyu gördüğümde kendim aklıma gelmişti o zaman bende 130 kiloyla bşalamıştım geçen sene doğum yaptıktan sonra. ben daha 114lerdeyim inşallah iki hanelere hep beraber ineriz

Back
X