Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yena kabul canım ben varım ama bu hafta daha burada misafirler ama toparlamam lazım yoksa çıktıkça çıkıyorum sabah şok oldum zaten he aç gezeceğim yoksa veremiyorum ...)):

Çok mutluyum,oğlum artık iyice tuvalet olayını benimsedi...

Geceleride çoğunlukla bezlemiyorum...Çook rahat hem benim hem onun açısından...Çünkü hava feci sıcak.Birde bez olucaktı...

Tek kötü yanı pipisiyle çok oynaması..:))) Erkek çocuklarda normalmiş diyorlar...:))

Son düzenleme:
yena kabul canım ben varım ama bu hafta daha burada misafirler ama toparlamam lazım yoksa çıktıkça çıkıyorum sabah şok oldum zaten he aç gezeceğim yoksa veremiyorum ...)):

Tamam canım sürekli birbirimiz uyaralım...Zaten kilomuz fazla olduğu için normal yeme düzeni oturtsak o bile yeter..Veririz kilo...

Bugün gittim geldim kola içtim...Bırak kiloyu sağlık için bile nasıl zararlı..:çok üzgünüm:.

Derincim ben çıkayım yemek hazırlıyayım..
Menümüz bugün karpuz,peynir,ekmek..:))))

Sen şartları koy ben her şekilde varım..

yağmurum çok geçmiş olsun...benim aklıma armut geldi..Yıkamıştın diimi yerken...?

Neden yanlızsın,annenler yokmu.??

yenacım hoşgeldin....nasıl geçti tatil? canım yıkamıştım..bende anlamadım neden oldu ama şuan iiyim çok şükür..
yenam annemler yazları burda durmazlar benim askeri gönderince memlekete gitti onlar üst komşu tatilde...:)))) alt komşumda yeğenimin okuldan arkadaşları ve aileleriyle pikniğe gitmiş koca binada tekmişim...:))) ( komşu dediklerim kardeşlerim kızlar )

Kısssss sendemi benden uzunsun...Harbi pigmeymişim ben ya..:roflol:

:1::1::1:

Derincim noolucak bizim bu istikrarsızlığımız...
Hadi gel seninle elele verelim..yada rakip olalım seninle...

Ben heralde yeniden 3 lü rakamlara yaklaşıyorum...Ödüm kopuyo tartılmaya..:(

Geceleride çoğunlukla bezlemiyorum...Çook rahat hem benim hem onun açısından...Çünkü hava feci sıcak.Birde bez olucaktı...

Tek kötü yanı pipisiyle çok oynaması..:))) Erkek çocuklarda normalmiş diyorlar...:))
canım iyi hadi bak bez olayından kurtulmuş yavrucak sıcaklarda hiç çekemezdi...alkisalkisalkis
Bugün gittim geldim kola içtim...Bırak kiloyu sağlık için bile nasıl zararlı..:çok üzgünüm:.

:oklava::oklava:kötükedihüso

amin canım inşallah herkes istediği kiloya kavuşur ve en ama en önemlisi koruyabilir..ben koruma kısmında sıkıntı yaşadığım için korkuyorum yine başa hep başa dönmek insanda azim,isteklilik falan bırakmıyor..hem 66 kiloyum ama size takılmak istedim ben burada arkadaşlarım vardı ve sizin topiğiniz çok sıcak çok içtensiniz seçil kilomu yazınca beni hemen listeye ekledi çok sevindim beni aranıza aldığınıza zemuszemushihoyyytŞeniza.s.:1hug::sm_cool:alkisalkisalkissositososito motivasyona ihtiyacım var çünkü

aslında 66 kiloyu görünceee biraz durdum düşündüm bu kız benim yanıma bi gelsedeee ben daha nerene kilo vericeksin desem dedimmmm :jeyyar: sonra benim yağları kesip yapıştırsak dedim de dedimmmmmm sositososito tabi bunlar şakaaaa :):) hoşgeldin tatlım aramızaaaaa ama bizde sana yetişicez haberin olsunnnnn biz sana yetişene kadar sana burdan çıkış yokkk :lepi:

Ayyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrr bana bişey deyin ,kızın bana ya bugün kaçtı baya, halleyler gofretler, kırmızı bayraklı günler yakın ondan mı acaba? Offf zaten veremiyorum bi de sıkıntıyla yemeği de kaçırıyorum!!!delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Ayyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrr bana bişey deyin ,kızın bana ya bugün kaçtı baya, halleyler gofretler, kırmızı bayraklı günler yakın ondan mı acaba? Offf zaten veremiyorum bi de sıkıntıyla yemeği de kaçırıyorum!!!delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bende yedikçe kırmızı bayraklı günler yaklaşıyor die kendimi avutuyommm yok güzelim yasakkk yasakkkkkkk cıssssssss uzakkkk durrrrr onlardannnnnnn :oklava:

aslında 66 kiloyu görünceee biraz durdum düşündüm bu kız benim yanıma bi gelsedeee ben daha nerene kilo vericeksin desem dedimmmm :jeyyar: sonra benim yağları kesip yapıştırsak dedim de dedimmmmmm sositososito tabi bunlar şakaaaa :):) hoşgeldin tatlım aramızaaaaa ama bizde sana yetişicez haberin olsunnnnn biz sana yetişene kadar sana burdan çıkış yokkk :lepi:

teşekkür ederim seçil ciğim topikte hepiniz sımsıcacıksınız..ama bmi ye bakarsan benden daha zayıf olduğunu görürsün canım..beni hedefime ulaşıncaya kadar hiçbiyere göndermeyin zaten motivenize çok ihtiyacım var :Saruboceq:olumunekankayizsmile:1hug:

ayy kızlaaarrr bugün bana bişi oldu izin günümdü malum en yakın iki dostum bana geldi gelceklerini de sabah onda haber verdiler e ben zaten yeni uyanmıştım kalktım hazırlık yaptım kısır pasta vs... :hulya: yemek falan yedik (tabi ben sadece bi yağsız gözleme yedim) düşünün kahvaltı ara öğün falan hiçbişi yok kahvelerimizi içerken arkadaşım hadi evi değşştirelim şöle yapalım bööle yapalım falan ben de aa olabilir aslında tamm yaparım ben diyordum kiii benim hiperaktif dostum kalk kalk deyip ikimizi de işe sürükledi kaydirigubbakcemile evin tüm odalarını temizlemek ve şekillerini değiştirmek zorunda kalktık her yerimiz ter içinde kaldı sonra oturduk muhabbet falan akşam yemeği de yemediler geç kalırız diye... bugün bir bardak çay iki bardak nescafe (tatlandırıcı ile) ve bir adet yağsız gözleme yedim bütün evin eşyalarını değiştirip taşıyıp temizledim vee açlık duymuyorum hiç herhalde yorgunluktan ayy günü bu kadar az kaloriyle kapattığım hiç olmamıştı her yerim ağrıyor ama mutluyuummmmm dayanamaım tartıldım saf gibi, dünküyle aynı amma bu demekti kiiiiii yarın en az beş yüz gram vermiş olacağım çünkü akşam tartıldığımda sabah beş yüzle yedi yüz gram arası fark olmuş oluyor ayy çok mutluyum ben mikemmel dostlarım benüüümm:))

kızlar neden kilo veremediğimi çözmüş durumdayım.:) hasta oluyorum bugün başladı.oh yaaa.bitince hoop gitsin kilocuklar.:):)
tombulkelebekim nasıl oldun kız.iyi misin.
blackandwhite hoşgeldin cnm.

İiyiyim canım opuyorumnanaktan

benim ki kan çıbanıymış kızlar :gitme: tam da çıkacak yer bulmuş :kedi: patladı rahatladım ( iğrenç bir durum :sinifsinif: ) oturabiliyorum yarın rejime devam zemuszemus regl dönemindeyim umarım bitince kilo vermeye başlayacağım :Saruboceq:

Allah sağlık versin gerisi Allahın izniyle gelir a.s

ayy kızlaaarrr bugün bana bişi oldu izin günümdü malum en yakın iki dostum bana geldi gelceklerini de sabah onda haber verdiler e ben zaten yeni uyanmıştım kalktım hazırlık yaptım kısır pasta vs... :hulya: yemek falan yedik (tabi ben sadece bi yağsız gözleme yedim) düşünün kahvaltı ara öğün falan hiçbişi yok kahvelerimizi içerken arkadaşım hadi evi değşştirelim şöle yapalım bööle yapalım falan ben de aa olabilir aslında tamm yaparım ben diyordum kiii benim hiperaktif dostum kalk kalk deyip ikimizi de işe sürükledi kaydirigubbakcemile evin tüm odalarını temizlemek ve şekillerini değiştirmek zorunda kalktık her yerimiz ter içinde kaldı sonra oturduk muhabbet falan akşam yemeği de yemediler geç kalırız diye... bugün bir bardak çay iki bardak nescafe (tatlandırıcı ile) ve bir adet yağsız gözleme yedim bütün evin eşyalarını değiştirip taşıyıp temizledim vee açlık duymuyorum hiç herhalde yorgunluktan ayy günü bu kadar az kaloriyle kapattığım hiç olmamıştı her yerim ağrıyor ama mutluyuummmmm dayanamaım tartıldım saf gibi, dünküyle aynı amma bu demekti kiiiiii yarın en az beş yüz gram vermiş olacağım çünkü akşam tartıldığımda sabah beş yüzle yedi yüz gram arası fark olmuş oluyor ayy çok mutluyum ben mikemmel dostlarım benüüümm:))

Senin adına sevindim arkadaşım zemuszemus

Bende bugün 800 kalori falan aldım cokacimcoook

ama henüz spor yapmadım -tatlicadiarzu-

hoşgeldin lunaazulcum alıntı yapamaıyorum bi sorun var nedense şuan..ama abartmıyorum canım seçil in bmi si 22.0 gerçekten benden düşük..beni de aranıza almanızda bi sakınca yok diye belirttim sadece..hem o da beni istiyordu zemuszemusolumunekankayizsmile:lepi:Şenizalkisalkisalkis

Anammmmm delikafadulden yenacım senin bebekin mi var sempatiksalakcinni ay ben çocukların büyüktür sanıyordum ya da yoktur diyordum :1shok: ayyy nasıl bir duygu anne olmak ya bilmiyorumkismile Allah isteyen herkese nasip eder inşallah :Saruboceq: ben çok seviyorum bebekleri :asigim: Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallllaaahhh :Saruboceq:

Back
X