Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zaten devamlılık önemli olan....

Ama bakıyorum sen sürekli yapıyorsun maşallah :nazar:

Bende lesliyi sevdim ama şu anda regl dönemi içindeyim ara verdim

Sonra tekrar başlıcammm....

28 gün önce başladım ve 26 gününde yaptım :nazar::nazar: İnşallah böyle devam ederim işte..Hoş bazen sadece 30 dk yürüdüm;ama olsun :jeyyar: Adet olmadan önceki hafta günde 9 mil yürüyordum -öğle 2 akşam 5+2- o hafta sadece 500 gr verince acık şevkim kırılmadı değil;ama aynı aşkla başladım yeniden :lepi: Allah kırmasın :Saruboceq:

iyi geceler hatunlar a.s. bugun tartıldım 1 kg vermisim toplamda yavas gıdıyor bu ara relg dönemimde yaklastı tatlı krizlerim var.delikafadulden yağ yakıcı besinler hakkında bilgisi olan var mı

Hg Arzum! a.s.
Tebrikler verdigin kilo icin !!! kaydirigubbakcemile5 Onemli olan kilolarin gitmesi, yavas bile olsa ne fark eder ki. Hem haftada 1kilo vermek en sagliklisiymis yerimseniben
Yag yakici besinler hakkinda hic ama hicccccc bilgim yok. Egzersiz yap gercekten ise yariyo kaydirigubbakcemile2
Senin neden cizelgen yok cnm?

iyi geceler hatunlar a.s. bugun tartıldım 1 kg vermisim toplamda yavas gıdıyor bu ara relg dönemimde yaklastı tatlı krizlerim var.delikafadulden yağ yakıcı besinler hakkında bilgisi olan var mı

İİ geceler yavruum..Giden kilon hayırlı olsun,darısı dğer fazlalıkların başına :Saruboceq: Ben biberiye çayı içiyorum yağ parçalamaya yardımcıymış..Bir de sirkeli su olayı var;ama ben o suyun iştahımı açtığını düşndüğümden içmiyorum..Burda konular açılmış bunlar hakkında oku istersen;))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-sirkesibalsuquot-formuluyle-zayiflayin.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-gercekten-biberiye-cayi-zayiflatiyormus.html

Ben elma+bal+ su karisimi denedim, ac tutuyordu ama karnim hep sisti :kızgın:
3 gunden beri icmiyorum artik, daha ii oldum :ecrin_bebek:

Bu benim bahsettiğim içinde elma, karanfil, tane karabiber, tarçın ve 1 tane limon olan karışım dünden beri içiyorum bakalım ne olacak ....

Bende de yeni bir sorun çıktı...( karışımı içmeden önce başladı )

Rejime başlarken hiç kendimi aç hissetmiyordum gece falan aklıma açlık gelmiyordu ama 2-3 gündür sürekli kendimi aç gibi hissediyorum ve sürekli bir şeyler yemek istiyorum....

Ve sürekli sigara ve su içiyorum bastırmak için... mafoldumben

Bu benim bahsettiğim içinde elma, karanfil, tane karabiber, tarçın ve 1 tane limon olan karışım dünden beri içiyorum bakalım ne olacak ....

Rejime başlarken hiç kendimi aç hissetmiyordum gece falan aklıma açlık gelmiyordu ama 2-3 gündür sürekli kendimi aç gibi hissediyorum ve sürekli bir şeyler yemek istiyorum....

Gün içinde neler yiyorsun??Kendini çok zorluyorsan gece böyle patlama olabilir..Suyla bastırman iyi;ama sigara :olmaz: Aç aç bir de ooff eyvahedigeldismile :sinifsinif: Yeme isteğin doğduğunda çık dışarda gezin,yiyecek bir şeyler bulunan ortamlardan uzak dur ve kilo vermeden önceki hallerini hatırla,verdikten sonraki halini düşün boshayallersmile Zaten kaç gündür diyettesin bırakma kendini :teselli:

Hg Arzum! a.s.
Tebrikler verdigin kilo icin !!! kaydirigubbakcemile5 Onemli olan kilolarin gitmesi, yavas bile olsa ne fark eder ki. Hem haftada 1kilo vermek en sagliklisiymis yerimseniben
Yag yakici besinler hakkinda hic ama hicccccc bilgim yok. Egzersiz yap gercekten ise yariyo kaydirigubbakcemile2
Senin neden cizelgen yok cnm?

sağol canım egzersiz yapamdım.yapsam süpsüper olacak aslında ama bu hava sıcaklıgı tansiyon sorunu yasattı bendeohaoldumsmileçizelgeyi yapıyorum yapistırıyorum site yönetimi diyoki bu format değilkötükedihüsobende anlamadımfisfisfis

Gün içinde neler yiyorsun??Kendini çok zorluyorsan gece böyle patlama olabilir..Suyla bastırman iyi;ama sigara :olmaz: Aç aç bir de ooff eyvahedigeldismile :sinifsinif: Yeme isteğin doğduğunda çık dışarda gezin,yiyecek bir şeyler bulunan ortamlardan uzak dur ve kilo vermeden önceki hallerini hatırla,verdikten sonraki halini düşün boshayallersmile Zaten kaç gündür diyettesin bırakma kendini :teselli:

yok kendimi çok zorlamıyorum...

aslında abur cubura düşkün bir insan da değilim ama bilmiyorum...

arada bir olurya hani tokken bile kendini aç hissetmek öyle bir durum...

Cnmsinnnn yaaa :gitme:
Amannnn sakinnn!! Cok dikkat et emi ve fazla sigara icme yoksaaaaaaaaaaaaaa hem oklava hem 5 kardes geliyo he:oklava: :mymeka:
Insallah bu gunler cabucak gecer be cnm :teselli:
Egzersizleri basladigim gunden beri yemek yiyesim gelmiyo pek, cnm bisi cektigi zaman hemen evden cikiyorum yuruyus yapiyorum. Sonra hersey yoluna giriyo

İİ geceler yavruum..Giden kilon hayırlı olsun,darısı dğer fazlalıkların başına :Saruboceq: Ben biberiye çayı içiyorum yağ parçalamaya yardımcıymış..Bir de sirkeli su olayı var;ama ben o suyun iştahımı açtığını düşndüğümden içmiyorum..Burda konular açılmış bunlar hakkında oku istersen;))

sağol bademimma.s.elma sirkesinden bahsediyorsan aslında iyi bir ödem söktürücü.yemek yedikten sonra içmeni tavsiye ederim

yok kendimi çok zorlamıyorum...

aslında abur cubura düşkün bir insan da değilim ama bilmiyorum...

arada bir olurya hani tokken bile kendini aç hissetmek öyle bir durum...

Bir kaç gün önce bana da oldu ah ah,benim o anki ruh u haliyetim oku ;))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-3665.html#post14297947
Ne yapmışım oku ;))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-3666.html#post14299669
Bir de buna bak ;))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-3667.html#post14300844

Cnmsinnnn yaaa :gitme:
Amannnn sakinnn!! Cok dikkat et emi ve fazla sigara icme yoksaaaaaaaaaaaaaa hem oklava hem 5 kardes geliyo he:oklava: :mymeka:
Insallah bu gunler cabucak gecer be cnm :teselli:
Egzersizleri basladigim gunden beri yemek yiyesim gelmiyo pek, cnm bisi cektigi zaman hemen evden cikiyorum yuruyus yapiyorum. Sonra hersey yoluna giriyo

süpersin tombişim yaaaaaa.....

regl olunca leslie yi bıraktım yapmıyorum ondan benim canım bişeyler yeme istiyoorrr....

Helal sana çözdün konuyu....:hooray:

Sigarada eşim evde olmayınca rahat oluyorum ve bol bol sigara içiyorum

Yoksa o evdeyken içmeme kızıyorr:olmaz:

bende rahatsız olup içemiyorum...

sağol bademimma.s.elma sirkesinden bahsediyorsan aslında iyi bir ödem söktürücü.yemek yedikten sonra içmeni tavsiye ederim
Ne demek vazifeemm.. olumunekankayizsmile Elma sirkesini diğer diyet deneyimimde denemiştim 2-3 gün sonra kendimi durduramamıştım iştahımı açıyor diye bu defa içmedim..Zaten evde de elma sirkesi kalmamış alıp almama konusunda emin değilim ama kafamçokkarıştı

sağol canım egzersiz yapamdım.yapsam süpsüper olacak aslında ama bu hava sıcaklıgı tansiyon sorunu yasattı bendeohaoldumsmileçizelgeyi yapıyorum yapistırıyorum site yönetimi diyoki bu format değilkötükedihüsobende anlamadımfisfisfis

Oyy kiyamam, rahatsiz oluyorsan yapma o halde yerimseniben
Cizelge icin butun "code" u alma sadece http ile baslayani al ve jnp ile bitiyo sanirim.

Link canavarı bademcim....

Hepsine baktım ve iraden süper tebrik ediyorum...

Konuyu çözdük yaa sporu bırakmam ...

Tekrar başlayınca geçerr anladım

süpersin tombişim yaaaaaa.....

regl olunca leslie yi bıraktım yapmıyorum ondan benim canım bişeyler yeme istiyoorrr....

Helal sana çözdün konuyu....:hooray:

Sigarada eşim evde olmayınca rahat oluyorum ve bol bol sigara içiyorum

Yoksa o evdeyken içmeme kızıyorr:olmaz:

bende rahatsız olup içemiyorum...

Cok saol cnm benim :1hug:
O halde Leslie'ye devammmmmmmmmmm hihoyyyt

Kizlar ben kactim!
Herkese ii gecelerrrr, tatli ruyalarrrrr!! Ruyanizda beni gorun emi aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back
X