Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok sağol canım,ilk 6 kiloyu ilk iki haftada vermiştim..

büyük başarı canım..bukadar hızla kilo verdikten sonra vücut bir yerde durur ve direnmeye başlar bu senin canını fazlası ile sıkar ama direnirsen kazanan sen olursun..benim vücudum da sürekli direniyor da sabır sabır diyerek diyete ve spora devam etmeye çalışıyorum..

büyük başarı canım..bukadar hızla kilo verdikten sonra vücut bir yerde durur ve direnmeye başlar bu senin canını fazlası ile sıkar ama direnirsen kazanan sen olursun..benim vücudum da sürekli direniyor da sabır sabır diyerek diyete ve spora devam etmeye çalışıyorum..

Yok yok sıksa da dirense de bu defa son diyet girşimim olacak inş..boshayallersmile Bu diyetten sonra :olmaz: kilo almak yok..doğum müstesna :CüvCüv:sırnaşık şey

yardımların için çook teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda değiştirmem gerekir de onu da yaparız opuyorumnanaktan

:1shok: neeeyyyy 66 mı kafamçokkarıştı

66 kilomusun delikafadulden 55 kilomu olacaksın :1shok: boyun kaç ki fisfisfis

66 kiloyu rüyamda görsem inanmam 55 kiloyu rüyamda dahi göremem ben kaydirigubbakcemile3 sırf kemikten ibaret olurum herhalde :1shok: ben zorlamıyorum 80 olsam bile yeter bana :lepi:

:1shok: neeeyyyy 66 mı kafamçokkarıştı

66 kilomusun delikafadulden 55 kilomu olacaksın :1shok: boyun kaç ki fisfisfis

66 kiloyu rüyamda görsem inanmam 55 kiloyu rüyamda dahi göremem ben kaydirigubbakcemile3 sırf kemikten ibaret olurum herhalde :1shok: ben zorlamıyorum 80 olsam bile yeter bana :lepi:

sana aynen katılıyorummmmmmmmmm ben hala tartıya çıkamadım ya tatilde yedim istanbula geldim ilaçlar saolsun iştah patlaması yaşattı bende ben ne halt etcem acaba merak ediyorum :kedi: temizlik yaptım şimdi stepper yapıcam ütü var daha akşamada yürüyüşe çıkarım artık sempatiksalakcinni

Back
X