Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

leslimi yaptım geldim ölüyorum bir haftadır ara vermiştim çok zorlandım hatta ikinci milin bitmesine beş dak kala kapattım dayanamadım su gibi oldum yaparkend e 1 kilo su içtm benim ev sauna çünki

siz leslie dedikce ben cosuyorum ya bende istiyorum leslieeee off

bu arada coook ama cook mutluyum ki diyete basladigim icin yani bu 3ayda 12 kilo verdiim belki az olabilir ama cok sükrediyorum. kendimi hergecen gün daha cok seviyorum begeniyorum erisin yaglar :)

gercekten bura insani motive ediyo iyiki varsiniz iyki varim

bu arada coook ama cook mutluyum ki diyete basladigim icin yani bu 3ayda 12 kilo verdiim belki az olabilir ama cok sükrediyorum. kendimi hergecen gün daha cok seviyorum begeniyorum erisin yaglar :)

3 ayda 12 kilo az değil yyaaw,işte tam olması gerektiği kadar haftada 1 kilo kaydirigubbakcemile5 İndir canım sen de Leslie'yi uçuşa geç kaydirigubbakcemile4

indiriyorum bakalim nasi bisymis:) kizimla yaparim ne güzel acariz müsigii

siz bisey dinliyomusunuz bunu yaparken?

carnivale bayılıyorum sana canım aman maşallah diyeyim daha dün gibi bu sayfaya geldiğin 1 aymı oldu birbuçuk aymı 136 kiloyu gördüğümde kendim aklıma gelmişti o zaman bende 130 kiloyla bşalamıştım geçen sene doğum yaptıktan sonra. ben daha 114lerdeyim inşallah iki hanelere hep beraber ineriz

:))))olumunekankayizsmile canımmm benimmmm kaydirigubbakcemile5iyi ki varsınız valla bugün tammm iki ay olduuu:))))) inşallah hep beraber daha aşağılara ineceğiz... ben birlikte olduktan sonra başaracağımıza inanıyorum... siz olmasanız ben Allah bilir 140lara çıkmıştım:(( ohaoldumsmileasıl ben bayılıyorum size:=)))))yerimseniben sen bi de doğumdan sonra verdin kilolarını HELAL OLSUN diyorum...:))))

canım benim 3 ayda 12 kilo harika bi sonuç elele vercez kıs kiloları çıtır olcez:))))olumunekankayizsmile

Gunaydin kizlarrrrr!! Bugun dayanamadim tartildim 106.5 gosterdi delikafadulden
Cuma gununu bekliyorum cizelgeyi deistirmek icin, cumadan cumaya yaparim herhal zemuszemus
Bu arada leslie'nin 3mil videosunu indirdim simdilik. Oglenden sonra yapmayi dusunuyorum.
Cabucak gitsin su kilolar beaaa :dance:

carnivale nan gecen 20 kilo diye seviniyodun bak 21e yaklastin kiz helal olsun sana :) affferrrinnn
sen yeni yila kac kg ile girmek istiyosun?
benim hayalim 70lilerle giriyim 77 78 79 olabilir ama biraz zor gibi aman neyse her nekadan verirsem okadan karimdir demi

carnivale ben vericem bu kilolalari baska care yok baska yol yok. ya vericez ya vericez okadar....
benim bu güzelligime bu kilolar yakismiyooooooo hepimizeyakismiyoooooo:)))))))

Nihahaha ben geldim bayanssulusmile Herkeslere GÜNAYDINN!!a.s. Neden nihahahalı bir giriş,çünkü tartı yüzümü güldürdü ;)) Bana dedi ki 'Çiğdemciğim üzülme bak nasıl gidiyor kilolar bugün de 86.7 olmuşun yavruum' dedi opuyorumnanaktan

Anaaaammmm cok sevindim kiz sonunda istedigin 86 gordun!! Allah devamini getirsin insallah!!! :nazar::nazar::nazar:

carnivale nan gecen 20 kilo diye seviniyodun bak 21e yaklastin kiz helal olsun sana :) affferrrinnn
sen yeni yila kac kg ile girmek istiyosun?
benim hayalim 70lilerle giriyim 77 78 79 olabilir ama biraz zor gibi aman neyse her nekadan verirsem okadan karimdir demi

sağolasın sutemim:)))) sen şimdi benden çok daha zayıf başladığın için o kadar kiloyu üç ayda vermen harika... ben küçük bir fil boyutunda başladığım için hızlı hızlı gitti kilolar:)))) valla bence ne kadar versek eziyetten kurtuluruz ya nefes alışımızdan yürüyüşümüze kadar her şeyde rahatlıyoruz daha da rahatlayacağız inşallah:))))

benim bi kilo verme çizelgem var şimdi o 31 aralıkta 76 kilo olcan diyo ama mümkün değil tabi... yine de zafer, benimdir diyebilenindir... umutlu kalalım kuzuuummm

selam canlar veeeeeee ablaniz 96 kilo olmus.hihi sabah hemen baktim mutluluktan uctum neyse cumaya kadar son surat devam.leslieyi sukur youtube tan buldum artik bugun onada baslicam paramparca olsun yaglar.leslie icin yardimci olan arkadaslarima cok tesekkur ediyorum sagolun kizlar.

Ya kondisyon bisikletimi 2 yıldır kullanmadığım için ablamın bir arkadaşına vermiştim istemişti sen kullanmıyorsun 1 ay bende kalsın diye götürdü nerdeyse 2.5 ay oldu geri getirmedi o olsa belki tepesinden inmem ama yok işte onu geri istesem mi ayıp mı olur ki acaba :(

Neden ayip olsun ki, sonucta 1 aylik icin istemis ve 2.5 ay gecmis yerimseniben

selam canlar veeeeeee ablaniz 96 kilo olmus.hihi sabah hemen baktim mutluluktan uctum neyse cumaya kadar son surat devam.leslieyi sukur youtube tan buldum artik bugun onada baslicam paramparca olsun yaglar.leslie icin yardimci olan arkadaslarima cok tesekkur ediyorum sagolun kizlar.

Ayyyy cokkkkkkk sevindim, bak dun bosuna endisellenmissin :lepi:
Allah devamini getirsin insallah!! :teytey: :nazar::nazar::nazar:

temmuz ayının bu sıcak yapış yapış günlerinde spor yapan herkesi tebrik ediyorum. walla 3 haftadır saldım hala toparlayamadım sporu. bugün eve gidince ilk işim bisikletimle çalışmak olucak söz veriyorum.

indiriyorum bakalim nasi bisymis:) kizimla yaparim ne güzel acariz müsigii

siz bisey dinliyomusunuz bunu yaparken?
Zaten kendinden müzik var,hareketlerin hızına göre..LET'S GO!! kaydirigubbakcemile5

Anaaaammmm cok sevindim kiz sonunda istedigin 86 gordun!! Allah devamini getirsin insallah!!! :nazar::nazar::nazar:
amin amin :Saruboceq: Evet hafta sonu kendimi 86ya şartlamıştım,göremeyince kahır oldum resmen..Neyse Allah sevdiği kulunun eşeğini önce kaybettirir,sonra buldururmuş alkisalkisalkis

Tebrikler tebrikler alkisalkisalkis allah devamını getirsin inşallah :nazar::1hug: 96 oldun;ama kaçtan 96ya düştün??:uhm: Leslie'yi de bırakma bence ben 23 günün 22sinde yürüdüm Lesliecikle çok memnunum,giden 10 kilaya rağmen bıngıl bıngıl olmadım :teytey:

Gunaydin kizlarrrrr!! Bugun dayanamadim tartildim 106.5 gosterdi delikafadulden
Cuma gununu bekliyorum cizelgeyi deistirmek icin, cumadan cumaya yaparim herhal zemuszemus
Bu arada leslie'nin 3mil videosunu indirdim simdilik. Oglenden sonra yapmayi dusunuyorum.
Cabucak gitsin su kilolar beaaa :dance:

Giden kilon da hayırlı olsun,alkisalkisalkisdarısı diğer fazlalıkların başına :1hug: Çabucaklıktan önce sağlıklı sağlıklı,geri gelmeyecek şekilde gitsinler boshayallersmile Bu Leslie kilo vermeyi acayip hızlandırıyor bence..kaydirigubbakcemile2Sadece yürürken giden kaloriler değil,yaptıktan sonra gelen hareketlilikle giden kaloriler de var aklinialirimsmile

Giden kilon da hayırlı olsun,alkisalkisalkisdarısı diğer fazlalıkların başına :1hug: Çabucaklıktan önce sağlıklı sağlıklı,geri gelmeyecek şekilde gitsinler boshayallersmile Bu Leslie kilo vermeyi acayip hızlandırıyor bence..kaydirigubbakcemile2Sadece yürürken giden kaloriler değil,yaptıktan sonra gelen hareketlilikle giden kaloriler de var aklinialirimsmile

Aminnnnnnn sagol canim :Saruboceq::Saruboceq:

Back
X